2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ahaha o zaman gene oğlumu olacak yani :))

Yok kuzum şuan 11+6 yım. Hani 13 artılarda da yapıyolarmı diye merak ettim. Ona göre gidicem doktora.
Genelde 11 olunca yapiyolar hemen ama 14 de kadar yaparlar cnm.ben 9+3 cum şuan 2 hafta sonra dedi doktorum ikili test icin

Genelde 11 olunca yapiyolar hemen ama 14 de kadar yaparlar cnm.ben 9+3 cum şuan 2 hafta sonra dedi doktorum ikili test icin
Hmm anladım bebeğim ben bu cumartesi için bir görüşeyim olmadı pazartesi salı falan gidip yaptırırım geciktirmeyeyim o zaman.

Bende öyle düşünüyorum ama bakmadan da yapamıyorum.. En azından araştırıyorum ki aceleye gelmesin..

Kızlaaar selam bende nasipse mayıs annesi olacagım. Cinsiyeti en erken ne zaman öğrenebiliriz benim doktorum 16 dedi meraktan cıldırıyorum :)

meraba kizlar ben de bugun 8.haftaya girdim..Hic bulantim yok diyebilirim..cok sukur rahat geciriyorum.. miden bulanmiyosa erkek diyolar ama cevremde bunun tersi örnek cok..Tabiki Allah sagliklisini nasip etsin ama icimden bi tık kız gecmiyor degil 16.hafta cok uzak ya..14 de ogreniyolar artk diye biliyorum

Merhaba minnoş anneler benim hamilelikte mantar sorunum oluştu ve dr bir fitil yazdı ama prospektüs ünde ilk üç ay kullanmayın yazıyor ben dr a güvendim kullandım ama şimdi de içim içimi yiyor ne yapsam bilemedim

Kızlaaar selam bende nasipse mayıs annesi olacagım. Cinsiyeti en erken ne zaman öğrenebiliriz benim doktorum 16 dedi meraktan cıldırıyorum :)
cnm 14 16 hafta yazıyo heryerde ama erkek çocuğu erkende anliyabiliyolr diye biliyorum ben cuma bı gidcm belki Dr fikir yürütür benim icimden erkekmis gibi geliyo hayırlısı

Beklemek cok zor insallah hemen öğreniriz :) bende hic kusmadım ama iştahım hic yok 1 ayda 5 kilo verdim herseyden iğreniyorum ne yazıkki

cnm 14 16 hafta yazıyo heryerde ama erkek çocuğu erkende anliyabiliyolr diye biliyorum ben cuma bı gidcm belki Dr fikir yürütür benim icimden erkekmis gibi geliyo hayırlısı
Benim icimdende erkekmiş gibi geciyor nedense hatta rüyamda da hep erkek görüyorum :) hayırlısı olsun kızı da erkegi de bir ama insan severken oglum yada kıZım demek istiyor Eğer fikir yürütürlerse bizimle de paylas olur mu

Tabi yazarım Allah gönlüne göre versin cnm

Bana da gecen gün oldu oyle sanki rahimden tik tik damar atar gibi bazen gaz sancisi olduğunu düşünüyorum o.haftada hissedilmez.2. Gebelikte daha erken hissedilir derler ama bu kadar erken olmaz sanmam

Yok kuzum şuan 11+6 yım. Hani 13 artılarda da yapıyolarmı diye merak ettim. Ona göre gidicem doktora.
Yaparlar cnm ama ondan sonra yapılmıyor geç kalma ne olur olmaz gittiğinde yapmaz falan tekrar randevu bulamazsın 12. haftanın ortasında git sen biz yarın gidiyoruz ikili test için inş güzel haberler alacağız.

Kızlar iki yabancı filmde gördüm geçen haftalarda steteskopla bebişin kalp atışını dinliyorlardı göbişe tutup akşam biz de denedik bir iki yeri ses gelmedi sonra sağ tarafta pıt pıt aynı ultrasondaki kalp atışı sesi geldi ay pek mutlu olduk yaa bu arada ben çok kötüyüm yaa hep bulantı öğürme ama kusma ve yok yine de yiyorum çünkü yersem geçiyor 2.5 aydan sonra başladı biz de şimdide baş ağrısı tuttu.

geçmiş olsun canım benim sanki azldı gibi bulantılar tuzlu çubuk ye kötü olunca aç bırakma kendini eşim veteriner benim onda olması lazımdı steteskop bende deniycem bakalım ses gelecek mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…