2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

oyyy acaba haraketlendi mi ayy cok heycanlı bulatının hertürlüsü çok zor dilerim bir an önce durur yha benim tek sıkıntım ağzımdaki acı tat bildiğin gavisconla yaşıyorum

oyyy acaba haraketlendi mi ayy cok heycanlı bulatının hertürlüsü çok zor dilerim bir an önce durur yha benim tek sıkıntım ağzımdaki acı tat bildiğin gavisconla yaşıyorum
ay hareketliler zaten de bizim hissetmemiz 16 hafta oluyormuş banane ben hissediyorum yavrum ben 8 ay falan b12 vuruldum ağzımda acı tat vardı metal tadı gibi hamilelerde olmasının sebebi de b12 nin düşmesi olabilir, b12 ine baktı mı acaba doktor? bir sor bakalım ne dicek.

Meraba kızlar nasılsınız
Benim her dakkka bulantim var hep kuscak gibiyim ama hic çıkaramiyorum 1 haftayi gecti cok kötüyüm üzerine kanamam oldu doktor yatıp dinlenmen gerek dedi sadece lavobaya kalkiyorum.annemdeyim bu bulanti yordu artık beni midem bişey de almiyor

cnm Dodine gittiği doktor bir ilaç vermişti iyi gelmişti eski mesajlarda var, zofran galiba doktoruna onu yazdırsan, kanamanın sebebi neymiş doktorun söyledi mi? geçmiş olsun cnm yat kalkma boşver çocuk depondan alıyor zaten onu merak etme.

Progestan fitil kullanan arkadaşlar. Fitili biraktirdi mi doktorunuz.

Progestan fitil kullanan arkadaşlar. Fitili biraktirdi mi doktorunuz.
Ben kontrole bugün gidicem de 2 hafta kullanıcaksın demişti 4-5 gün anca kullandım, düzenli kullanamadım fitili, rahatsız oldum, zaten kese etrafında kanama alanı demişti dışına çıkan kanama falan yoktu, rapor da vermişti uzanıp dinlenince geçer diye düşündüm...fazlasına da gerek yok bence aslında bunlar olağan şeyler

L lamezi ah canımm sendemis kervana katıldın. Allah yardımcın olsun. Ben çok ağır geçirdim en son gittiğim bi doktor sana bu zamana kadar bu ilacı nasıl vermediler ne hale gelmişsin dedi ve zofran 4 mg dilüstü ilaç yazdı. Onu kuööanmaya başladım 2 gün yine kustum ama 3. Gün bıçak gibi kesti ayağa kalktım dışarı çıkmaya başladım yemekler yemeye başladım. Danış istersen doktoruna bi.

Bende onu sorcam doktora memnun olan arkadaşlar var.sebep yok dedi bu haftalarda düşük tehdidi olur dedi inş hayırlısı ile atlatcam bu dönemi.sagol canım

Bulantım vardı ama bu kadar değildi şimdi heran bulanıyor.cuma kanamam olunca gittim 35liraydi bulanti icin vitamin zencefilli bi ilac adını hatırlamıyorum onu kullandim o da faydasiz doktoruma danışıp alim bari ins fayda eder bana da

sağlık ocağı bir sürü test yaptı onlarıda birde 2 li test için kasım 9 götüreceğim bakalım değerlendirme sonucu ne diyecek 14 hafta da geçiyor muş güya 10. haftada yım inş geçer

Kızlar ben bulantıma ek olarak boğaz ağrısıyla başlayan bir grip oldum. Doktora gitmek istemiyorum çünkü ilaç kullanmak istemiyorum ve ateşim çıkmadı. Sadece aranızda pastil kullanan, doktoru kullanabilirsin diye var mı? Şimdilik o beni idare edebilecek gibi

7 haftalıkken falan ben böyle bi hastalanmıştım sirkeli suyla gargara yap demişti doktor, yaptım iyi geldi

Sirkeli suyla gargara, ballı ıhlamur ve mandalina ile atlattım...aaaahhh o zamanlar normal yiyip içebiliyordum tabi ki

Emetium sa eğer banada verdiler başta hiç fayda etmedi. Emedur metpamid dramamine hepsini denedim ı ıh. Allah razı olsun zofran dan ❤

Sirkeli suyla gargara, ballı ıhlamur ve mandalina ile atlattım...aaaahhh o zamanlar normal yiyip içebiliyordum tabi ki

Ben çubuk kraker dışı hiçbir yiyeceğe ve kokuya tahammülüm yok. Gargara fln mümkün değil midemden dolayı.. Eczaneye soracağım pastil olayını bakalım

Ben çubuk kraker dışı hiçbir yiyeceğe ve kokuya tahammülüm yok. Gargara fln mümkün değil midemden dolayı.. Eczaneye soracağım pastil olayını bakalım

Boğazınız için bal ve biraz limon karışımı iyi gelir.
Ihlamurda yumuşatıyor boğazı
Ağrın ya da ateşin olursa parol tablet alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…