Aaa bilmiyordum. Cuma günü gidince sorayım doktoruma. Birde mide bulantısı için birşey istesem doktordan verirmi acaba ilaç milaç. Dayanılcak gibi değil çünkü bulantımBn de gebe kalmadan önce folbiol baslamistim baska bi doktor yazmisti. Ama bu yeni gittigim folbiol kullanma 5 mg yuksek bir doz dedi. Baska yazdi. Ztn kutunun bitmesine az kaldi bitince digerine baslarim artik
Teşekkürler canım.Gözün aydın kalp atışını duymuşsun ah ben de bir duysam :)tebrikler canım...Kalp atışını da ben bgn duydum.6+3 olduk.Darısı başına
Kizlar kafam cok karisik sizlere danisayim. Dun doktor kontrolune gittim. Bi sorun gorunmuyor dedi. Keseyide gorduk. Ama geceden bu yana cok cok hafif kahve rengi akintim oldu. Simdi ben doktora gitsemmi acaba
Kızlar merhaba ben bugün tam 5 haftalik gebeyim.doktordan çıktım şimdi keseyi göremedi tekrar hcg istedi.bi sıkıntı var mıdır sizce?
Sat 2 agustos bu gun 5+0 im. Dun kese gorundugunde 4+6 ydi. Ama hersey yolunda dedigi icin kafam karisik. Kist miyom yok dedi.tam olarak adet tarihin neydi ? kaç haftalıkken kese göründü ?
canım sat a göre 6+4 ama ultrasonda 7+3 çıktı.1 hafta önden gidiyoruz.Ama dr sorun yok dedi erken yumurtlama olabilir dedi.Sat a gore kac haftaliksin cnm? Ultrasonda da ayni mi cikti hafta hesabin?
Canım karından mi göründü vajinal üst ile mi kesen?Sat 2 agustos bu gun 5+0 im. Dun kese gorundugunde 4+6 ydi. Ama hersey yolunda dedigi icin kafam karisik. Kist miyom yok dedi.
5+0 canım işte bakayım hcg ne cikacakküçük olabilir mi bide beta hgg değeri 1500 olması gerekli diye biliyorum .Tam doldurdun mu 5 haftayı ?
Duyacaksın inşallah ama sakın stres yapma...O harika ana odaklan..Biz videoya çektik ayy cok duygusaldı yaa..zaten bir aglamakliyim herseye aglamak istiyorumm..Orda zor tuttum kendimi..Harika bir duygu emin olabilirsin canımmTeşekkürler canım.Gözün aydın kalp atışını duymuşsun ah ben de bir duysam :)
Karindan gorundu. Ben bu donemde karindan gorunmez alttan bakar diyordum ama gerek kalmadi direk gordu keseyiCanım karından mi göründü vajinal üst ile mi kesen?
çıkıca yaz bakalım kaç değerin ?5+0 canım işte bakayım hcg ne cikacak
Sat 2 agustos bu gun 5+0 im. Dun kese gorundugunde 4+6 ydi. Ama hersey yolunda dedigi icin kafam karisik. Kist miyom yok dedi.
Aradim doktorla konustum. Anlattim durumu doktorda beni hatirladi. Bu donemde yerlesmeyle alakali boyle kanamalar olabiliyormus. Kanama artarsa gel dedi. Progestan basla dedi sabah aksam. Bol bol dinlen dedi. Icim rahatlamadi hala cok korkuyorum bisey olucak diyeayy çok iyi bence gelişimi iyi demekki göründü kesen maşlh darısı kalp atışına inş
Aradim doktorla konustum. Anlattim durumu doktorda beni hatirladi. Bu donemde yerlesmeyle alakali boyle kanamalar olabiliyormus. Kanama artarsa gel dedi. Progestan basla dedi sabah aksam. Bol bol dinlen dedi. Icim rahatlamadi hala cok korkuyorum bisey olucak diye
Duyacaksın inşallah ama sakın stres yapma...O harika ana odaklan..Biz videoya çektik ayy cok duygusaldı yaa..zaten bir aglamakliyim herseye aglamak istiyorumm..Orda zor tuttum kendimi..Harika bir duygu emin olabilirsin canımm
Kuzum kanama kırmızı olmafığı sürece korkulacak birşey yok diye biliyorum. Eğer devam ederse yinede doktoruna görün önlem amaçlı. Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu doktorum sorun görünmüyor kese etrafında kanaa yok ama yinede progestan yazayım iç önlem almış olalım dedi. Korkma allahın izniyle yerleşme lekesidir o. ❤Kizlar kafam cok karisik sizlere danisayim. Dun doktor kontrolune gittim. Bi sorun gorunmuyor dedi. Keseyide gorduk. Ama geceden bu yana cok cok hafif kahve rengi akintim oldu. Simdi ben doktora gitsemmi acaba
Korkma canım daha çok erken 5 hafta. Hcg 1500 lerde vajinal usg ile kese görünüyor. 2500 lere 3000 lere çıkmış olması lazım karından usg ile görebilmrsi için.Kızlar merhaba ben bugün tam 5 haftalik gebeyim.doktordan çıktım şimdi keseyi göremedi tekrar hcg istedi.bi sıkıntı var mıdır sizce?
Ay ben keseyi görünce bile gözlerim doldu hemen :) o zaman kesin ağlarım :)Duyacaksın inşallah ama sakın stres yapma...O harika ana odaklan..Biz videoya çektik ayy cok duygusaldı yaa..zaten bir aglamakliyim herseye aglamak istiyorumm..Orda zor tuttum kendimi..Harika bir duygu emin olabilirsin canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?