- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Günaydın canimm, ben yapmam herhalde parti falan ya organizasyonlardan çok hoşlanmıyorum baya bi tembelimgünaydınlar ,
Cinsiyet partisi yapıcak mısınız ? ben organize etmeye başladım :) tabiii kız olduğunu öğrenip nasıl durucam bilmiyorumm
O ne kız baby shower mı, ben yapmam diye düşünüyorum.günaydınlar ,
Cinsiyet partisi yapıcak mısınız ? ben organize etmeye başladım :) tabiii kız olduğunu öğrenip nasıl durucam bilmiyorumm
Hayırlı olsun canım çok nadir değişebiliyor genelde maşallah sağlıkla gelsin :)Canım bana geçen hafta büyük ihtimal erkek dedi doktor ama onumuzdeki hafta kontrolde daha doğru görebiliriz dedi o zaman bakcakmis
Hayırlı evlat olsun inşallah hepimizeBusra5834 cnm seni burada da görelim, hayıt topiğinde yazdığını okudum aynı benim gibi yapmışsın sen de hayırlı olsun bebiş aynı gün görünüyor doğumumuz.
Bendede sanki kelebek kanat çırpıyor gibi oluyor kasigimda acaba bagirsak hareketi mi diyorum ama bildigin kasigimdan geliyor bende kuruyorum diyorum kendi kendimeKızlar ben kendi kendime mi kuruyorum acaba günü benimle yakın olanlar sizde de oluyor mu? Arada böyle hareket hissediyorum rahimimde gece bile uyanıyorum, böyle sinek ısırır gibi oluyor ya da kalp atar gibi tık tık.bebiş çok hareketli olurmuş bu dönemler ama minnacık hissetmek zormuş kendim mi kuruyorum ki.
kı
kızzmı istıyosun? benımde bır oglu var 4 yasında bende meraklardayım bakalım nolcak.çin takvımıne göre kız benımkı :)bakalıom dogru cıkacakmı
Günaydın canimm, ben yapmam herhalde parti falan ya organizasyonlardan çok hoşlanmıyorum baya bi tembelim
O ne kız baby shower mı, ben yapmam diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2056805 Eki Görüntüle 2056806 Eki Görüntüle 2056807 Eki Görüntüle 2056808 Eki Görüntüle 2056809
Kızlar bir iki elbise alsak yavaş yavaş, pek yakışır sanki
Ayyy ben bile heyecanlandım kizzz at tabiyhaa bende çokhevesliyim bu kez bakalım neler oluşuracağım atarım fotolar sizlere :)
Ben bi tayt bi pantolon bi uzun kazak aldım canım pantolonlarım olmuyordu beli sıkıştırıyordu bi kaç tane daha alacagimEki Görüntüle 2056805 Eki Görüntüle 2056806 Eki Görüntüle 2056807 Eki Görüntüle 2056808 Eki Görüntüle 2056809
Kızlar bir iki elbise alsak yavaş yavaş, pek yakışır sanki
Cnm.biran evvel yaptır hatta yarın çünkü 14. Haftsndasin haftaya yapmazlar bileYahu benim bebiş kilolarımı emerek büyüyo herhalde. Göbüş çıktı ama kilom hala aynı. Verdiğim 6 kiloyla duruyorum hala :) o kadar da yiyorum artık kusmadığım için. Anlamadım gitti. Şu ikili test için 11 14haftalar arası diyolar ya mesela 13+4 falanda geçerli dimi o zamanda yapılıyordur sanırım diye düşünüyorum kızlar. Ona göre gün alıcam doktordan ne kadar geç gitsem o kadar iyidir diyorum. Cinsiyet öğreniriz belki :) henüz öğrenen yok sanırım dimi?
Oğlumda hiç kasık ağrım olmamıştı bunda ilk haftalarda çok fazla oldu şu aralar yok bakalım ne olacak cinsiyetKasık ağrısına göre cinsiyet tahmininde bulunanlar var sizce ne kadar doğru arastirdim biraz inanan kitle bayaa var
Ya nettede o kadar kirli bilgi varki ama yasadigini anlatanlar arasindaki benzerlikte takiliyor kafama ilk trimesterde sol kasık agrirsa erkek sağ ağrırsa kiz ama ilkinde agri olmayip ikinci trimesterde sol agrirsa kiz sag agrirsa erkek gelde bu bilginin neresine guvenOğlumda hiç kasık ağrım olmamıştı bunda ilk haftalarda çok fazla oldu şu aralar yok bakalım ne olacak cinsiyet
Yok kuzum şuan 11+6 yım. Hani 13 artılarda da yapıyolarmı diye merak ettim. Ona göre gidicem doktora.Cnm.biran evvel yaptır hatta yarın çünkü 14. Haftsndasin haftaya yapmazlar bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?