2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar kadınlar kulübnde bı başlık var bebeğin kesedeki konumuna göre cinsiyet tahmini diye 7 8 haftalık ultrason görüntülerinde bebek sağ tarafa yakınsa kız sol tarafa yakınsa erkekmis

Baya kişinin ki tutmuş sizinkiler nasıl bakalım bizdede tutackmi

benimki erkek gözüküyo karninizn üzerine koyunca sağ taraf elinizde bakınca sol tarafa yakınsa yazıyo yinede topige bakin

Yaparlar cnm ama ondan sonra yapılmıyor geç kalma ne olur olmaz gittiğinde yapmaz falan tekrar randevu bulamazsın 12. haftanın ortasında git sen biz yarın gidiyoruz ikili test için inş güzel haberler alacağız.
Ayy dualarım sizinle kuzummm hadi güzel haberler ver. ❤

Ya onu bende duydum kuzum yaaa bende deniycem :) çünkü ara ara vesvese geliyo öldümü acaba diye öyle anlarda hep bi işaret istiyorum steteskopu dayar duyunca rahatlarım :) kuzum benimde bulantılarım ilaçla hafifledi ama akşamları şiddetli bulantı başlıyo yine ama kusmuyorum şükür. Ah o baş ağrısı... Of diyorum. Enseden vuran bir ağrıysa hemen eczaneye git tansiyonunu ölçtür benim öyleydi gittim tansiyonum yükselmiş baya. Limonlu su içtim hemen. Onun dışında diğer baş ağrısı normal kullandığım uygulamada da yazıyor. Baş dönmesi burun kanaması diş eti kanaması ve baş ağrısı bu dönemde çok normalmiş.

Ben bi tayt bi pantolon bi uzun kazak aldım canım pantolonlarım olmuyordu beli sıkıştırıyordu bi kaç tane daha alacagim

ayy evet bende eşofman aldım panço tayt 2 tane uzun tişört ama daha da alırım çalışınca bide mecbur

ayyy benimde geçşe bi bulantılarım sabah akşam mutlaka fixlendi.ben su ve süt içemiyorum su limonlu anca oda max 3 bardak süt belki 5 yudum

ayyy benimde geçşe bi bulantılarım sabah akşam mutlaka fixlendi.ben su ve süt içemiyorum su limonlu anca oda max 3 bardak süt belki 5 yudum
Ben sütü aylardır içemiyorum kuzum. Suyu da yemeklerden sonra sadece. Yemek öncesi yada yemek sırasında içme daha çok bulantı yapıyor. Kuru gıdalarla beslen çorba falan çok içmemeye çalış.

ayy evet bende eşofman aldım panço tayt 2 tane uzun tişört ama daha da alırım çalışınca bide mecbur
Evet canım valla pantolonu 38 beden aldım şu an bacakları bol geldi ama herhalde ilerde iyi ki böyle almışım derim dimi ya tayt falan s aldım tam oldu. Çalışınca mecburen her güne değişik lazım, çok güzel şeyler de göremedim ya çok hoşuma gitmedi magazalarda

Ben sütü aylardır içemiyorum kuzum. Suyu da yemeklerden sonra sadece. Yemek öncesi yada yemek sırasında içme daha çok bulantı yapıyor. Kuru gıdalarla beslen çorba falan çok içmemeye çalış.

yha ne yersem yiyiyim akşam illaki çıkarıcam sonra da bi yeşil elma zorla onla hemen yatıyorum sabah şidettli bi kusma isteğiyle uyanıyorum bi öğlen yediğim kalıyor ama işte oda zar zor her yerde kusamıyorum bide illa evim de olucam pisikolojik herhalde eve girer girmez doğru banyodayım kus kus ayy su ya glince gündüz hiç dokunmuyorum yemek önce sonrası mutlaka kusmamı hızlandırıyor ama gece kalkıyorum nasıl sussamışım limon sıkıyorum 2 bardak su içiyorum kusmayım kusmayım diye diye uyutuyorum kendimiii ayy artık azalır herhzlde 10. hafta da bitti 2 gün sonra

bide hep aynı tarz hersey sadece fiyat ve marka fark ediyor kış olduğu için biraz zorlanacağız giyim konusunda

Ay dinle cnm böyle aynı doktor muayenesindeki gibi güçlü güçlü pıt pıt ses geliyor ama steteskopa bardak kaparsan yükseliyor ses valla iki kaşımın ortasında bir ağrı tansiyonum çok iyi, dün yine 8.5 da uyudum ondan mı acaba. ilk 2.5 ay cin gibiydim uykusuz bulantısız şimdi bulantılı uykuluyum yicem o bebişi gelsin de eşimi aradım bugün al biraz da sen taşı çocuğunu diye sen benim rahat olmamı kıskanıyorsun ama ben de sizin aranızdaki bağı kıskanıyorum dedi tamam dedim ben taşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…