- 19 Ocak 2017
- 486
- 301
- 23
- 37
Degerim 119 cikti adet belirtileriyle ayni belirtileri yasiyorum belirtiler azalyo arada kasik batmasi oluyo bu kadar. Sende? :)
Benim duzensiz adetim ama doktoruma gore yarin olmam gerektiben adet günüm de yaptırdım beta yani 4 eylülde sabah 95 çıktı .ayy benim sağ kasım çok ağrıyor birde hafif bulantı senin adet tarihin neydi ?
Benim duzensiz adetim ama doktoruma gore yarin olmam gerekti
MerhabaaaaMerhaba arkadaşlar. Bu ay gebeliğini öğrenen başka arkadaşım var mı bilmiyorum ama ben adetime 13 gün kala hamile olduğumu öğrendim. Adetime 9 gün kala da kan testiyle tescilledim.Daha hiç doktor kontrolüne gitmedim ama inşallah rabbim hepimize sağlıklı gebelik geçirmemizi nasip eder. Ben benimle aynı zamanlarda bu heyecanı paylaşacak olan ve aynı zamanlarda bebeklerimizi kucağımıza alacağımız annelerle tanışmayı hikayelerini dinlemeyi çok istiyorum. ❤
Benim de 1 agustos kesede gorundu hepimize hayırlı 5Ben 5+2 de gittim ilk doktora, daha önce kan tahlili bile yaptırmadım. Doktor gerek duymadı dün de keseyi gördüğü için. Bence asla geç olmaz. Bi sonrakine iki hafta sonra gidicem. Son adetimin ilk günü 31 temmuzdu. Ama 4-5 gün geç görünüyor gebelik, yumurtlaman gecikmiş olabilir dedi.
Ay insallah o ani iple cekiyorm :) sen kacinci haftadayim demistin benim ilk gebeligim kacinci haftada duyuluyo acaba kalp atisi?çok iyi ozman değerlerin maşlh :) inş bi kalplerini duyalımmm daa
Maşallah gözün aydın canım:)Kızlarrr selam bgün bnm minnoşu görmeye gittik karından göremedik vajinal gördük sata göre 6+2 ultrasana göre 5+5 kalp atılı var dedi doktor ama bnm doktorum erkenden dinletmiyo kalp atışını daha çok küçük rahatsız oluyor diyor mecbur 3. Ay dinlicez kalbini
Kızlarrr selam bgün bnm minnoşu görmeye gittik karından göremedik vajinal gördük sata göre 6+2 ultrasana göre 5+5 kalp atılı var dedi doktor ama bnm doktorum erkenden dinletmiyo kalp atışını daha çok küçük rahatsız oluyor diyor mecbur 3. Ay dinlicez kalbini
Ay insallah o ani iple cekiyorm :) sen kacinci haftadayim demistin benim ilk gebeligim kacinci haftada duyuluyo acaba kalp atisi?
Selammmm 5+2 haftalik 7000 beta ile ve kese ile buradayimmm saglikla devam etsin hepimizin gebeligii
Amin canim insallah :) ben 10 agustos benimki kac oluyo acaba o zaman anlamadm tam dort hafta mi4+4 deyim ben en son 6 ağustosda adetim ilk gününe göre hsaplanıyor.Tatlım inşşş sağ sağlim alalım kucağımıza :)
Amin canim insallah :) ben 10 agustos benimki kac oluyo acaba o zaman anlamadm tam dort hafta mi
yanlis yazmisim canim dr takibim var demek istemistim Yarin yine kan vericemçıktın mı dr ? nasılmış ?
yanlis yazmisim canim dr takibim var demek istemistim Yarin yine kan vericem
Hayırlı uğurlu olsun kuzum allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah ❤Selammmm 5+2 haftalik 7000 beta ile ve kese ile buradayimmm saglikla devam etsin hepimizin gebeligii
Saglik ocagi doktoru soyledi canim benim catlama gunum 22 agustos falan nasi oluyo anlamadim kendi doktoruma muayene olunca o soylerdr gitmişşin yha o bilir o nedediyse daha doğru olur bunlar değişebilen parametreler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?