- 10 Eylül 2017
- 403
- 275
- 18
- 36
Ayy dualarım sizinle kuzummm hadi güzel haberler ver. ❤Yaparlar cnm ama ondan sonra yapılmıyor geç kalma ne olur olmaz gittiğinde yapmaz falan tekrar randevu bulamazsın 12. haftanın ortasında git sen biz yarın gidiyoruz ikili test için inş güzel haberler alacağız.
Ya onu bende duydum kuzum yaaa bende deniycem :) çünkü ara ara vesvese geliyo öldümü acaba diyeKızlar iki yabancı filmde gördüm geçen haftalarda steteskopla bebişin kalp atışını dinliyorlardı göbişe tutup akşam biz de denedik bir iki yeri ses gelmedi sonra sağ tarafta pıt pıt aynı ultrasondaki kalp atışı sesi geldi ay pek mutlu olduk yaabu arada ben çok kötüyüm yaa hep bulantı öğürme ama kusma ve yok yine de yiyorum çünkü yersem geçiyor 2.5 aydan sonra başladı biz de şimdide baş ağrısı tuttu.
Ben bi tayt bi pantolon bi uzun kazak aldım canım pantolonlarım olmuyordu beli sıkıştırıyordu bi kaç tane daha alacagim
Ya onu bende duydum kuzum yaaa bende deniycem :) çünkü ara ara vesvese geliyo öldümü acaba diyeöyle anlarda hep bi işaret istiyorum steteskopu dayar duyunca rahatlarım :) kuzum benimde bulantılarım ilaçla hafifledi ama akşamları şiddetli bulantı başlıyo yine ama kusmuyorum şükür. Ah o baş ağrısı... Of diyorum. Enseden vuran bir ağrıysa hemen eczaneye git tansiyonunu ölçtür benim öyleydi gittim tansiyonum yükselmiş baya. Limonlu su içtim hemen. Onun dışında diğer baş ağrısı normal kullandığım uygulamada da yazıyor. Baş dönmesi burun kanaması diş eti kanaması ve baş ağrısı bu dönemde çok normalmiş.
kizlar bu baglantidan bebisimin fotosuna ulaşılıyor diye biliyorum.sizce kiz gibi mi erkek gibi mi duruyor
Eki Görüntüle 2057163 benimki erkek gözüküyo karninizn üzerine koyunca sağ taraf elinizde bakınca sol tarafa yakınsa yazıyo yinede topige bakin
Ben sütü aylardır içemiyorum kuzum. Suyu da yemeklerden sonra sadece. Yemek öncesi yada yemek sırasında içme daha çok bulantı yapıyor. Kuru gıdalarla beslen çorba falan çok içmemeye çalış.ayyy benimde geçşe bi bulantılarım sabah akşam mutlaka fixlendi.ben su ve süt içemiyorum su limonlu anca oda max 3 bardak süt belki 5 yudum
Baya kişinin ki tutmuş sizinkiler nasıl bakalım bizdede tutackmi
Evet canım valla pantolonu 38 beden aldım şu an bacakları bol geldi ama herhalde ilerde iyi ki böyle almışım derim dimi ya tayt falan s aldım tam oldu. Çalışınca mecburen her güne değişik lazım, çok güzel şeyler de göremedim ya çok hoşuma gitmedi magazalardaayy evet bende eşofman aldım panço tayt 2 tane uzun tişört ama daha da alırım çalışınca bide mecbur
Ben sütü aylardır içemiyorum kuzum. Suyu da yemeklerden sonra sadece. Yemek öncesi yada yemek sırasında içme daha çok bulantı yapıyor. Kuru gıdalarla beslen çorba falan çok içmemeye çalış.
Evet canım valla pantolonu 38 beden aldım şu an bacakları bol geldi ama herhalde ilerde iyi ki böyle almışım derim dimi ya tayt falan s aldım tam oldu. Çalışınca mecburen her güne değişik lazım, çok güzel şeyler de göremedim ya çok hoşuma gitmedi magazalarda
Attnmi sen resim göremedim cnmBak bakalım benim ki ne ?
Ay dinle cnm böyle aynı doktor muayenesindeki gibi güçlü güçlü pıt pıt ses geliyor ama steteskopa bardak kaparsan yükseliyor sesYa onu bende duydum kuzum yaaa bende deniycem :) çünkü ara ara vesvese geliyo öldümü acaba diyeöyle anlarda hep bi işaret istiyorum steteskopu dayar duyunca rahatlarım :) kuzum benimde bulantılarım ilaçla hafifledi ama akşamları şiddetli bulantı başlıyo yine ama kusmuyorum şükür. Ah o baş ağrısı... Of diyorum. Enseden vuran bir ağrıysa hemen eczaneye git tansiyonunu ölçtür benim öyleydi gittim tansiyonum yükselmiş baya. Limonlu su içtim hemen. Onun dışında diğer baş ağrısı normal kullandığım uygulamada da yazıyor. Baş dönmesi burun kanaması diş eti kanaması ve baş ağrısı bu dönemde çok normalmiş.
Attnmi sen resim göremedim cnm
ay kız erkek mi bilmem ama bal bunlarkizlar bu baglantidan bebisimin fotosuna ulaşılıyor diye biliyorum.sizce kiz gibi mi erkek gibi mi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?