2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar Merhaba. Bende bugün öğrendim bebeğim olacağını Adetime 2 gün vardı. Ama içimden bi ses test yap dedi resmen. Bende aldım yaptım. Çok silik bi çizgi çıktı. Bi kez daha yaptım. Onda da aynı şey olunca gittik kan verdik. Beta hcg değerim 19.36. Yani tahminen 3 4 haftalik hamileymisim. Çok heycanliyim. Ne yapmak gerekiyor şimdi ne zaman doktora gitmeliyiz ?

Merhaba kızlar, ben de bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 259,4 ilk çatlatma iğnesinin 14.günü bugüniki kimyasal bir kürtajım var o yüzden biraz korkuyorum ama yine de içimden sürekli dans etmek geliyor
hayırlı olsun canım yaa...cok sevindim..kendine dikkat et bol bol dinlen...Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah

tebrikler canım...Kalp atışını da ben bgn duydum.6+3 olduk.Darısı başına

Tatlım bak regl başladığı gün yumurtan gelişmeye başlar, bu da onun yaşı olur. Döllenen yumurta iki hafta yaşındadır o yüzden iki hafta eklenir sata göre ama rahme tutunması falan İki hafta eksiktir. Şimdi bizim kesemizi 1.12 cm diğer çapı falan da yazıyor ama onlarda böyle ve bezelyem o benim. Küçük olur zaten susamdan büyüdüler teyzesi seninki de haftasına göre normaldir çabuk büyücek merak etme.

Herkese mrb. Hepinize mutlu gebelikler. Benim bir hafta önce hiç beklemediğim zamanda sürpriz bi gebeliğim olduğunu öğrendim. Uzuuun zamandir denemedigimiz tedavi kalmamıştı ama ancak Allah ol deyince oluyor bi kez daha gördük. Bugün 5+5 haftalik hamileyim. Sadece bhcg takibi yaptik. Kese ve kalp atisi için 1 hafta sonra doktora gitmeyi planlıyoruz. Benim bulanti kusma vs yok.Yalnız benim günde 6-7 defa yoklayan kramplarim oluyor. Bu kramplar beni tedirgin ediyor. Sizlerde de oluyor mu?

Selam kizlar bende araniza yeni katildim. Bizde bu gun kontrole gittik. Keseyi gorduk. Tabii daha cok kucuk. Haftaya yine gel dedi. Baslarda haftada bir gel diyor. Bundan once bir zorunlu kurtajim var. Ardindan sezaryanla dogum yaptigim bi oglum. Ondan sonrada bi kimyasal gebeligim. Isi riske atmak istemiyor sanirim.

Tebrikler,Allah sağlıkla sihatle kavuştursun
Biz henüz kalp atışını duyamadık 2 hafta sonra gel bebeğide kalp atışını da beraber görürüz dedi doktorum
merhaba canım sen kaç haftalıksın ? kese için ne zaman gidilmeli ? benim adet tarihim 4 eylül dü

ayy inş saglıkla kucağına alırsın canım . bende 3 ay önce kalp atışı oluşmadığı için kürtaj oldum bi kalbinin sesini duysam rahatlıycam dr gitmeye korkuyorum

benim de kasıklarım ağrıyor batma gibi oluyor bazen bide ağzımda acı bir tat var bulantım yok gibi ama arada öğürme gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…