Ahaha o zaman gene oğlumu olacak yani :))Ya nettede o kadar kirli bilgi varki ama yasadigini anlatanlar arasindaki benzerlikte takiliyor kafama ilk trimesterde sol kasık agrirsa erkek sağ ağrırsa kiz ama ilkinde agri olmayip ikinci trimesterde sol agrirsa kiz sag agrirsa erkek gelde bu bilginin neresine guven
Genelde 11 olunca yapiyolar hemen ama 14 de kadar yaparlar cnm.ben 9+3 cum şuan 2 hafta sonra dedi doktorum ikili test icinYok kuzum şuan 11+6 yım. Hani 13 artılarda da yapıyolarmı diye merak ettim. Ona göre gidicem doktora.
Hmm anladım bebeğim ben bu cumartesi için bir görüşeyim olmadı pazartesi salı falan gidip yaptırırım geciktirmeyeyim o zaman.Genelde 11 olunca yapiyolar hemen ama 14 de kadar yaparlar cnm.ben 9+3 cum şuan 2 hafta sonra dedi doktorum ikili test icin
Ben daha bi küçük iğne bile almadım. Cinsiyet öğrenmeden başlamak istemiyorum ama çokta heyecanlanıyorum :)Herkese selam.. Hazırlıklara başladınız mi yoksa daha erken mi..
Bende cinsiyeti bekliyorm kısmet se ozaman basliycmHerkese selam.. Hazırlıklara başladınız mi yoksa daha erken mi..
cnm 14 16 hafta yazıyo heryerde ama erkek çocuğu erkende anliyabiliyolr diye biliyorum ben cuma bı gidcm belki Dr fikir yürütür benim icimden erkekmis gibi geliyo hayırlısıKızlaaar selam bende nasipse mayıs annesi olacagım. Cinsiyeti en erken ne zaman öğrenebiliriz benim doktorum 16 dedi meraktan cıldırıyorum :)
Beklemek cok zor insallah hemen öğreniriz :) bende hic kusmadım ama iştahım hic yok 1 ayda 5 kilo verdim herseyden iğreniyorum ne yazıkkimeraba kizlar ben de bugun 8.haftaya girdim..Hic bulantim yok diyebilirim..cok sukur rahat geciriyorum.. miden bulanmiyosa erkek diyolar ama cevremde bunun tersi örnek cok..Tabiki Allah sagliklisini nasip etsin ama icimden bi tık kız gecmiyor degil16.hafta cok uzak ya..14 de ogreniyolar artk diye biliyorum
Benim icimdende erkekmiş gibi geciyor nedense hatta rüyamda da hep erkek görüyorum :) hayırlısı olsun kızı da erkegi de bir ama insan severken oglum yada kıZım demek istiyorcnm 14 16 hafta yazıyo heryerde ama erkek çocuğu erkende anliyabiliyolr diye biliyorum ben cuma bı gidcm belki Dr fikir yürütür benim icimden erkekmis gibi geliyo hayırlısı
Onu da yeni duyuyorum kız nasıl bir şeymiş o.Kasık ağrısına göre cinsiyet tahmininde bulunanlar var sizce ne kadar doğru arastirdim biraz inanan kitle bayaa var
Tabi yazarım Allah gönlüne göre versin cnmBenim icimdende erkekmiş gibi geciyor nedense hatta rüyamda da hep erkek görüyorum :) hayırlısı olsun kızı da erkegi de bir ama insan severken oglum yada kıZım demek istiyorEğer fikir yürütürlerse bizimle de paylas olur mu
Bende kaynanamdan duydum once sonra arastirdimda iste yinede inanilmiyor ya bilmiyorumOnu da yeni duyuyorum kız nasıl bir şeymiş o.
Bana da gecen gün oldu oyle sanki rahimden tik tik damar atar gibi bazen gaz sancisi olduğunu düşünüyorum o.haftada hissedilmez.2. Gebelikte daha erken hissedilir derler ama bu kadar erken olmaz sanmamKızlar ben kendi kendime mi kuruyorum acaba günü benimle yakın olanlar sizde de oluyor mu? Arada böyle hareket hissediyorum rahimimde gece bile uyanıyorum, böyle sinek ısırır gibi oluyor ya da kalp atar gibi tık tık.bebiş çok hareketli olurmuş bu dönemler ama minnacık hissetmek zormuş kendim mi kuruyorum ki.
Yaparlar cnm ama ondan sonra yapılmıyor geç kalma ne olur olmaz gittiğinde yapmaz falan tekrar randevu bulamazsın 12. haftanın ortasında git sen biz yarın gidiyoruz ikili test için inş güzel haberler alacağız.Yok kuzum şuan 11+6 yım. Hani 13 artılarda da yapıyolarmı diye merak ettim. Ona göre gidicem doktora.
geçmiş olsun canım benim sanki azldı gibi bulantılar tuzlu çubuk ye kötü olunca aç bırakma kendini eşim veteriner benim onda olması lazımdı steteskop bende deniycem bakalım ses gelecek mi :)Kızlar iki yabancı filmde gördüm geçen haftalarda steteskopla bebişin kalp atışını dinliyorlardı göbişe tutup akşam biz de denedik bir iki yeri ses gelmedi sonra sağ tarafta pıt pıt aynı ultrasondaki kalp atışı sesi geldi ay pek mutlu olduk yaabu arada ben çok kötüyüm yaa hep bulantı öğürme ama kusma ve yok yine de yiyorum çünkü yersem geçiyor 2.5 aydan sonra başladı biz de şimdide baş ağrısı tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?