Ay sorma inşallah biz veririz kız haberi :))Evet canım bu yıl 10tane arkadaşımın oğlu oldu resmen, bana da erkek gibi dediler.ogullarimiza kız bulamicaz allah allaaaah
Bana erkek gibi dedi doktor ama kesin olarak bu perşembe soylicek inşallah ayyy ellerim terliyor düşündükçeatalım hepimiz resim bakalım ne yapıyorlar kimse de cinsiyetini öğrenmedi çok heyecanlı ya :))))) benim en az 1 var
vay herkesin de perşembe :))) randevu var öğrenirsin inş kızları daha geç söylüyor doktorlar eğer tahminde bulunamazsa bence kız olabilirSelam hamisler bayadır yazamadım internet yoktu herkes iyidir inşallah bu sene erkek senesi sanırım herkes erkek haberi veriyor bakalım bizim ne olacak oğlum 12 haftalıkken göstermişti kendisini perşembe randevum var bakalım bir tahmin yapicakmi doktor
Aslında 2 hafta sonra özelde randevum perşembe gunki devlette baya olmuştu alalı almışken gidiyim dedim :)Senin az kalmıs benimde haftaya carsamba cok meraktayım
Allah gönlüne göre versin cnmBana erkek gibi dedi doktor ama kesin olarak bu perşembe soylicek inşallah ayyy ellerim terliyor düşündükçe
İsteğin kız yönünde ama sağlıklı olsun da en önemlisi ovay herkesin de perşembe :))) randevu var öğrenirsin inş kızları daha geç söylüyor doktorlar eğer tahminde bulunamazsa bence kız olabilir
Gönlümden kız geçiyor ama Allah hayırlısını versin hepimize canimAllah gönlüne göre versin cnm
Ay ben attım ama kimse yorum yapmadıAyyy gidenler atsın foto da azcık mıncıklayalım yaaa ben de perşembe gidicem ama duramiyorum çok heyecanlıyımsıpalarrr nasıl özledim nasıl
zaman hızlı geçsin ya ben kız hissediyorum geçen rüyamda da 2 yada3 yaşlarında bi kız ama nasıl konuşuyor görmen lazım bıcır bıcır Allahım durmuyor aynı annesi diyorum içimden :) kalabalık bi yerdeyiz annecim sessiz olmamız lazım ama diyorum sarılıyor bana ay nasıl kur yahu bu :))))Bana erkek gibi dedi doktor ama kesin olarak bu perşembe soylicek inşallah ayyy ellerim terliyor düşündükçe
Ay inşallahAy sorma inşallah biz veririz kız haberi :))
Kız yeni gördüm ben onun göbüşünü yerim maşallah nasıl da büyümüş fındık kafaAy ben attım ama kimse yorum yapmadı
Canım senin fotodan bişey anlayamadım o yüzden yorum.yapmadim inşallah ikimizin de kizzzz olsuunnnAy ben attım ama kimse yorum yapmadı
aynen ben başlarda kız yada erkek hissedicem diye ağlıyordum da geçti :))) üzülürse diye bebeğim sağlıklı olsunlar dediğin gibi de gerisi önemli değilİsteğin kız yönünde ama sağlıklı olsun da en önemlisi o
Evet devletteki cihazlar daha belirsiz gösteriyo haftaya daha net görücez inşallah ya 2018 de bi erkek patlaması var gibi suan kızlar bizden gelir inşallahCanım senin fotodan bişey anlayamadım o yüzden yorum.yapmadim inşallah ikimizin de kizzzz olsuunnn
Ay inşallah ya ama bişey diyimmi bence bizimkilerde erkekEvet devletteki cihazlar daha belirsiz gösteriyo haftaya daha net görücez inşallah ya 2018 de bi erkek patlaması var gibi suan kızlar bizden gelir inşallah
Oyy minnnooosss keşke anlasam cnm ya Allah gönlüne göre versin ilk miKızlar benim bebişimin cinsiyeti ne olabilir 7 haftalikken. Vajinal bakildi fark eder belki diye yazıyorum Eki Görüntüle 2058722
Valla bende öyle hissediyorum baslarda kız gibi geliyodu eşimde öyle olsun istediğin icin diyo etrafımdakilerde hep erkek diyolar acayip meraktayım bilsem doktor bu hafta bilicek anlıcak hemen gidicem sonra kızıyorum gene kendime diyorum sabretAy inşallah ya ama bişey diyimmi bence bizimkilerde erkek
Benimki daha ilk öğrendiğinde erkek dedi :) sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da 3. Yü tuttururuz belkiValla bende öyle hissediyorum baslarda kız gibi geliyodu eşimde öyle olsun istediğin icin diyo etrafımdakilerde hep erkek diyolar acayip meraktayım bilsem doktor bu hafta bilicek anlıcak hemen gidicem sonra kızıyorum gene kendime diyorum sabret
Aslında kız istiyo o da ama bence erkek diyoBenimki daha ilk öğrendiğinde erkek dedi :) sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da 3. Yü tuttururuz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?