2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Bgün öğrencez senin bebiş ikiz mi tek mi senin durumun daha çok heyecanlı sanki
Hem de ne heyecan..4 saat kaldı..psikolojik olarak yıprandim valla.Belirsizlik çok kotu bişey..Tek tada cift kalbini bi duyayım ondan sonra rahat ederim insallah

Sağol canım.Darısı sizlerin başına inş
Kesenin içinde bebeği gördükten sonra tam haftasını söyleyeyim dedi.tam ölçümü o zaman söyleyebilirim dedi

Merhaba ,

Bende yeni öğrendim 1 eylülde test yaptırdım 13 dü 2 eylülde 23 oldu 4 eylülde 95 çıktı beta hgg değerim inşşşşş bi sorun çıkmadan kalp atışını duyarız

Merhaba ,

Bende yeni öğrendim 1 eylülde test yaptırdım 13 dü 2 eylülde 23 oldu 4 eylülde 95 çıktı beta hgg değerim inşşşşş bi sorun çıkmadan kalp atışını duyarız
hayırlı olsun canım..Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah

Bu arada doktorunuzu belirlediniz mi kizlar? Benim bir kac secenek var aklimda. Yakin bir akrabamiz hemsire. Calistigi devlet hastanesinde ii bi doktor onerdi. Normalde özel dusunuyordum ama bu doktorun cok ii oldugunu, hastanenin son yillarda yeni dogan unitesinin cok ii calistigini, hatta doguma hazirlik kurslari yoga dersleri vs dahi oldugunu soyledi. Ben de bugun o bahsettigi doktora gozukecegim. Acaba tahlilleri devlette yaptirsam ama bir de ozelde bir doktora da gtsem mi her ay? Hangisi aklima yatarsa, frekansimiz daha ii tutarsa dogumu orda yaparim diyorum.ama siz ne dersiniz?

Canım eğer doktorla iyi
Canım eğer devletteki doktorla iyi iletişim kurarsan devlet daha iyi olur senin için tecrübeleri de fazladır. Ama dediğin gibi arada özele gidip denemekte fayda var bence.

Canım eğer doktorla iyi

Canım eğer devletteki doktorla iyi iletişim kurarsan devlet daha iyi olur senin için tecrübeleri de fazladır. Ama dediğin gibi arada özele gidip denemekte fayda var bence.

Eger hemsire akrabamiz bu kdr ovmeseydi ozelde iki ii doktor bulmustum bastan beri onlardan birine gidecektim. Ama simdi bna randevu konusunda da yardimci olunca hemen gideyim dedim beklemeden. Bir gidip muayene olayim.bakalim.

Dra giden arkadaşlar hayırlı güzel haberlerle dönün inşallah ben sersem tavuk gibiyim hep yatasım var bide bişey yiyince midem tuhaf oluyor bulantı yanma gibi bişey değil ama rahatsız ediyor sizler nasılsınız

aynen bende de bulantı yok ama heran kusacakmışım gibi bide ağzımda boğazımda acı bi tat var birde kasılarımda agrı var

Folik asit ne aldınız ? marka isim ben 3 ay önce bi bebek kayıp ettim kalbi oluşmadı.Ozaman aldığım B12 takviyeliydi ona mı devam etsem yeni alsam ?

Kızlar biz de döndük doktordan kesemizi gördük muhteşemdi, haftasına göre boyutu şekli gayet yerinde dedi doktorumuz. Bezelye kadar bebişimiz haftaya 6+4 aç gel gebelik testlerini yapalım kalbini dinleyelim dedi doktorum. Ben bir yıl hamile kalmadim kaç doktora gittim ilgilenmedi gecen ay bu doktoru buldum özel hastanede ve sadece yumurta takibi yaptı, bebişimizi bekliyoruz şimdi. Bugün de o kadar mutlu ki nasilutku ediyor bizi, hep telkin etti ve kendisi aradı yeri geldi. Allah herkese iyi doktor nasip etsin arkadaşlar çok önemli gercekten.

Ben de takvime göre 5+1 im. Yarın doktor randevum. Ben de inanılmaz bi regl sancısı gibi sancı var. Bazen geçiyor ama genel olarak var. Yarın ben de çok merak ediyorum ama kalp atışı duyulması imkansız sanırım. Hayırlısı kızlar

Bende gecen ptesi doktora gittim kese göründü 3 dort haftalık falandır dedi. Şimdi 4 5 oluyo ama neden kesin birley demedi sizce

Kızlar çok fenayım. Hayatımda ilk defa bu denli midem bulanıyor. İstifra etmeye çalıştım belki rahatlarım diye ama edemiyorum. Ölcem sanırım su bile içemiyorum. Midem bylanıcak korkusuna nefes almaya bile korkar oldum

canım yeşil elma iyi geliyor birde ben limon sıkıp soda içiyorum o da beni rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…