Ay yoğurt içine salatalık doğradım bolcada nane ekledim yerken rahatlattı ama bittiği an yine başlıyor bulantı. Sabaha kadarda yiyemem ya. Sodayı denicem şimdi canımcanım yeşil elma iyi geliyor birde ben limon sıkıp soda içiyorum o da beni rahatlatıyor
Son regl tarihin ne cnm, daha küçük o yüzden net konuşmamıştır.Bende gecen ptesi doktora gittim kese göründü 3 dort haftalık falandır dedi. Şimdi 4 5 oluyo ama neden kesin birley demedi sizce
Ablam hep limon somururdu bulaninca, nane şekeri yerdi cnm. Ay korkuyorum benim de başlarsa.Ay yoğurt içine salatalık doğradım bolcada nane ekledim yerken rahatlattı ama bittiği an yine başlıyor bulantı. Sabaha kadarda yiyemem ya. Sodayı denicem şimdi canım
Kızlar biz de döndük doktordan kesemizi gördük muhteşemdi, haftasına göre boyutu şekli gayet yerinde dedi doktorumuz. Bezelye kadar bebişimizhaftaya 6+4 aç gel gebelik testlerini yapalım kalbini dinleyelim dedi doktorum. Ben bir yıl hamile kalmadim kaç doktora gittim ilgilenmedi gecen ay bu doktoru buldum özel hastanede ve sadece yumurta takibi yaptı, bebişimizi bekliyoruz şimdi. Bugün de o kadar mutlu ki nasilutku ediyor bizi, hep telkin etti ve kendisi aradı yeri geldi. Allah herkese iyi doktor nasip etsin arkadaşlar çok önemli gercekten.
ben doktordan geldim kızlar. sat hesabına göre 5+6 ydım ama ultrasonda 4+6 haftalık çıktı. kese boyutu da 10.1 mm. doktor hiç olumsuz konuşmadı. rutin gebelik takip tahlilleri istedi. kullandığım folik asidi değiştirdi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. hafta hesabı neden tutmadı acaba? bir de kese çok mu küçük? biraz kafama taktım açıkçası. acaba ultrason cihazı iyi miydi malum devlet hastanesine gittim. bir de özelde iyi bir doktor var h.içi ona da gideceğim. sadece keseyi gördük bebeği göremedik tabii. daha iyi bir ultrasonda çıkar mı acaba?
Merhaba gözün aydın
Kesenin içinde bebek gözüktü mü
Doktorum kesede bebek gözüksün o zaman haftasını tam olarak söyleyebilirim dedi bana da
Sanırım geç döllenme
Benim kesemin boyutu da 9mm minicik
Daha çok Yen'i olduğumuz için tam olarak hesap tutmuyor
Merak etme
Hayırlı olsun canıııımmmmm çok sevindimmm ❤Kızlar biz de döndük doktordan kesemizi gördük muhteşemdi, haftasına göre boyutu şekli gayet yerinde dedi doktorumuz. Bezelye kadar bebişimizhaftaya 6+4 aç gel gebelik testlerini yapalım kalbini dinleyelim dedi doktorum. Ben bir yıl hamile kalmadim kaç doktora gittim ilgilenmedi gecen ay bu doktoru buldum özel hastanede ve sadece yumurta takibi yaptı, bebişimizi bekliyoruz şimdi. Bugün de o kadar mutlu ki nasilutku ediyor bizi, hep telkin etti ve kendisi aradı yeri geldi. Allah herkese iyi doktor nasip etsin arkadaşlar çok önemli gercekten.
Kuzum bixler malum sata göre hesaplıyoruz yani son adetimizin ilk günü. O yüzden en az 1 hafta 10 gün ouiynaması lazım zaten arada. Afetliyken hamile kalamayız ya. Keseyi görmüşsün çok sevindim adına rabbim kalbini duymayıda nasip etsin ❤ben doktordan geldim kızlar. sat hesabına göre 5+6 ydım ama ultrasonda 4+6 haftalık çıktı. kese boyutu da 10.1 mm. doktor hiç olumsuz konuşmadı. rutin gebelik takip tahlilleri istedi. kullandığım folik asidi değiştirdi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. hafta hesabı neden tutmadı acaba? bir de kese çok mu küçük? biraz kafama taktım açıkçası. acaba ultrason cihazı iyi miydi malum devlet hastanesine gittim. bir de özelde iyi bir doktor var h.içi ona da gideceğim. sadece keseyi gördük bebeği göremedik tabii. daha iyi bir ultrasonda çıkar mı acaba?
Benim son adetim tarihim 26sıydı senin ki kaçtıYok canim bebek gozukmedi. Belki de baska bir cihazda gozukur bilemiyorum. Devlet hastanesine illa ki bir kulp bulacagim ya :) hemen hemen ayni sayilir senle kese boyutlarimiz. Bn bu hafta ici bir de ozele gidecegim.
canim nane ve maydonoz kullanma allahim korusun dusuge neden olur. adet duzensizliginde bunlari kullanirdim hemen adet olurdum sokturucu ozelligi var teyzem ve annemde kullanmamami soyledi aklinda olsunAy yoğurt içine salatalık doğradım bolcada nane ekledim yerken rahatlattı ama bittiği an yine başlıyor bulantı. Sabaha kadarda yiyemem ya. Sodayı denicem şimdi canım
Öylemi tamam canım kullanmayayım o halde. Teşekkür ederim.canim nane ve maydonoz kullanma allahim korusun dusuge neden olur. adet duzensizliginde bunlari kullanirdim hemen adet olurdum sokturucu ozelligi var teyzem ve annemde kullanmamami soyledi aklinda olsun
Benim son adetim tarihim 26sıydı senin ki kaçtı
Ben özel muayeneye gidiyorum ama yazıklarımı söyledi
Sende de bebek gözükmemiş
Sata göre 1 1,5 hafta geride gibi çıkıyor
Ama bi bebek gözüksün o zaman hesaplamalar rayına girer
Hem geriden de gelsek sorun yok geç döllenme diye bir şey var sonuçta
Eeeee doktorlarda sorun yok demiş
Kafanı bulandırma hiç
Mesela ben de devlet hastanesinde de kaydım olsun diye gideceğim
Bakalım oradaki doktor neler diyecek
Bazen tek oluyor bazende çift canım.Kızlar kasıklarınızdaki ağrı tek taraftamı çift taraflımı benim iki taraftada ağrı oluyor
Benimde öyle işteBazen tek oluyor bazende çift canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?