2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Bu arada geçmiş sayfalarda bazı arkadaşlar bulantı için soda demişler. Geçen gece hastanelik oldum istifar etmekten sanki soda içsem rahatlayacak gibi hissediyodum hatta içtim de. Doktor yanlış olduğunu söyledi. Sonra mide tahatsuzlıgı gecirirsin soda yasak dedi

Aaa aynı bende öyleyim canım istifra etsem yada soda içsem geçecek gibi oluyo ama bi türlü geçmiyo su bile içemiyorum günde en fazla 3 bardak su içebiliyorum nolcak halim böyle bilmiyorum

Kızlarr benim de boğazlarım şişmişti dün sabah btün gün ılık limonlu su süt çorba dalan içtim ilerlemesin diye yemk pek yiyemedim gece fena terlemişim işe yaramış içtiklerim galiba boğazımda bgün daha iyi miğde bulantısı yok ama canım hiçbirşey yemek istemiyor sabahtan beri bi haşlanmış yumurta yedim o da zorla

ayy çok güzel haberler bunlar maşlh canım tam olarak kaç haftadasın ? ilkez mi gittin DR

çok geçmiş olsun dikkat et sütlü çorba ye

Kızlar dün yoğurt içine salatalık doğrayıp nane koyup yemiştim. Bugün tekrar salatalık doğrayarak yiyim dedim fakat dün yediğim yoğurdun son kullanım tarihinin geçmiş olduğunu farkettim. Tadında tuhaflık yoktu ama bebeğe bi zararı olmuşmudur çok korkuyorum

korkma korkma bende gıda sektöründeyim artı eksi 1 hafta süresi var dolapta saklama koşularında beklettinse sıkıntı olmaz koruyucular sıcak ve sulu ortamda bozuluyor sadece

korkma korkma bende gıda sektöründeyim artı eksi 1 hafta süresi var dolapta saklama koşularında beklettinse sıkıntı olmaz koruyucular sıcak ve sulu ortamda bozuluyor sadece
Of ödüm koptu ya... Yoğurdun tadında bi bozukluk yada koku yoktu ne bileyim anlamadım çok olmamıştı alalı.. Bugün tekrar yiyeyim dedim bi baktım geçmiş.. Attım hemen çöpe

Kızlar hcg 1900 çıktı kese vajinal göründü ama çok küçük dedi doktor.3 gün sonra tekrar çağırdı. Niye sürekli çağırıyor ki açıklama da yapmıyor içime kurt düşüyor sürekli

Bişey olacağını sanmıyorum canım bacizane tavsiyem imkanın varsa ev yoğurdu ye yani kendin mayala hazırları tercih etme

Aaa aynı bende öyleyim canım istifra etsem yada soda içsem geçecek gibi oluyo ama bi türlü geçmiyo su bile içemiyorum günde en fazla 3 bardak su içebiliyorum nolcak halim böyle bilmiyorum
Kesinlikle çok su içmelisin doktor tam şöyle bi çümle kullandı sen su içmezsen bu adam iki günde bir seni buraya taşır dedi aman dikkat su çok önemli

belki küçüktür annesi büyüyordur değerin gayet iyi ben 3 ay önce yaşadım olumsuz bi durum değerim 1500 geçmemişti stres yapma dinlen bol bol dua et hayırlısıı ile büyüyücek

Merhaba kizlar
Bende insallah 2018 mayis ayii bekliyorum sabirla Allahim lutfederse bende araniza katilabilir miyim? Tup bebek ve biraz sorunlu ilerliyor ama ben inaniyorum bebegim yada bebeklerim basaracaklar annelerinin kucagina gelecekler insallah

inşşşş tez zmanada al istediğin güzel haberleriii canım hoşgeldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…