Hem de ne heyecan..4 saat kaldı..psikolojik olarak yıprandim valla.Belirsizlik çok kotu bişey..Tek tada cift kalbini bi duyayım ondan sonra rahat ederim insallahBgün öğrencez senin bebiş ikiz mi tek mi senin durumun daha çok heyecanlı sanki
Sağol canım teşekkür ederimMaşallah canım benim maşallah. Allah hayırlısıyla kalbinide duymayı nasip etsin ❤
inşalla canım sağ olGünaydın canım. Allahın izniyle keseyi görür kalbidd duyarsın inşallah. Hayırlı haberletini bekliyoruz ❤
sat a göre 5+6 canım. bakalım ultrasonda nasıl çıkacak. randevum 3te.Belki kalbi de duyarsın canım kaç haftalık oldu :)
Merhaba arkadaşlar. Bu ay gebeliğini öğrenen başka arkadaşım var mı bilmiyorum ama ben adetime 13 gün kala hamile olduğumu öğrendim. Adetime 9 gün kala da kan testiyle tescilledim.Daha hiç doktor kontrolüne gitmedim ama inşallah rabbim hepimize sağlıklı gebelik geçirmemizi nasip eder. Ben benimle aynı zamanlarda bu heyecanı paylaşacak olan ve aynı zamanlarda bebeklerimizi kucağımıza alacağımız annelerle tanışmayı hikayelerini dinlemeyi çok istiyorum. ❤
Hem de ne heyecan..4 saat kaldı..psikolojik olarak yıprandim valla.Belirsizlik çok kotu bişey..Tek tada cift kalbini bi duyayım ondan sonra rahat ederim insallah
hayırlı olsun canım..Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallahMerhaba ,
Bende yeni öğrendim 1 eylülde test yaptırdım 13 dü 2 eylülde 23 oldu 4 eylülde 95 çıktı beta hgg değerim inşşşşş bi sorun çıkmadan kalp atışını duyarız
Canım eğer devletteki doktorla iyi iletişim kurarsan devlet daha iyi olur senin için tecrübeleri de fazladır. Ama dediğin gibi arada özele gidip denemekte fayda var bence.Bu arada doktorunuzu belirlediniz mi kizlar? Benim bir kac secenek var aklimda. Yakin bir akrabamiz hemsire. Calistigi devlet hastanesinde ii bi doktor onerdi. Normalde özel dusunuyordum ama bu doktorun cok ii oldugunu, hastanenin son yillarda yeni dogan unitesinin cok ii calistigini, hatta doguma hazirlik kurslari yoga dersleri vs dahi oldugunu soyledi. Ben de bugun o bahsettigi doktora gozukecegim. Acaba tahlilleri devlette yaptirsam ama bir de ozelde bir doktora da gtsem mi her ay? Hangisi aklima yatarsa, frekansimiz daha ii tutarsa dogumu orda yaparim diyorum.ama siz ne dersiniz?
Canım eğer doktorla iyi
Canım eğer devletteki doktorla iyi iletişim kurarsan devlet daha iyi olur senin için tecrübeleri de fazladır. Ama dediğin gibi arada özele gidip denemekte fayda var bence.
Dra giden arkadaşlar hayırlı güzel haberlerle dönün inşallah ben sersem tavuk gibiyim hep yatasım var bide bişey yiyince midem tuhaf oluyor bulantı yanma gibi bişey değil ama rahatsız ediyor sizler nasılsınız
Ben folidoce kullanıyorumFolik asit ne aldınız ? marka isim ben 3 ay önce bi bebek kayıp ettim kalbi oluşmadı.Ozaman aldığım B12 takviyeliydi ona mı devam etsem yeni alsam ?
canım yeşil elma iyi geliyor birde ben limon sıkıp soda içiyorum o da beni rahatlatıyorKızlar çok fenayım. Hayatımda ilk defa bu denli midem bulanıyor. İstifra etmeye çalıştım belki rahatlarım diye ama edemiyorum. Ölcem sanırım su bile içemiyorum. Midem bylanıcak korkusuna nefes almaya bile korkar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?