- 10 Eylül 2017
- 403
- 275
- 18
- 36
Seninki de erkek benmki gibi aynı cnm solda duruyo ultrason da2 hafta önceki hali :)
ay seninki kız içime doğdu :)
Seninki de erkek benmki gibi aynı cnm solda duruyo ultrason da
ay seninki kız içime doğdu :)
Tabi topige göre tahmin bu ama tarafları aynı sennki kızsa benimkide kız demkki :)2 hafta önceki hali :)
hııı belki kıza döner miayyyy erkek se de artık çift erkek annesi olarak değme keyfimeee nedeyim ki bilemedim[/QUOT Allahm gönlüne göre versin cnm inşallah kız istiyorsun kız olur
Tabi topige göre tahmin bu ama tarafları aynı sennki kızsa benimkide kız demkki :)
Benimki biri tek biri çift sennkiMaya lılar dermiş ki ;
Maya efsanelerine göre bebeğin cinsiyetini annenin hamile kalma yaşı ve yılı belirler. Eğer bunların her ikiside, yani annenin hamile kalma yaşı da hamile kaldığı yıl da çiftse bebek kız olur. Biri çift diğeri tekse bebek erkektir.
Ay kuzum ya seni şuan o kadar iyi anlıyorumki.. Ben en son sade galeta ve labne ile midemi sakinleştirebildim. İyi geldi bulantıma dene istersen. Ben 12. Haftadayım azalmaya başladı tabi zofran ilacınında etkisi var ama sık dişini biraz daha azalıcakyha ne yersem yiyiyim akşam illaki çıkarıcam sonra da bi yeşil elma zorla onla hemen yatıyorum sabah şidettli bi kusma isteğiyle uyanıyorum bi öğlen yediğim kalıyor ama işte oda zar zor her yerde kusamıyorum bide illa evim de olucam pisikolojik herhalde eve girer girmez doğru banyodayım kus kus ayy su ya glince gündüz hiç dokunmuyorum yemek önce sonrası mutlaka kusmamı hızlandırıyor ama gece kalkıyorum nasıl sussamışım limon sıkıyorum 2 bardak su içiyorum kusmayım kusmayım diye diye uyutuyorum kendimiii ayy artık azalır herhzlde 10. hafta da bitti 2 gün sonra
Ahahaha ay ne güzel bi cevap vermiş ya maşallah. Evet belki çok sıkıntı çekiyoruz ama eşlerimiz ne yaparlarsa yapsınlar bizim hissettiklerimizi hissedemeyecekler. Hele kıpırtıları başlayınca kıskanmayı o zaman görelim bence biz :)Ay dinle cnm böyle aynı doktor muayenesindeki gibi güçlü güçlü pıt pıt ses geliyor ama steteskopa bardak kaparsan yükseliyor sesvalla iki kaşımın ortasında bir ağrı tansiyonum çok iyi, dün yine 8.5 da uyudum ondan mı acaba. ilk 2.5 ay cin gibiydim uykusuz bulantısız şimdi bulantılı uykuluyum yicem o bebişi gelsin de eşimi aradım bugün al biraz da sen taşı çocuğunu diye sen benim rahat olmamı kıskanıyorsun ama ben de sizin aranızdaki bağı kıskanıyorum dedi tamam dedim ben taşırım
Kız kız hayırlısıyla inş. seninki kızsa benimki oğlan cnm yönleri farklı :) bence bu kese konumu olayı mantıklı değil ama heryerden bi şeyler bekliyoruz işte ne yapalım.ayyy senin içiniiii severim yhaaa ne güzelde doğmuş içine içineee hadiiii inş canımsın yha :)
mayalara göre oğlan geliyor bize ama yaşı çin takvimine göre almazsakMaya lılar dermiş ki ;
Maya efsanelerine göre bebeğin cinsiyetini annenin hamile kalma yaşı ve yılı belirler. Eğer bunların her ikiside, yani annenin hamile kalma yaşı da hamile kaldığı yıl da çiftse bebek kız olur. Biri çift diğeri tekse bebek erkektir.
beKız kız hayırlısıyla inş. seninki kızsa benimki oğlan cnm yönleri farklı :) bence bu kese konumu olayı mantıklı değil ama heryerden bi şeyler bekliyoruz işte ne yapalım.
Hadi kaptın oğlanımayalara göre oğlan geliyor bize ama yaşı çin takvimine göre almazsakay sapıttım ben hepsi bir birine karıştı.
ahahah kaptık mı acaba ay benim eşimin evlenmeden önceden beri dilinde hep oğlum olunca şunu yapcam der, hiç kızım olunca demedi şimdi vicdan yapıyor kızsa diyeHadi kaptın oğlanı
ahahah kaptık mı acaba ay benim eşimin evlenmeden önceden beri dilinde hep oğlum olunca şunu yapcam der, hiç kızım olunca demedi şimdi vicdan yapıyor kızsa diyebeni de o etkiledi sanırım ama ilki erkek olursa bizimki ikinciyi yapmayabilir. Ben iki istiyorum bir kız bir oğlan Allah nasip etsin inş. rüyamda niye o kadar erkek görüyorum onu anlamıyorum hamile kalmadan önce böyle bembeyaz kundakta yatağımın üstünde görmüştüm, alakasız biri rüyamda oğlun oluyordu dedi sonra hamile kaldığımı öğrendiğim gün bir lokantada tanımadığımız amcanın biri sen oğlan annesisin çok ye dedi sır kapısı gibiydi hala şok oluyoruz onu hatırladıkça beynime işledi herkes oğlan diye ama kızım olsa prensesim olur çok severim.
Bende nasıl erkek çocuk istiym böyle yaaa daha doğrusu eşim çok istediği için etkisinde kalıyorum galiba yoksa kızıma oğlundan daha düşünüm
Amin inşallah cnm çok saolozaman senin ki paşaaaa olsun benimkiiiii premsesss yha allh gönlümüzdekini kucağımıza nasip etsin ne olur yhaaa :) gerçi önemlisi hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar doğsunlar da büyüsünlerrr ama her kadın erkek annesi olmalı tecrubeyle sabit o gücüüü her kadın hissetmeli oğlum olmasa idi kesinlikle erkek annesi olmak isterdim rabbim nasip etsin eminim çok ideal bi erkek annesi olucaksın bu çok belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?