- 18 Ağustos 2011
- 525
- 788
- 103
ay ben de cok merak ediyorum ya
yok daha olmadi 13haftada gidicem insallah bisiler soyler doktorİkili taraman oldu mu canım ben onu bekliyorum gerçi devlette yaptıracağım orda söylerler mi bilemiyorum
yok daha olmadi 13haftada gidicem insallah bisiler soyler doktor
insallah airayla yazariz artik:)Hadi inşallah herhalde öğrenen olmamış henüz topikte:)
İnşallah canım :)insallah airayla yazariz artik:)
Genelde çok zayıf olanlar çok erken hissediyo ama sennde üç aylık olmuş cnm hissedebilirsin heraldeKızlar ben kendi kendime mi kuruyorum acaba günü benimle yakın olanlar sizde de oluyor mu? Arada böyle hareket hissediyorum rahimimde gece bile uyanıyorum, böyle sinek ısırır gibi oluyor ya da kalp atar gibi tık tık.bebiş çok hareketli olurmuş bu dönemler ama minnacık hissetmek zormuş kendim mi kuruyorum ki.
Bazen banada oluyor ama zannetmıyorum .ilk oglumda 18 haftalıkken hıssetmıstımKızlar ben kendi kendime mi kuruyorum acaba günü benimle yakın olanlar sizde de oluyor mu? Arada böyle hareket hissediyorum rahimimde gece bile uyanıyorum, böyle sinek ısırır gibi oluyor ya da kalp atar gibi tık tık.bebiş çok hareketli olurmuş bu dönemler ama minnacık hissetmek zormuş kendim mi kuruyorum ki.
valla cnm benim boyum 165 cm kilom 70 oldu 68 falandım 3 ay önce öyle zayıf değilim göbeğim çok çıktı 5 aylık gibi ben de hissedemem diyorum ama ay diyorum birden bir kaç saniye böyle, kaslar mı acaba :)Genelde çok zayıf olanlar çok erken hissediyo ama sennde üç aylık olmuş cnm hissedebilirsin heralde
haklısın cnm ilk hamilelikte geç hissedilirmiş zaten normalde 16-20 haftalarda hissedilir diyor doktorlar benimki başka birşey sanırım bebişe yoruyorum daha önce yaşamadığımdan böyle hareketler.Bazen banada oluyor ama zannetmıyorum .ilk oglumda 18 haftalıkken hıssetmıstım
canım benım:) ilk gebelikte bende öyle heyeanla bekledımkı hareketı herkese soruyodum nasıl bısey dıye:) sımdı anılar canlandı gözumde:) ama sana bısey söylıyımmı? gebelıkte en sevdıgım sey en özledıgım sey hareketlerı.böyle guzel bı duygu yok ya rabbım hepımıze tekra nasıp etsın ınsallah.bu arada bende 68 dım 70 oldum.ama göbegımden ben bıle korkuyoyorum ya 5 aylık falan degıl bıldıgın 9 aylık:)haklısın cnm ilk hamilelikte geç hissedilirmiş zaten normalde 16-20 haftalarda hissedilir diyor doktorlar benimki başka birşey sanırım bebişe yoruyorum daha önce yaşamadığımdan böyle hareketler.
Bana da oluyor canım pıtır pıtır seğirmeler hissediyorum özellikle sola doğru yatınca, artık en keyifli zamanlara başlayacağız sanırım :))Kızlar ben kendi kendime mi kuruyorum acaba günü benimle yakın olanlar sizde de oluyor mu? Arada böyle hareket hissediyorum rahimimde gece bile uyanıyorum, böyle sinek ısırır gibi oluyor ya da kalp atar gibi tık tık.bebiş çok hareketli olurmuş bu dönemler ama minnacık hissetmek zormuş kendim mi kuruyorum ki.
ya tabi heyecanla bekliyorum ama daha 16. hafta olmayınca beklemiyordum hareket bir haftadır ay diye zıplıyorumcanım benım:) ilk gebelikte bende öyle heyeanla bekledımkı hareketı herkese soruyodum nasıl bısey dıye:) sımdı anılar canlandı gözumde:) ama sana bısey söylıyımmı? gebelıkte en sevdıgım sey en özledıgım sey hareketlerı.böyle guzel bı duygu yok ya rabbım hepımıze tekra nasıp etsın ınsallah.bu arada bende 68 dım 70 oldum.ama göbegımden ben bıle korkuyoyorum ya 5 aylık falan degıl bıldıgın 9 aylık:)
Ben 1. hamileliğimde oğlumda yani 14.haftada hissetmiştim soldan sağa dogru akıyor gibi bir histi...ben de hissedeceğim zamanı merakla bekliyorum...haklısın cnm ilk hamilelikte geç hissedilirmiş zaten normalde 16-20 haftalarda hissedilir diyor doktorlar benimki başka birşey sanırım bebişe yoruyorum daha önce yaşamadığımdan böyle hareketler.
ayyy ne güzel cuma 13'e gireceğiz biz de, az kaldı hissetmemize. doktorumuz çok hareketli dursa kalbini dinleyeceğiz diyor her gittiğimizde bal gibi maşallah o ayakları hep havada yine özledim bak.Ben 1. hamileliğimde oğlumda yani 14.haftada hissetmiştim soldan sağa dogru akıyor gibi bir histi...ben de hissedeceğim zamanı merakla bekliyorum...
Hadi inşallah herhalde öğrenen olmamış henüz topikte:)
kızzmı istıyosun? benımde bır oglu var 4 yasında bende meraklardayım bakalım nolcak.çin takvımıne göre kız benımkı :)bakalıom dogru cıkacakmıgünaydınlar ,
Cinsiyet partisi yapıcak mısınız ? ben organize etmeye başladım :) tabiii kız olduğunu öğrenip nasıl durucam bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?