- 19 Ocak 2017
- 486
- 301
- 23
- 37
MBen de dün ilk kontrole gittim keseyi gördük, kalp atışı içim 10-15 gün sonra gel dedi.
Canım bence de erken gitme.tahmini hcg değerin 3000 civarı git ki keseyi göresin.ben erken başladım sürekli şüphe ve korkuda kalıyorum.amin inşallah rahat geçer canım:)Canlar ben de inşallah mayıs annesiyim :) 4+6 bugün. Ama muhtemelen geç döllenme yaşadım. Doktora randevu aldım ama gitmekte kararsızım.. henüz erken... 5+3 gibi falan gideyim diyorum. Siz ne zaman gittiniz? Bel ağrım var. Göğüslerimdeki ağrı bir artıyor, bir azalıyor. Mide bulantıları henüz başlamadı. İnşallah başlamaz da :) Ama akşamları bel ve sırtımda yoğun ağrı oluyor.
İnşallah çoooook rahat bir gebelik geçiririz.
Bende 5+1im ilk hcg 30du iki güne ikiye katlandı.dün vajinal üst ile kese cok küçük göründü inşallah geç döllenmedır sıkıntı yoktur.Canlar ben de inşallah mayıs annesiyim :) 4+6 bugün. Ama muhtemelen geç döllenme yaşadım. Doktora randevu aldım ama gitmekte kararsızım.. henüz erken... 5+3 gibi falan gideyim diyorum. Siz ne zaman gittiniz? Bel ağrım var. Göğüslerimdeki ağrı bir artıyor, bir azalıyor. Mide bulantıları henüz başlamadı. İnşallah başlamaz da :) Ama akşamları bel ve sırtımda yoğun ağrı oluyor.
İnşallah çoooook rahat bir gebelik geçiririz.
Valla erken öğrenmek sıkıntı. Kimisi regl 10 gün gecikince test yapıyor. Ben 2.günün daha öğlenin de gittim kan verdim. 21 çıktı 48 saat sonra 57ye yükseldi. Bugün yine kan versem mi acaba bilemiyorum. Eşim de sabret haftaya git doktora en azından kese gözükür diyor. Ay valla düşünmekten delireceğim. Keşke geç öğrenseydim ama işte merak... İlk gebelik olunca :)))Canım bence de erken gitme.tahmini hcg değerin 3000 civarı git ki keseyi göresin.ben erken başladım sürekli şüphe ve korkuda kalıyorum.amin inşallah rahat geçer canım:)
Kaçıncı günde gittin canım sen? 30 çıktığında?Bende 5+1im ilk hcg 30du iki güne ikiye katlandı.dün vajinal üst ile kese cok küçük göründü inşallah geç döllenmedır sıkıntı yoktur.
Evet bence de haftayı bekle.kendine uğraşacak işler bul:) folik asit kullanıyorsun değil miValla erken öğrenmek sıkıntı. Kimisi regl 10 gün gecikince test yapıyor. Ben 2.günün daha öğlenin de gittim kan verdim. 21 çıktı 48 saat sonra 57ye yükseldi. Bugün yine kan versem mi acaba bilemiyorum. Eşim de sabret haftaya git doktora en azından kese gözükür diyor. Ay valla düşünmekten delireceğim. Keşke geç öğrenseydim ama işte merak... İlk gebelik olunca :)))
Bata 2 kala veya bat günü canım.son aylarda adet tarihlerim değişiyordu.dün hcg 1900 çıktı ve vajinal usg ile keseyi gördükKaçıncı günde gittin canım sen? 30 çıktığında?
evet canım 4 aydır kullanıyorum. ayrıca her gün 5 çiğ badem 5 çiğ fındık 2/3 ceviz yiyorum... Düzenli besleniyordum aynen devam... Dediğin gibi bende haftaya çarşamba falan gideyim en azından kese görürüm bari...Evet bence de haftayı bekle.kendine uğraşacak işler bul:) folik asit kullanıyorsun değil mi
Merhaba cnm ben de dun ogrendim hebeyim idrar testinde ogrendim bende ilk cizgiye yakin bi kalinligi var daha hastaneye gidemedim ama ben istemiyordum ki bebegim daha 5 aylikÖğrenen bütün arkadaşlarımı sabırsızlıkla bekliyorum :)
Ben 5+2 de gittim ilk doktora, daha önce kan tahlili bile yaptırmadım. Doktor gerek duymadı dün de keseyi gördüğü için. Bence asla geç olmaz. Bi sonrakine iki hafta sonra gidicem. Son adetimin ilk günü 31 temmuzdu. Ama 4-5 gün geç görünüyor gebelik, yumurtlaman gecikmiş olabilir dedi.hayırlı olsun canım senin kaç haftalık bide adet tarihin neydi ? ay ben henüz gitmedim de
insallah canim sagolinşşşş tez zmanada al istediğin güzel haberleriii canım hoşgeldin :)
Ben 5+2 de gittim ilk doktora, daha önce kan tahlili bile yaptırmadım. Doktor gerek duymadı dün de keseyi gördüğü için. Bence asla geç olmaz. Bi sonrakine iki hafta sonra gidicem. Son adetimin ilk günü 31 temmuzdu. Ama 4-5 gün geç görünüyor gebelik, yumurtlaman gecikmiş olabilir dedi.
Kizlar merhaba ben geldim :) bugun hamile oldugumu ogrendim tahminen 4. Haftanin icinde oldugumu dusunuyorum mayis annesi olucam allah izin verirse
Hosbuldum :)) saglicakla bebeklerimizi kucagimiza alalim insallahhg ozaman :) bende 4+4 haftadayım :)
Kizlar benim degerim 313 cikti
5+2deyim simdi dr kontrolum var surekli biraz skntili olabilir
Sizden boyle olanlar var mi aranizda?
Hosbuldum :)) saglicakla bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah
Degerim 119 cikti adet belirtileriyle ayni belirtileri yasiyorum belirtiler azalyo arada kasik batmasi oluyo bu kadar. Sende? :)inşş eee değerin kaçmış ? belirtiler nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?