2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

ayy allah bağışlasın darısı başımıza inş canım yha maşlh analı babalı büyütsün inşş

Canlar bugun itibariyle midem bulanmaya basladi ve karnim sis gergin davul gibi yaa...

Ekim biraz fazla geç olmaz mı? Bence 2 hafta sonra git ama sen bilirsin tabi. Folik asit alıyorsundur dimi.regl sancım ve sık idrara çıkma var bende.

Kulube hoşgeldin beybiiii ❤ ay midem bulandıkça hayattan soğuyorum çok şiddetli bulanıyo benim. Bide sabahları falan değil akşam 7 gibi bi başlıyo yatana kadar
Hos buldummm ☺ yaa bogazimda yumru var sanki.. reflum de var, ondan dolayi agir geciyor bugun... surekli elimde siseyle geziyorum. Su iciyorum o iyi geliyor sanki.

kizlar benimde reflu hic gitmiyo ya bir de her kokuyu aninda aliyorum kotu olanlardan midem bulaniyo.sol kasik agrim var hafif ama bazen kramp girer gibi oluyo anlik geciyo hemen.

ay bi de bi degisik kokmaya basladim yaaa. aksam dus alip uyuyorum ertesi gun oglene kadar degisik bi ter kokusu cok agirrr daha once boyle hic olmadim ben. yani bu koku yeni sanki baskasi kokuyorum nedendir acaba ya

ay bi de bi degisik kokmaya basladim yaaa. aksam dus alip uyuyorum ertesi gun oglene kadar degisik bi ter kokusu cok agirrr daha once boyle hic olmadim ben. yani bu koku yeni sanki baskasi kokuyorum nedendir acaba ya
Günaydınnn canlar...

Ya o koku değişikliği bende de var. Folic trio kullanıyorum 4 aydır. Ona başladığımdan beri terim değişik kokuyor. Aynı dediğin gibi ağır bir koku.. Terlemesem bile koltuk altım da o kokuyu alıyorum. Belki kullandığın vitamin vs kaynaklı olabilir senin de...

Kızlaaar merhabalar yeniden beniş formlarına dönmek nasip oldu Senenin başında boş gebelik geçirmiş bir kaç ay ara vermiştim fakat Ben de en son 27 temmuzda regl olmuştum adetim 1 hafta geçince idrar testi yaptım çıkmadı bayramın 2. Günü tekrar ettim testi yine çıkmadı. Dedim heralde tatilde falan enfeksiyon kaptım o yüzden ama bayramın 4. Günü arkadaşımın ısrarı ile kan test yaptırdık ve sonuç 42 çıktı biraz endişelendim aslında 10 gün önce adet olmam gerekiyordu yükske çıkması gerektiğini düşünerek endişelendim ertesi gün doktora gittim geç döllnemiş olabileceğimi normal olduğunu söyledi. Ertesi gün için kan testni tekrarla bana telefonla haber ver bakalım yükselişe diye. 2 gün önce yaptırdım 104 çıktı çok şükür 2 katından fazla yükselmişti. Doktorum sağlıklı yükseldiğini söyledi haftaya perşembe gideceğiz bakalım sonuç ne olacak :)

canım hayırlı olsun... içini rahat tut. benimde gecikmenin 2.gün öğlende 21.8 çıktı 48 saat sonra 57 çıktı...48 saat sonra 137'ye yükseldi. şimdi doktor için beklemedeyim.. hayırlı uğurlu olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…