Hayırlı olsun canııım hoşgeldiniz aramızaaMerhabakaçırmışım burayı. Nasip olursa ben de mayıs annesi olucam inşallah heyecanlı günler geçiriyorum bende. Haftaya ikili taramam var herşey yolundadır umarım
İki hafta sonra gideceğim ben iki hafta sonra gel anlamışım diye :)) eşim de eve usg mi alsak diyordu dün:) şimdi bütün olarak görüyoruz en keyifli zamanlar iyice büyüyünce böyle bütün göremeyecekmişizOy maşallah. Ay evet ya bekleme kısmı berbat. Ben haftaya 2li teste gidicem ona bile dayanamıyorum bekleyemiyorum sürekli usg ile görmek istiyorum napçaz böyle :)
İki hafta sonra gideceğim ben iki hafta sonra gel anlamışım diye :)) eşim de eve usg mi alsak diyordu dün:) şimdi bütün olarak görüyoruz en keyifli zamanlar iyice büyüyünce böyle bütün göremeyecekmişiz
Canım eşim telefona kaydediyor ilk gittiğimizden beri eve gelince durup durup izliyoruz ama bu sefer çok hoştu, hoplaması zıplaması acayip mutlu etti bizi :)) zaman hızla geçsin bir an önce sağlıkla kucağımıza alalım minnoşları inşallahAynen öyle 1 ay içinde çok hızlı büyüyecek
Doktor her yerine kısım kısım bakmak zorunda kalacak
Biz bi şey anlamayacağız bakınca
İlk hamileliğimde bu aylarda doktorum ultrason cd si vermişti çok güzel bir anı
Bütün olarak her şeyini hareketlerini görebiliyoruz
Doktorunun ultrasonu önemli ama her ultrason da olmuyor
Canım eşim telefona kaydediyor ilk gittiğimizden beri eve gelince durup durup izliyoruz ama bu sefer çok hoştu, hoplaması zıplaması acayip mutlu etti bizi :)) zaman hızla geçsin bir an önce sağlıkla kucağımıza alalım minnoşları inşallah
Amin hepimiz için öyleHayırlı olsun canııım hoşgeldiniz aramızaaallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ay evet bunlar engüzel zamanlar. Dediğin gibi büyüdüğünde bir daha böyle bütün göremeyeceğiz. Ozaman sık sık bahane bulup doktora gitmek lazım :)İki hafta sonra gideceğim ben iki hafta sonra gel anlamışım diye :)) eşim de eve usg mi alsak diyordu dün:) şimdi bütün olarak görüyoruz en keyifli zamanlar iyice büyüyünce böyle bütün göremeyecekmişiz
Ay bunu bugün ben sorcaktim duygularına tecrübe oldunuz resmen az bı yol yuruyim nefes nefese kalıyorum içime nefes girmiyo Dr sorcaktim gittiğimde heyecandan unuttm neden oluyor acaba ins bı cvp yazan olurHanımlar benim bulantilarim çok faz değil şükür ama var ağzım çok acı ve sürekli hareretim var.yanlız beni çok rahatsız eden farklı bir durum var nefesim çok kesiliyor benle aynı durumda olan var mı?
Ay bunu bugün ben sorcaktim duygularına tecrübe oldunuz resmen az bı yol yuruyim nefes nefese kalıyorum içime nefes girmiyo Dr sorcaktim gittiğimde heyecandan unuttm neden oluyor acaba ins bı cvp yazan olur
Kızlar ben de merdiven yokuş çıkarken öyle nefes nefes kalıyorum. Daha o kadar mideyi göğsü baskılamaz herhalde ama oluyor yine de.Hanımlar benim bulantilarim çok faz değil şükür ama var ağzım çok acı ve sürekli hareretim var.yanlız beni çok rahatsız eden farklı bir durum var nefesim çok kesiliyor benle aynı durumda olan var mı?
aaa merhabalar ben de folic iod kullanıyorum benimde kusmalarım oluyoor,bugün almayı unutmuşum iyiydim yemek yedim kusmadım bulantımda çok fazla olmadı.benim dikkatimi çekmemişti ama şimdi siz yazınca aydınlandım ben de birden.ggerçekten haklı olabilirsiniz.ben de yarın alıp tekrardan deneyeceğim yine bulantım kusmam olursa ozaman kesin folic iod danönce folic plus kullandım o yapmadı, folic iod alınca kötü olmaya başladım, 2gün unutunca düzeldim. O yüzden psikolojk değildir diye düşünüyorum
Ben icinde folicte bulunan bi vitamin kullaniyorum. Vinalac icinde zencefil var bulantiyi kesiyo cok iyi deneyebilirsiniz.aaa merhabalar ben de folic iod kullanıyorum benimde kusmalarım oluyoor,bugün almayı unutmuşum iyiydim yemek yedim kusmadım bulantımda çok fazla olmadı.benim dikkatimi çekmemişti ama şimdi siz yazınca aydınlandım ben de birden.ggerçekten haklı olabilirsiniz.ben de yarın alıp tekrardan deneyeceğim yine bulantım kusmam olursa ozaman kesin folic iod daniyi ki okumuşum yazınızı nasıl mutlu oldum
Hiç duymadım ben de sürekli yiyorum vitamin deposu diye...Günaydin herkese.Iki gündür kafama takiyorum. yarim yarim nar yedim 3 gun sonra aklıma geldi internetten araştırdım nar yemeyin diyorlar.düşük yapar,bebekte leke yapar deniliyor .sizlerin bu konuda bilgisi var mi?
cnm bu konuda başka soran da oldu ama hiç alakası yok aksine çok faydalı ben her akşam bir tane yiyorum, nar da östrojen ve progesteron var bu ikisi bebeği rahme tutunduruyor zaten. benim rahim duvarım inceydi nar suyu içtim hamile kaldığım ay lütfen inanma öyle bilmeden yazanlara.Günaydin herkese.Iki gündür kafama takiyorum. yarim yarim nar yedim 3 gun sonra aklıma geldi internetten araştırdım nar yemeyin diyorlar.düşük yapar,bebekte leke yapar deniliyor .sizlerin bu konuda bilgisi var mi?
Günaydın cnm çok şükür iyiyiz. herkesin bulantısı bitiyor benim de başlıyor galiba iki haftadır vardı hafif, 3 gündür tavan yaptı öğürüyorum ama kusmuyorumGünaydınlar nasılsınız sanırım kusmalarım azalıyor bu gün iyi geçiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?