2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Amin canm amin insallah bi sknti cikmaz

Merhaba kızlar
Bugün saat 2de doktor randevum var
2li tarama için gidiyorum
Tabii bi de kist ne durumda onu daha çok merak ediyorum
8.inci haftaya kadar mide bulantısı yaşamayan ben şimdi bu hafta oldu bitmek bilmiyor yaaa.çıkartamazsm da sürekli bir bulantı çok rahatsız oluyorum
3 gündür de baş ağrısı müsallat oldu.parol çok az da olsa hafifletiyor.
Yüzüm vücudum hep sivilce hamilemiyim hasta mı belli değil.şu hastalıklı halimden çok sıkıldım.
Bakalım bebiş ne durumda

Hayırlı haberlerle gel canım inşallah

Hadi inşallah güzel haberler ver bize canım, minik kuzunun ellerini, totosunu da gör ohhh misss

Hayırlı haberlerle gel insallah aynen bende öyleyim biliyo musun baslarda bişey yoktu 10 dan sonra artmaya basladı bende istifra etmiyim diyorum ama yok hep bulantı hali bas agrısıda hamilelikte normal cnm damar genişlemesinden sanırım yüzünde istifra etmekten oluyo olabilir mi benim zorlanmadan kücük kücük seyler cıkıyo

Ben bugün devlete gittim ordada bi kaydım olsun diye cok tatlı bi doktordu bişey sorucam kızlar bebeğimin daha önceki muaynede kafası sağda ayakları soldaydı şimdi tam ters kafa solda cihazla mı alakalı acaba yoksa dönmüş olabilir mi buda resmi tam 11 haftalık cıktık bakalım tahmin gelicekmi minnoşa

ay cnm bu haftalar ortak belirtiler galiba geçmiş olsun, güzel haberler ile dön inş ve resimde isteriz bebişten. ay o eller ayaklar oynak oynak göreceksin :)

Merhaba ben doktor banu çiftçinin uygulamasını indirdim 9 haftada hareketleniyorlar kafasını öne yukarı indirebiliyor yada kaydıraktan kayar gibi hareket edebilirler diyor senin kuzu ondan yer değiştirmiştir ki senin bebeğin daha büyük

Sağol canım amin inş
Aynıyımışız ya...sana da çok geçmiş olsun.Ama geçsin artık di mi!!!!

ay takla bile attı bizim bebiş hep izliyorum videoyu mutluluk kaynağım benim.

:) yavrum oynak artık onlar bizimki resmen takla atıyor sırtını dönüyor yüzünü dönüyor neler neler yerinde durmazlar maşallah.

ay cnm bu haftalar ortak belirtiler galiba geçmiş olsun, güzel haberler ile dön inş ve resimde isteriz bebişten. ay o eller ayaklar oynak oynak göreceksin :)

Sağoll canım inş.Demek sen de aynısın sana da geçmiş olsun.
Ne zaman kızımı görmeye gitsem hep uyuyor olurdu.Bakalım bu bebiş ne yapacak bana.atarım inş fotosunu

Selam hamisler bayadır yazamadım internet yoktu herkes iyidir inşallah bu sene erkek senesi sanırım herkes erkek haberi veriyor bakalım bizim ne olacak oğlum 12 haftalıkken göstermişti kendisini perşembe randevum var bakalım bir tahmin yapicakmi doktor

Ayyy gidenler atsın foto da azcık mıncıklayalım yaaa ben de perşembe gidicem ama duramiyorum çok heyecanlıyım sıpalarrr nasıl özledim nasıl
atalım hepimiz resim bakalım ne yapıyorlar kimse de cinsiyetini öğrenmedi çok heyecanlı ya :))))) benim en az 1 var

Evet canım bu yıl 10tane arkadaşımın oğlu oldu resmen, bana da erkek gibi dediler.ogullarimiza kız bulamicaz allah allaaaah

Senin az kalmıs benimde haftaya carsamba cok meraktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…