2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Degerim 119 cikti adet belirtileriyle ayni belirtileri yasiyorum belirtiler azalyo arada kasik batmasi oluyo bu kadar. Sende? :)

ben adet günüm de yaptırdım beta yani 4 eylülde sabah 95 çıktı .ayy benim sağ kasım çok ağrıyor birde hafif bulantı senin adet tarihin neydi ?

Merhabaaaa

Benim de 1 agustos kesede gorundu hepimize hayırlı 5

Kızlarrr selam bgün bnm minnoşu görmeye gittik karından göremedik vajinal gördük sata göre 6+2 ultrasana göre 5+5 kalp atılı var dedi doktor ama bnm doktorum erkenden dinletmiyo kalp atışını daha çok küçük rahatsız oluyor diyor mecbur 3. Ay dinlicez kalbini

Maşallah gözün aydın canım:)

ayy maşlh ne güzel yhaaa bende zaman geçiremiyorummm

Ay insallah o ani iple cekiyorm :) sen kacinci haftadayim demistin benim ilk gebeligim kacinci haftada duyuluyo acaba kalp atisi?

4+4 deyim ben en son 6 ağustosda adetim ilk gününe göre hsaplanıyor.Tatlım inşşş sağ sağlim alalım kucağımıza :)

4+4 deyim ben en son 6 ağustosda adetim ilk gününe göre hsaplanıyor.Tatlım inşşş sağ sağlim alalım kucağımıza :)
Amin canim insallah :) ben 10 agustos benimki kac oluyo acaba o zaman anlamadm tam dort hafta mi

dr gitmişşin yha o bilir o nedediyse daha doğru olur bunlar değişebilen parametreler
Saglik ocagi doktoru soyledi canim benim catlama gunum 22 agustos falan nasi oluyo anlamadim kendi doktoruma muayene olunca o soyler

Aramıza yeni katılan hamiş annelere hayırlı uğurlu olsun bebişleri. Benim bugün çok yakın bir arkadaşım 34 haftada doğum yaptı. Erken doğum olmasına rağmen bebeğimiz çok şükür çok sağlıklı. Arkadaşım o kadar güzel o kadsr kolsy normal dığum yaptıki.. 11.08 de doktoru içeri girdi 11.15 te bebiş doğmuş. Kızlsr onlarında inansrak ysptığı ve benimde inandığım bir ot var. Meryem ana otu. Onun çok yardımcı olduğunu düşünüyoruz. İnternetten araştırın kızlar. Allah herkese böyle güzel ve kolay doğum nasip etsin.

kızlar bnm moralim bozuk doktorum keseyi göremedi gec döllenme olmus olabilir dedi 10 gün önce kan degerim 140 şimdi 360 olmus ben asılmam ile hamile kaldım insallh hayırlısı olur herkes için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…