2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

vay herkesin de perşembe :))) randevu var öğrenirsin inş kızları daha geç söylüyor doktorlar eğer tahminde bulunamazsa bence kız olabilir

Bana erkek gibi dedi doktor ama kesin olarak bu perşembe soylicek inşallah ayyy ellerim terliyor düşündükçe
zaman hızlı geçsin ya ben kız hissediyorum geçen rüyamda da 2 yada3 yaşlarında bi kız ama nasıl konuşuyor görmen lazım bıcır bıcır Allahım durmuyor aynı annesi diyorum içimden :) kalabalık bi yerdeyiz annecim sessiz olmamız lazım ama diyorum sarılıyor bana ay nasıl kur yahu bu :))))

Canım senin fotodan bişey anlayamadım o yüzden yorum.yapmadim inşallah ikimizin de kizzzz olsuunnn
Evet devletteki cihazlar daha belirsiz gösteriyo haftaya daha net görücez inşallah ya 2018 de bi erkek patlaması var gibi suan kızlar bizden gelir inşallah

Kızlar benim bebişimin cinsiyeti ne olabilir 7 haftalikken. Vajinal bakildi fark eder belki diye yazıyorum

Evet devletteki cihazlar daha belirsiz gösteriyo haftaya daha net görücez inşallah ya 2018 de bi erkek patlaması var gibi suan kızlar bizden gelir inşallah
Ay inşallah ya ama bişey diyimmi bence bizimkilerde erkek

Ay inşallah ya ama bişey diyimmi bence bizimkilerde erkek
Valla bende öyle hissediyorum baslarda kız gibi geliyodu eşimde öyle olsun istediğin icin diyo etrafımdakilerde hep erkek diyolar acayip meraktayım bilsem doktor bu hafta bilicek anlıcak hemen gidicem sonra kızıyorum gene kendime diyorum sabret

Benimki daha ilk öğrendiğinde erkek dedi :) sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da 3. Yü tuttururuz belki

Benimki daha ilk öğrendiğinde erkek dedi :) sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da 3. Yü tuttururuz belki
Aslında kız istiyo o da ama bence erkek diyo ay benim niyetim yok 3 e Allah bilir tabi ama gelinlerden yüzüm güler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…