17 temmuz insan beklerken ne yapacagını ne düşüneceğini şaşırıyo sanırmSon regl tarihin ne cnm, daha küçük o yüzden net konuşmamıştır.
canım sat a göre 6+4 ama ultrasonda 7+3 çıktı.1 hafta önden gidiyoruz.Ama dr sorun yok dedi erken yumurtlama olabilir dedi.
Aaa aynı bende öyleyim canım istifra etsem yada soda içsem geçecek gibi oluyo ama bi türlü geçmiyo su bile içemiyorum günde en fazla 3 bardak su içebiliyorum nolcak halim böyle bilmiyorumBu arada geçmiş sayfalarda bazı arkadaşlar bulantı için soda demişler. Geçen gece hastanelik oldum istifar etmekten sanki soda içsem rahatlayacak gibi hissediyodum hatta içtim de. Doktor yanlış olduğunu söyledi. Sonra mide tahatsuzlıgı gecirirsin soda yasak dedi
Kızlar bizde geldik kontrolden kesemiz göründü kalp atışlarımız çok yeni başlamış ekranda gösterdi dr yanıp sönüyordu cuma günü gel kalp ayışını dinleteyim dedi bebek satla tam uyumlu çıktı folik asite devam etmemi söyledi kan verdim bizden haberler böyle
Kızlarr benim de boğazlarım şişmişti dün sabah btün gün ılık limonlu su süt çorba dalan içtim ilerlemesin diye yemk pek yiyemedim gece fena terlemişim işe yaramış içtiklerim galiba boğazımda bgün daha iyi miğde bulantısı yok ama canım hiçbirşey yemek istemiyor sabahtan beri bi haşlanmış yumurta yedim o da zorla
Kızlar dün yoğurt içine salatalık doğrayıp nane koyup yemiştim. Bugün tekrar salatalık doğrayarak yiyim dedim fakat dün yediğim yoğurdun son kullanım tarihinin geçmiş olduğunu farkettim. Tadında tuhaflık yoktu ama bebeğe bi zararı olmuşmudur çok korkuyorum
Of ödüm koptu ya... Yoğurdun tadında bi bozukluk yada koku yoktu ne bileyim anlamadım çok olmamıştı alalı.. Bugün tekrar yiyeyim dedim bi baktım geçmiş.. Attım hemen çöpekorkma korkma bende gıda sektöründeyim artı eksi 1 hafta süresi var dolapta saklama koşularında beklettinse sıkıntı olmaz koruyucular sıcak ve sulu ortamda bozuluyor sadece
Tam olarak 5+5 teyim canım evet ilk kez gittim draayy çok güzel haberler bunlar maşlh canım tam olarak kaç haftadasın ? ilkez mi gittin DR
Bişey olacağını sanmıyorum canım bacizane tavsiyem imkanın varsa ev yoğurdu ye yani kendin mayala hazırları tercih etmeKızlar dün yoğurt içine salatalık doğrayıp nane koyup yemiştim. Bugün tekrar salatalık doğrayarak yiyim dedim fakat dün yediğim yoğurdun son kullanım tarihinin geçmiş olduğunu farkettim. Tadında tuhaflık yoktu ama bebeğe bi zararı olmuşmudur çok korkuyorum
Kesinlikle çok su içmelisin doktor tam şöyle bi çümle kullandı sen su içmezsen bu adam iki günde bir seni buraya taşır dedi aman dikkat su çok önemliAaa aynı bende öyleyim canım istifra etsem yada soda içsem geçecek gibi oluyo ama bi türlü geçmiyo su bile içemiyorum günde en fazla 3 bardak su içebiliyorum nolcak halim böyle bilmiyorum
Kızlar hcg 1900 çıktı kese vajinal göründü ama çok küçük dedi doktor.3 gün sonra tekrar çağırdı. Niye sürekli çağırıyor ki açıklama da yapmıyor içime kurt düşüyor sürekli
Merhaba kizlar
Bende insallah 2018 mayis ayii bekliyorum sabirla Allahim lutfederse bende araniza katilabilir miyim? Tup bebek ve biraz sorunlu ilerliyor ama ben inaniyorum bebegim yada bebeklerim basaracaklar annelerinin kucagina gelecekler insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?