2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Canlar ben de inşallah mayıs annesiyim :) 4+6 bugün. Ama muhtemelen geç döllenme yaşadım. Doktora randevu aldım ama gitmekte kararsızım.. henüz erken... 5+3 gibi falan gideyim diyorum. Siz ne zaman gittiniz? Bel ağrım var. Göğüslerimdeki ağrı bir artıyor, bir azalıyor. Mide bulantıları henüz başlamadı. İnşallah başlamaz da :) Ama akşamları bel ve sırtımda yoğun ağrı oluyor.
İnşallah çoooook rahat bir gebelik geçiririz.

Canım bence de erken gitme.tahmini hcg değerin 3000 civarı git ki keseyi göresin.ben erken başladım sürekli şüphe ve korkuda kalıyorum.amin inşallah rahat geçer canım:)

Bende 5+1im ilk hcg 30du iki güne ikiye katlandı.dün vajinal üst ile kese cok küçük göründü inşallah geç döllenmedır sıkıntı yoktur.

Canım bence de erken gitme.tahmini hcg değerin 3000 civarı git ki keseyi göresin.ben erken başladım sürekli şüphe ve korkuda kalıyorum.amin inşallah rahat geçer canım:)
Valla erken öğrenmek sıkıntı. Kimisi regl 10 gün gecikince test yapıyor. Ben 2.günün daha öğlenin de gittim kan verdim. 21 çıktı 48 saat sonra 57ye yükseldi. Bugün yine kan versem mi acaba bilemiyorum. Eşim de sabret haftaya git doktora en azından kese gözükür diyor. Ay valla düşünmekten delireceğim. Keşke geç öğrenseydim ama işte merak... İlk gebelik olunca :)))

Evet bence de haftayı bekle.kendine uğraşacak işler bul:) folik asit kullanıyorsun değil mi

Evet bence de haftayı bekle.kendine uğraşacak işler bul:) folik asit kullanıyorsun değil mi
evet canım 4 aydır kullanıyorum. ayrıca her gün 5 çiğ badem 5 çiğ fındık 2/3 ceviz yiyorum... Düzenli besleniyordum aynen devam... Dediğin gibi bende haftaya çarşamba falan gideyim en azından kese görürüm bari...

hayırlı olsun canım senin kaç haftalık bide adet tarihin neydi ? ay ben henüz gitmedim de
Ben 5+2 de gittim ilk doktora, daha önce kan tahlili bile yaptırmadım. Doktor gerek duymadı dün de keseyi gördüğü için. Bence asla geç olmaz. Bi sonrakine iki hafta sonra gidicem. Son adetimin ilk günü 31 temmuzdu. Ama 4-5 gün geç görünüyor gebelik, yumurtlaman gecikmiş olabilir dedi.

benim de adetimin ilk günü 6 agustos daha küçüktür görünmez diye ekime gitmeyi planlıyorum ama durabilirsem tabiiiii inş sağlıklıca alırız kucağımıza yha çok kasık agrım varr özellikle sağ kasığım bulantımda yok yha senin belirtiler nasıl ?

Kizlar benim degerim 313 cikti
5+2deyim simdi dr kontrolum var surekli biraz skntili olabilir
Sizden boyle olanlar var mi aranizda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…