Tam dört haftalık oluyor cnm seninki gözün aydın.Amin canim insallah :) ben 10 agustos benimki kac oluyo acaba o zaman anlamadm tam dort hafta mi
Saglik ocagi doktoru soyledi canim benim catlama gunum 22 agustos falan nasi oluyo anlamadim kendi doktoruma muayene olunca o soyler
Aramıza yeni katılan hamiş annelere hayırlı uğurlu olsun bebişleri. Benim bugün çok yakın bir arkadaşım 34 haftada doğum yaptı. Erken doğum olmasına rağmen bebeğimiz çok şükür çok sağlıklı. Arkadaşım o kadar güzel o kadsr kolsy normal dığum yaptıki.. 11.08 de doktoru içeri girdi 11.15 te bebiş doğmuş. Kızlsr onlarında inansrak ysptığı ve benimde inandığım bir ot var. Meryem ana otu. Onun çok yardımcı olduğunu düşünüyoruz. İnternetten araştırın kızlar. Allah herkese böyle güzel ve kolay doğum nasip etsin.
Tesekkur ederim canim sagol :))Tam dört haftalık oluyor cnm seninki gözün aydın.
insallah insallah cok sagol canim. Ormal zamana gore sanki geriden geliyor simdi tam hesapladim 5+5im ben bugunhadi bakalım iyi saglıklı haberlerini bekliyorum bol dua edicem enin için inş hiç bir sorun olmayacak bence
Ekim biraz fazla geç olmaz mı? Bence 2 hafta sonra git ama sen bilirsin tabi. Folik asit alıyorsundur dimi.regl sancım ve sık idrara çıkma var bende.benim de adetimin ilk günü 6 agustos daha küçüktür görünmez diye ekime gitmeyi planlıyorum ama durabilirsem tabiiiii inş sağlıklıca alırız kucağımıza yha çok kasık agrım varr özellikle sağ kasığım bulantımda yok yha senin belirtiler nasıl ?
Kulube hoşgeldin beybiiii ❤ ay midem bulandıkça hayattan soğuyorum çok şiddetli bulanıyo benim. Bide sabahları falan değil akşam 7 gibi bi başlıyo yatana kadarCanlar bugun itibariyle midem bulanmaya basladi ve karnim sis gergin davul gibi yaa...
Hos buldummm ☺ yaa bogazimda yumru var sanki.. reflum de var, ondan dolayi agir geciyor bugun... surekli elimde siseyle geziyorum. Su iciyorum o iyi geliyor sanki.Kulube hoşgeldin beybiiii ❤ ay midem bulandıkça hayattan soğuyorum çok şiddetli bulanıyo benim. Bide sabahları falan değil akşam 7 gibi bi başlıyo yatana kadar
Günaydınnn canlar...ay bi de bi degisik kokmaya basladim yaaa. aksam dus alip uyuyorum ertesi gun oglene kadar degisik bi ter kokusu cok agirrr daha once boyle hic olmadim ben. yani bu koku yeni sanki baskasi kokuyorum nedendir acaba ya
Benimki de 10 agustos ne zman öğrendiniz hamile olduğunuzu?Amin canim insallah :) ben 10 agustos benimki kac oluyo acaba o zaman anlamadm tam dort hafta mi
Evet canım hamilesin hayırlı olsun :)Slm hanımlar benim son adet tarihim 10 agustos dün test yaptım silik çıktı akşam kan verdim 15.65 çıktı sizce var mı benim?
Sağolun canimmEvet canım hamilesin hayırlı olsun :)
Slm hanımlar benim son adet tarihim 10 agustos dün test yaptım silik çıktı akşam kan verdim 15.65 çıktı sizce var mı benim?
Kızlaaar merhabalar yeniden beniş formlarına dönmek nasip oldu Senenin başında boş gebelik geçirmiş bir kaç ay ara vermiştim fakat Ben de en son 27 temmuzda regl olmuştum adetim 1 hafta geçince idrar testi yaptım çıkmadı bayramın 2. Günü tekrar ettim testi yine çıkmadı. Dedim heralde tatilde falan enfeksiyon kaptım o yüzden ama bayramın 4. Günü arkadaşımın ısrarı ile kan test yaptırdık ve sonuç 42 çıktı biraz endişelendim aslında 10 gün önce adet olmam gerekiyordu yükske çıkması gerektiğini düşünerek endişelendim ertesi gün doktora gittim geç döllnemiş olabileceğimi normal olduğunu söyledi. Ertesi gün için kan testni tekrarla bana telefonla haber ver bakalım yükselişe diye. 2 gün önce yaptırdım 104 çıktı çok şükür 2 katından fazla yükselmişti. Doktorum sağlıklı yükseldiğini söyledi haftaya perşembe gideceğiz bakalım sonuç ne olacak :)
tatlım hayırlı olsun... hamilesin :)Slm hanımlar benim son adet tarihim 10 agustos dün test yaptım silik çıktı akşam kan verdim 15.65 çıktı sizce var mı benim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?