2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Bn de gebe kalmadan önce folbiol baslamistim baska bi doktor yazmisti. Ama bu yeni gittigim folbiol kullanma 5 mg yuksek bir doz dedi. Baska yazdi. Ztn kutunun bitmesine az kaldi bitince digerine baslarim artik
Aaa bilmiyordum. Cuma günü gidince sorayım doktoruma. Birde mide bulantısı için birşey istesem doktordan verirmi acaba ilaç milaç. Dayanılcak gibi değil çünkü bulantım

Kizlar kafam cok karisik sizlere danisayim. Dun doktor kontrolune gittim. Bi sorun gorunmuyor dedi. Keseyide gorduk. Ama geceden bu yana cok cok hafif kahve rengi akintim oldu. Simdi ben doktora gitsemmi acaba

Kızlar merhaba ben bugün tam 5 haftalik gebeyim.doktordan çıktım şimdi keseyi göremedi tekrar hcg istedi.bi sıkıntı var mıdır sizce?

Kizlar kafam cok karisik sizlere danisayim. Dun doktor kontrolune gittim. Bi sorun gorunmuyor dedi. Keseyide gorduk. Ama geceden bu yana cok cok hafif kahve rengi akintim oldu. Simdi ben doktora gitsemmi acaba

tam olarak adet tarihin neydi ? kaç haftalıkken kese göründü ?

Kızlar merhaba ben bugün tam 5 haftalik gebeyim.doktordan çıktım şimdi keseyi göremedi tekrar hcg istedi.bi sıkıntı var mıdır sizce?

küçük olabilir mi bide beta hgg değeri 1500 olması gerekli diye biliyorum .Tam doldurdun mu 5 haftayı ?

Teşekkürler canım.Gözün aydın kalp atışını duymuşsun ah ben de bir duysam :)
Duyacaksın inşallah ama sakın stres yapma...O harika ana odaklan..Biz videoya çektik ayy cok duygusaldı yaa..zaten bir aglamakliyim herseye aglamak istiyorumm..Orda zor tuttum kendimi..Harika bir duygu emin olabilirsin canımm

ayy çok iyi bence gelişimi iyi demekki göründü kesen maşlh darısı kalp atışına inş
Aradim doktorla konustum. Anlattim durumu doktorda beni hatirladi. Bu donemde yerlesmeyle alakali boyle kanamalar olabiliyormus. Kanama artarsa gel dedi. Progestan basla dedi sabah aksam. Bol bol dinlen dedi. Icim rahatlamadi hala cok korkuyorum bisey olucak diye

ayy çok şükür bak içini ferah tut canımmm inş sağlıklıca kucağımıza alırız

Duyacaksın inşallah ama sakın stres yapma...O harika ana odaklan..Biz videoya çektik ayy cok duygusaldı yaa..zaten bir aglamakliyim herseye aglamak istiyorumm..Orda zor tuttum kendimi..Harika bir duygu emin olabilirsin canımm

ayyy maşlhhh maşlhhh ne güzel anlatmışşın bende bi duysam vaya tek odaklandığı bu şuanda tezce gecsin istiyorum zaman ve bir an önce duymak istiyorum

Kuzum kanama kırmızı olmafığı sürece korkulacak birşey yok diye biliyorum. Eğer devam ederse yinede doktoruna görün önlem amaçlı. Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu doktorum sorun görünmüyor kese etrafında kanaa yok ama yinede progestan yazayım iç önlem almış olalım dedi. Korkma allahın izniyle yerleşme lekesidir o. ❤

Korkma canım daha çok erken 5 hafta. Hcg 1500 lerde vajinal usg ile kese görünüyor. 2500 lere 3000 lere çıkmış olması lazım karından usg ile görebilmrsi için.

Ay ben keseyi görünce bile gözlerim doldu hemen :) o zaman kesin ağlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…