2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Canım bana geçen hafta büyük ihtimal erkek dedi doktor ama onumuzdeki hafta kontrolde daha doğru görebiliriz dedi o zaman bakcakmis
Hayırlı olsun canım çok nadir değişebiliyor genelde maşallah sağlıkla gelsin :)

Bendede sanki kelebek kanat çırpıyor gibi oluyor kasigimda acaba bagirsak hareketi mi diyorum ama bildigin kasigimdan geliyor bende kuruyorum diyorum kendi kendime

Kızlar bir iki elbise alsak yavaş yavaş, pek yakışır sanki

kızzmı istıyosun? benımde bır oglu var 4 yasında bende meraklardayım bakalım nolcak.çin takvımıne göre kız benımkı :)bakalıom dogru cıkacakmı

evvet kız istiyorum ama erkek sede allah bağışlasın hayırlısı her türlü yapıcağımmmmm :) neler yapabilirim katabilirim daha keyiflendirebilirim ?

O ne kız baby shower mı, ben yapmam diye düşünüyorum.

baby shower da ayrı oda var :) bu cinsiyetini tek sen öğreniyorsun istersen pasta ypatır kreması pembe yada mavı kesince belli oluyor yada benim istediğim pembe ve mavi balon eşinle sen ortadasın ailen herkes bir arada olmayanlara canlı yayın kardeş elti arkadaş komşu felan 3/4 aile birlikte eşinde bilmiyor cinsiyeti herkesin fikrini alıyorsun tek tek veee kız ise pembe balonu erkek ise mavi balonu patlatıyorsun :) adam şok benim ki eğer kız ise herhalde bağırmaktan ortalığı inletir :)

Yahu benim bebiş kilolarımı emerek büyüyo herhalde. Göbüş çıktı ama kilom hala aynı. Verdiğim 6 kiloyla duruyorum hala :) o kadar da yiyorum artık kusmadığım için. Anlamadım gitti. Şu ikili test için 11 14haftalar arası diyolar ya mesela 13+4 falanda geçerli dimi o zamanda yapılıyordur sanırım diye düşünüyorum kızlar. Ona göre gün alıcam doktordan ne kadar geç gitsem o kadar iyidir diyorum. Cinsiyet öğreniriz belki :) henüz öğrenen yok sanırım dimi?

Cnm.biran evvel yaptır hatta yarın çünkü 14. Haftsndasin haftaya yapmazlar bile

Kasık ağrısına göre cinsiyet tahmininde bulunanlar var sizce ne kadar doğru arastirdim biraz inanan kitle bayaa var
Oğlumda hiç kasık ağrım olmamıştı bunda ilk haftalarda çok fazla oldu şu aralar yok bakalım ne olacak cinsiyet

Oğlumda hiç kasık ağrım olmamıştı bunda ilk haftalarda çok fazla oldu şu aralar yok bakalım ne olacak cinsiyet
Ya nettede o kadar kirli bilgi varki ama yasadigini anlatanlar arasindaki benzerlikte takiliyor kafama ilk trimesterde sol kasık agrirsa erkek sağ ağrırsa kiz ama ilkinde agri olmayip ikinci trimesterde sol agrirsa kiz sag agrirsa erkek gelde bu bilginin neresine guven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…