2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

ay maşallah cnm çok güzel zaman nasıl geçecek diye diye geçiyor galiba biz de cuma 2'li taramaya gireceğiz kısmetse. çok özledim bebişi görmek istiyorum ben de ay çok tatlılar maşallah.

oy maşlh büyümüş de teklemelemeye mi başlamış :) ayyy nasıl güzel onları görmek walla zaman hiç geçmiyor ben de taaaaaaa 9 kasımı bekliyom yha bide cinsiyetini öğrencez

Çok sevindim. Benim de kanama alanım azalmış, şu an kan gelmiyor ama inş tamamen biter. Hala progestana devam ben. Aklıma takılan kan sulandırıcı kullanıyorum acaba artırır mı kanamayı?

kizlar ne zamandir yokum ya tek tek okuddum hasta olanlara gecmis olsn. bugun 10hafta2gunun sonu doktora en son 8haftada gitmistim bi ay sonra gel dedi. zaman gecmiyor 7kasim nasil olacak banaa. o zaman 13hafta 3 gunluk olcam i s cinsiyetini de gorurum. ya bi de bende hic belirti yok bel agrisi ve arada kasik agrisi disinda insallah bebegim iyidir

Canim sen napysn nasilsn sennle birlikte gidiyoruz sanirim ikili yaptirdin mi ense kalinligi fln ?
ay maşallah cnm çok güzel zaman nasıl geçecek diye diye geçiyor galiba biz de cuma 2'li taramaya gireceğiz kısmetse. çok özledim bebişi görmek istiyorum ben de ay çok tatlılar maşallah.

Metak rtme tatlim Allahn iznyle iyidirler insallah hepsi :) istyorsan doktorun dedigi tarihi beklemek zorunda degilsin gormek istedigni icinn rahat etmedigni soyle ben develte gidiyrm cok gun atmsti senn gbi 7. Haftada gittgmde 12de gel dedi ama ben arada 2 defa ozele gttm :) smdi 12 ye geldm cok skur devlete gidicem

Canim sen napysn nasilsn sennle birlikte gidiyoruz sanirim ikili yaptirdin mi ense kalinligi fln ?
İyiyiz cnm çok şükür bulantim arttı sadece normalde yoktu bu kadar bu cuma 2'li tarama yapacak doktor o zaman artık o testler inş güzel haberler alacağız.

Ya bekleme o kadar hepimiz iki hafta da bir gidiyoruz ayrıca 11-14 haftada 2'li tarama yapılıyor. Devlete mi gidiyorsun özele mi, 2'li taramayı ihmal etmesin doktor cnm.

Annişler sesler çıkmıyor nasılsınız bakalım :)

uff sana 7 kasım bana 9 kasım ne çabucak gelsin

İyilik tatlım sen nasılsın biraz basım agriyo.sabah kan verdim sanırım ondan yada nazar oldum :))
yaa neden kan verdin cnm benim de bulantım var valla milletin 3 ayda bitiyor benim 3 ayda başladı :)

İyyiz skur canm bulantiyla ugrasyrm iste bas agrisi halsizlik de eklenyo ama buna sukur :) sen nalsn
ben bebişi merak ediyorum yaa 12. hafta dolsun 2 li tarama yapacağız cuma ama elimden gelse bugün yine giderim ama dayanıyorum işte. bulantı benim de başıma bela oldu 3 ay gelince.

Merhaba arkadaşlar erken cinsiyet öğrenen varmı acaba oldukça heyecanlı bir bekleyiş herkese rahat bir gebelik diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…