- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Kız ben bunu yerim ya bal bal bal.En sonunda eve ultrason cihazı aldırcam ya nasıl özlüyorum
Kız ben bunu yerim ya bal bal bal.En sonunda eve ultrason cihazı aldırcam ya nasıl özlüyorum
canim benimkine de bakarmisin yaa iki hafta once burda minigimAttnmi sen resim göremedim cnm
Kız cnm duruş pozisyonu na görecanim benimkine de bakarmisin yaa iki hafta once burda minigim
Srnnkide sağa daha yakın cnm ortada gibi duruyor ama sagtaraf ağır basmış erkekAy bende tahmin isterim burda kücüğüz gerci daha
Buda daha kücük resmi sanırım senin dediğin kese durusuna ilk haftalarda bakılıyo burdada solda mesela karsıdan bakıncaSrnnkide sağa daha yakın cnm ortada gibi duruyor ama sagtaraf ağır basmış erkek
7 8 haftalık ultrason görüntülerinde anlasiliyomus topikte öyle yaziyoduBuda daha kücük resmi sanırım senin dediğin kese durusuna ilk haftalarda bakılıyo burdada solda mesela karsıdan bakınca
Elinizde bakınca solda karninizn üzerine tutunca sağda olursa yaziyodubi de sagda solda durdugunu nasil anliyoruz ultrasyon resminden anlamadim ben?
İşte benim burda 6+5 filan ona uyuyo ilk sordugumdan büyük 9 haftalık7 8 haftalık ultrason görüntülerinde anlasiliyomus topikte öyle yaziyodu
Ozaman erkek cnm benimki gibi :)İşte benim burda 6+5 filan ona uyuyo ilk sordugumdan büyük 9 haftalık
hadi bakalm ne olucak merakliyimmmKız cnm duruş pozisyonu na göre
Bence kız gibiAy bende tahmin isterim burda kücüğüz gerci daha
Sennki kız gözüküyo cnm ogrense yaz bakalım doğruluk payı varmiBirde ben alayım yorum gerci ben pazartesi öğrenicem sanırım bir de gögüsünfe kasıntı olan var mı
Srnnkide erkek gözüküyo cnmEki Görüntüle 2057454
Kızlar bana da yorum... 7 hafta 3 günlük falandı burda galiba 4-5 gün ileride görünüyor demişti doktor...uygun mu cinsiyet yorumuna..nedir sizce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?