2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

canım yeşil elma iyi geliyor birde ben limon sıkıp soda içiyorum o da beni rahatlatıyor
Ay yoğurt içine salatalık doğradım bolcada nane ekledim yerken rahatlattı ama bittiği an yine başlıyor bulantı. Sabaha kadarda yiyemem ya. Sodayı denicem şimdi canım

Ay yoğurt içine salatalık doğradım bolcada nane ekledim yerken rahatlattı ama bittiği an yine başlıyor bulantı. Sabaha kadarda yiyemem ya. Sodayı denicem şimdi canım
Ablam hep limon somururdu bulaninca, nane şekeri yerdi cnm. Ay korkuyorum benim de başlarsa.

Hadi gözün aydın
Kesenin içinde bebek gözüktümü
Benim geç döllenme sanırım doktorum kese gayet düzgün 20sinde gel hem bebeği görür hem de kalp atışlarını dinleriz dedi
Sata göre 1 1,5 hafta gerideyim muhtemelen yoksa kesenin içinde bebeği görürdük diye düşünüyorum
Doktorum bir sorun yok gayet güzel kese dedi hayırlısı

ben doktordan geldim kızlar. sat hesabına göre 5+6 ydım ama ultrasonda 4+6 haftalık çıktı. kese boyutu da 10.1 mm. doktor hiç olumsuz konuşmadı. rutin gebelik takip tahlilleri istedi. kullandığım folik asidi değiştirdi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. hafta hesabı neden tutmadı acaba? bir de kese çok mu küçük? biraz kafama taktım açıkçası. acaba ultrason cihazı iyi miydi malum devlet hastanesine gittim. bir de özelde iyi bir doktor var h.içi ona da gideceğim. sadece keseyi gördük bebeği göremedik tabii. daha iyi bir ultrasonda çıkar mı acaba?

Merhaba gözün aydın
Kesenin içinde bebek gözüktü mü
Doktorum kesede bebek gözüksün o zaman haftasını tam olarak söyleyebilirim dedi bana da
Sanırım geç döllenme
Benim kesemin boyutu da 9mm minicik
Daha çok Yen'i olduğumuz için tam olarak hesap tutmuyor
Merak etme

Yok canim bebek gozukmedi. Belki de baska bir cihazda gozukur bilemiyorum. Devlet hastanesine illa ki bir kulp bulacagim ya :) hemen hemen ayni sayilir senle kese boyutlarimiz. Bn bu hafta ici bir de ozele gidecegim.

Özelde rv bulamadım eşim apar topar devlette bi doktora götürdü meraktan.. karından baktı kese var dedi... işte dedi.. sonraki hastaya geçti.. çok sinirrrrr oldum.. ultrason kağıdının altında 0.38cm yazıyor. Kesenin mm. İ o mu acaba... 10 gün sonra özelde güzel bi doktora gitcem.. sık sık ultrasona girmek istemiyorum... bugün bayram sonrası çok kalabalıktı yaaaa

Hayırlı olsun canıııımmmmm çok sevindimmm ❤

Selam kızlar ben de hala gidemedim doktora, cumartesi gideceğim nasipse, sabahları midem fena oluyor ve habire turşu yeme istegi beni öldürüyor :)))

tgb34 hadi gözün aydın canım, biz de görürüz keselerimizi minik meleklerimizi en kısa sürede inşallah

Kuzum bixler malum sata göre hesaplıyoruz yani son adetimizin ilk günü. O yüzden en az 1 hafta 10 gün ouiynaması lazım zaten arada. Afetliyken hamile kalamayız ya. Keseyi görmüşsün çok sevindim adına rabbim kalbini duymayıda nasip etsin ❤

Yok canim bebek gozukmedi. Belki de baska bir cihazda gozukur bilemiyorum. Devlet hastanesine illa ki bir kulp bulacagim ya :) hemen hemen ayni sayilir senle kese boyutlarimiz. Bn bu hafta ici bir de ozele gidecegim.
Benim son adetim tarihim 26sıydı senin ki kaçtı
Ben özel muayeneye gidiyorum ama yazıklarımı söyledi
Sende de bebek gözükmemiş
Sata göre 1 1,5 hafta geride gibi çıkıyor
Ama bi bebek gözüksün o zaman hesaplamalar rayına girer
Hem geriden de gelsek sorun yok geç döllenme diye bir şey var sonuçta
Eeeee doktorlarda sorun yok demiş
Kafanı bulandırma hiç
Mesela ben de devlet hastanesinde de kaydım olsun diye gideceğim
Bakalım oradaki doktor neler diyecek

canim nane ve maydonoz kullanma allahim korusun dusuge neden olur. adet duzensizliginde bunlari kullanirdim hemen adet olurdum sokturucu ozelligi var teyzem ve annemde kullanmamami soyledi aklinda olsun

canim nane ve maydonoz kullanma allahim korusun dusuge neden olur. adet duzensizliginde bunlari kullanirdim hemen adet olurdum sokturucu ozelligi var teyzem ve annemde kullanmamami soyledi aklinda olsun
Öylemi tamam canım kullanmayayım o halde. Teşekkür ederim.

Haklisin, kafaya takmamak gerek. Elimizde olmuyor bazen :) benim de sat 26 temmuz. Bebisleri kucagimiza alana kadar yaşayacağız artik farkli farklı heyecanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…