2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Maya lılar dermiş ki ;

Maya efsanelerine göre bebeğin cinsiyetini annenin hamile kalma yaşı ve yılı belirler. Eğer bunların her ikiside, yani annenin hamile kalma yaşı da hamile kaldığı yıl da çiftse bebek kız olur. Biri çift diğeri tekse bebek erkektir.

Benimki biri tek biri çift sennki

Ay kuzum ya seni şuan o kadar iyi anlıyorumki.. Ben en son sade galeta ve labne ile midemi sakinleştirebildim. İyi geldi bulantıma dene istersen. Ben 12. Haftadayım azalmaya başladı tabi zofran ilacınında etkisi var ama sık dişini biraz daha azalıcak

Bende nasıl erkek çocuk istiym böyle yaaa daha doğrusu eşim çok istediği için etkisinde kalıyorum galiba yoksa kızıma oğlundan daha düşünüm

Ahahaha ay ne güzel bi cevap vermiş ya maşallah. Evet belki çok sıkıntı çekiyoruz ama eşlerimiz ne yaparlarsa yapsınlar bizim hissettiklerimizi hissedemeyecekler. Hele kıpırtıları başlayınca kıskanmayı o zaman görelim bence biz :)

ayyy senin içiniiii severim yhaaa ne güzelde doğmuş içine içineee hadiiii inş canımsın yha :)
Kız kız hayırlısıyla inş. seninki kızsa benimki oğlan cnm yönleri farklı :) bence bu kese konumu olayı mantıklı değil ama heryerden bi şeyler bekliyoruz işte ne yapalım.

mayalara göre oğlan geliyor bize ama yaşı çin takvimine göre almazsak ay sapıttım ben hepsi bir birine karıştı.

Hadi kaptın oğlanı
ahahah kaptık mı acaba ay benim eşimin evlenmeden önceden beri dilinde hep oğlum olunca şunu yapcam der, hiç kızım olunca demedi şimdi vicdan yapıyor kızsa diye beni de o etkiledi sanırım ama ilki erkek olursa bizimki ikinciyi yapmayabilir. Ben iki istiyorum bir kız bir oğlan Allah nasip etsin inş. rüyamda niye o kadar erkek görüyorum onu anlamıyorum hamile kalmadan önce böyle bembeyaz kundakta yatağımın üstünde görmüştüm, alakasız biri rüyamda oğlun oluyordu dedi sonra hamile kaldığımı öğrendiğim gün bir lokantada tanımadığımız amcanın biri sen oğlan annesisin çok ye dedi sır kapısı gibiydi hala şok oluyoruz onu hatırladıkça beynime işledi herkes oğlan diye ama kızım olsa prensesim olur çok severim.

işte bende aynısının tersi oğlum olursa da çok severim tabi tecrubeli bir erkek annesi olurum ama kızzım olsa gönlümdeki o yanlız senin dede hikayene koptum yhaaa :) bende bi ebe mi bulsam

Bende nasıl erkek çocuk istiym böyle yaaa daha doğrusu eşim çok istediği için etkisinde kalıyorum galiba yoksa kızıma oğlundan daha düşünüm

ozaman senin ki paşaaaa olsun benimkiiiii premsesss yha allh gönlümüzdekini kucağımıza nasip etsin ne olur yhaaa :) gerçi önemlisi hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar doğsunlar da büyüsünlerrr ama her kadın erkek annesi olmalı tecrubeyle sabit o gücüüü her kadın hissetmeli oğlum olmasa idi kesinlikle erkek annesi olmak isterdim rabbim nasip etsin eminim çok ideal bi erkek annesi olucaksın bu çok belli

Amin inşallah cnm çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…