Hadi hayırlı haberlerle gel canım benim. ❤Günaydın
Ben de doktora gideceğim bugün
İnş sağlıklı keseler görürüz
kalp atışı için erken daha 1 ya da 2hafta daha beklemek lazım
Ama nasip tabii.Bebişler süpriz yapar belki
Sağol canım inşHadi hayırlı haberlerle gel canım benim. ❤
Öğleden sonra cnm, bugün mutlu olmam gereken gün ama dun aksam canımı çok sikanlar oldu hala ağlamaklıyım.. böyle eşimle de aramız limoni ilk günümüzü mahvettiler. Bebeğim sağlıklı olsun da başka birşey istemiyorum ama eşimle güle oynaya gitmek isterdim.Bugün randevusu olanlar muayene olmadınızmı meraktan ölcem ❤
Ah kuzum... Kıyamam sana.. Ben de böyle problemler çok yaşadım bazen hala yaşamaya devam ediyorum.. Sıkmamaya çalış canını. Sen yine kendini pozitive etmeye çalış kuzum olurmu..Öğleden sonra cnm, bugün mutlu olmam gereken gün ama dun aksam canımı çok sikanlar oldu hala ağlamaklıyım.. böyle eşimle de aramız limoni ilk günümüzü mahvettiler. Bebeğim sağlıklı olsun da başka birşey istemiyorum ama eşimle güle oynaya gitmek isterdim.
Canım benim hiç canını sıkma. Bu günler geçer merak etme.bebisini dusunÖğleden sonra cnm, bugün mutlu olmam gereken gün ama dun aksam canımı çok sikanlar oldu hala ağlamaklıyım.. böyle eşimle de aramız limoni ilk günümüzü mahvettiler. Bebeğim sağlıklı olsun da başka birşey istemiyorum ama eşimle güle oynaya gitmek isterdim.
Randevum saat 5 te çok heyecanlıyım saatler geçmiyor sanki :)Bugün randevusu olanlar muayene olmadınızmı meraktan ölcem ❤
Aldın mı beta hcg sonucunu canım?kaç geldi?Canlarim. Ben tatildeyim.fe ima cumartesi gidicem inşallah.sadece bugün sağlık ocağına kan verdim. Bhcg değeri ne alemde diye.şimdilik bu kadar
canım bende bgn 6+3..kalp atısına gidicem randevum 16:45 te...Keseyi görmüştüm gecen hafta..Çıkar çıkmaz yazalım..Ben heyecan tek mi ikiz mi??ilk hcg 11831 di.Saat durdu bgn geçmiyor vallaBugün randevusu olanlar muayene olmadınızmı meraktan ölcem ❤
Hayırlı olsun canım..Insallah kalp atışını da duyacağız...Şimdi çıktım doktordan kızlar
Çok şükür keseyi gördük
Henüz bebek gözükmedi içinde
20sinde gel hem bebeği hem de kalp atışlarını duyarız inş dedi doktorum
Şuanlık bir problem yok şükür
Ayy en heyecanlı kısım yaa bnde perşembe gitcem 6+2 oluyorum o gün bnde duyarmıyım ki kalp atışını?gerçi senin değerin çok yüksek çıkmıştı bnm tam bi hafta önce 2225 dicanım bende bgn 6+3..kalp atısına gidicem randevum 16:45 te...Keseyi görmüştüm gecen hafta..Çıkar çıkmaz yazalım..Ben heyecan tek mi ikiz mi??ilk hcg 11831 di.Saat durdu bgn geçmiyor valla
Gözün aydın canm yaa darısı bizim başımıza kaç haftalıktın bgünŞimdi çıktım doktordan kızlar
Çok şükür keseyi gördük
Maşallah canım benim maşallah. Allah hayırlısıyla kalbinide duymayı nasip etsin ❤Şimdi çıktım doktordan kızlar
Çok şükür keseyi gördük
bakalım ben bgn duyarsam sen de duyarsın demektir...Insallahhhh çıkınca haber veririmAyy en heyecanlı kısım yaa bnde perşembe gitcem 6+2 oluyorum o gün bnde duyarmıyım ki kalp atışını?gerçi senin değerin çok yüksek çıkmıştı bnm tam bi hafta önce 2225 di
Aaaa maşallahhhh ikiz gibi duruyo valaa ❤canım bende bgn 6+3..kalp atısına gidicem randevum 16:45 te...Keseyi görmüştüm gecen hafta..Çıkar çıkmaz yazalım..Ben heyecan tek mi ikiz mi??ilk hcg 11831 di.Saat durdu bgn geçmiyor valla
Bgün öğrencez senin bebiş ikiz mi tek mi senin durumun daha çok heyecanlı sankibakalım ben bgn duyarsam sen de duyarsın demektir...Insallahhhh çıkınca haber veririm
ayyyy inşallah yaa...Yani sağlıklı olsunda diyorum ama ikizde hem korkutucu geliyor hemde cok tatlı geliyor...Bilemedimm valla..Bgn görcez bakalımAaaa maşallahhhh ikiz gibi duruyo valaa ❤
Ben hep birine beddua ediceksen ikizlerin olsun de derler diye duydum :) ama işin esprisi kesinlikle çok çok zordur ama öevremde ikiz anneleri tanıyorum o kadar farklı ve güzel bir duyguymuşki.. Hem bide şöyle düşün 2 can parçası tek acıda :) daha iyi bence herkesin özendiğide bir şeyayyyy inşallah yaa...Yani sağlıklı olsunda diyorum ama ikizde hem korkutucu geliyor hemde cok tatlı geliyor...Bilemedimm valla..Bgn görcez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?