Maşallah canım ne kadar guzel.gözün aydın:) darısı bizlere inşallah:)Kızlar selaaaamm... Sat 29 temmuzdu. 20 ağustosta kanda öğrenmiştim gebeliğimi. Veeee bugün ilk doktor kontrolümüze gittik. Sadece kese beklerken doktor direk miniğimin kalbini dinlettiii ❤ okadar ağladım o kadar mutlu oldumki... Allahım isteyen herkese nasip etsin.. Biz 5+6 günlükmüşüz teyzoşları. Yani tam adetimle birebir gidiyoruz. ❤
Teşekkür edetim canım. Amiiiiiin en kısa zamanda sizde duyun bu güzel sesi inşallah ❤Maşallah canım ne kadar guzel.gözün aydın:) darısı bizlere inşallah:)
canım merhaba bnde sennle aynıyım bugun doktora gttım kese gorundu ve cok azda olsa kalp atısları hareket oldgunu soledı ve gosterdı doktorum ama dedı suan cok kocuk oldugu ıcın tam duyulmuyor 2 hafta snraya gun verdı bzde 5-6 sat 30 temmuz.Senın net duyuldumu mınıgının atıslarıKızlar selaaaamm... Sat 29 temmuzdu. 20 ağustosta kanda öğrenmiştim gebeliğimi. Veeee bugün ilk doktor kontrolümüze gittik. Sadece kese beklerken doktor direk miniğimin kalbini dinlettiii ❤ okadar ağladım o kadar mutlu oldumki... Allahım isteyen herkese nasip etsin.. Biz 5+6 günlükmüşüz teyzoşları. Yani tam adetimle birebir gidiyoruz. ❤
Valla kuzum çok hızlı gelişti olaylar tam anlamadım :) şöyle yattım doktor baktı baktı bişey demedi korktum tam o sırada nefesini tut dedi bana tuttum bi anda gümgüm diye derinlerden ses geldi ama duydum yani. Bak annesi duyuyomusun sesi dedi. Zaten o an yüzümü ellerimle kapatıp ağlamaya başladım. Ama normalde 6 6 buçuk haftada duyulur benim biraz erken duyuldu telaşlanma yani doktorun kalbin kıpırtısını görüp atıyo demişse korkma. Net olarak 1 2 hafta sonra şiddetli bi şekilde duyarız inşallah. ❤ben heyecandan ne mide bulantımı ne öksürüğümü söylemeyi unuttum doktora :)canım merhaba bnde sennle aynıyım bugun doktora gttım kese gorundu ve cok azda olsa kalp atısları hareket oldgunu soledı ve gosterdı doktorum ama dedı suan cok kocuk oldugu ıcın tam duyulmuyor 2 hafta snraya gun verdı bzde 5-6 sat 30 temmuz.Senın net duyuldumu mınıgının atısları
ayy canm cok sagol aynen bnde o sesı duydum ama cok cok azdı .Ins ıkı hafta sonra duyarız mınıklerımız saglıklı olrular.Bnde solemeyı unuttum sabah uyanınca mıdem cok kotu ve ozl.ac kalınca bulantım oluyor yemek yıyemyrm bırde calısyrm cok zor ya boyle.Valla kuzum çok hızlı gelişti olaylar tam anlamadım :) şöyle yattım doktor baktı baktı bişey demedi korktum tam o sırada nefesini tut dedi bana tuttum bi anda gümgüm diye derinlerden ses geldi ama duydum yani. Bak annesi duyuyomusun sesi dedi. Zaten o an yüzümü ellerimle kapatıp ağlamaya başladım. Ama normalde 6 6 buçuk haftada duyulur benim biraz erken duyuldu telaşlanma yani doktorun kalbin kıpırtısını görüp atıyo demişse korkma. Net olarak 1 2 hafta sonra şiddetli bi şekilde duyarız inşallah. ❤ben heyecandan ne mide bulantımı ne öksürüğümü söylemeyi unuttum doktora :)
Kızlar selaaaamm... Sat 29 temmuzdu. 20 ağustosta kanda öğrenmiştim gebeliğimi. Veeee bugün ilk doktor kontrolümüze gittik. Sadece kese beklerken doktor direk miniğimin kalbini dinlettiii ❤ okadar ağladım o kadar mutlu oldumki... Allahım isteyen herkese nasip etsin.. Biz 5+6 günlükmüşüz teyzoşları. Yani tam adetimle birebir gidiyoruz. ❤
Kizlar ne guzel duymussunuz kalp atislarini darisu bizlerede olsun isallah. Benim hafif kanamam vardi soylemistim burda. Aradim doktoru bi kanama artarsa gel dedi. Progestan basladik. Simdilik kanama durdu. Kontrole haftaya gidecem ama zaman gecmek bilmek bilmiyor. Birde ustune bu kanamadan dolayi cok daha fazla korkuyorum. Bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi olsuncanım merhaba bnde sennle aynıyım bugun doktora gttım kese gorundu ve cok azda olsa kalp atısları hareket oldgunu soledı ve gosterdı doktorum ama dedı suan cok kocuk oldugu ıcın tam duyulmuyor 2 hafta snraya gun verdı bzde 5-6 sat 30 temmuz.Senın net duyuldumu mınıgının atısları
Ya ben sabah kalkınca değilde akşam başlıo bulantım yatana kadar geçmiyo. Gerçi şuan yine başladı mide bulantım amaayy canm cok sagol aynen bnde o sesı duydum ama cok cok azdı .Ins ıkı hafta sonra duyarız mınıklerımız saglıklı olrular.Bnde solemeyı unuttum sabah uyanınca mıdem cok kotu ve ozl.ac kalınca bulantım oluyor yemek yıyemyrm bırde calısyrm cok zor ya boyle.
Kızlar selaaaamm... Sat 29 temmuzdu. 20 ağustosta kanda öğrenmiştim gebeliğimi. Veeee bugün ilk doktor kontrolümüze gittik. Sadece kese beklerken doktor direk miniğimin kalbini dinlettiii ❤ okadar ağladım o kadar mutlu oldumki... Allahım isteyen herkese nasip etsin.. Biz 5+6 günlükmüşüz teyzoşları. Yani tam adetimle birebir gidiyoruz. ❤
Kizlar ne guzel duymussunuz kalp atislarini darisu bizlerede olsun isallah. Benim hafif kanamam vardi soylemistim burda. Aradim doktoru bi kanama artarsa gel dedi. Progestan basladik. Simdilik kanama durdu. Kontrole haftaya gidecem ama zaman gecmek bilmek bilmiyor. Birde ustune bu kanamadan dolayi cok daha fazla korkuyorum. Bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Kızlar bişey sorcam.benim sağ kasigim ağrıyor sürekli.ama doktor bebeğin sola yerleştigini söyledi. Neden acaba bi fikriniz var mı ya da benzer şey yaşayan?
Kızlaaar merhabalar yeniden beniş formlarına dönmek nasip oldu Senenin başında boş gebelik geçirmiş bir kaç ay ara vermiştim fakat Ben de en son 27 temmuzda regl olmuştum adetim 1 hafta geçince idrar testi yaptım çıkmadı bayramın 2. Günü tekrar ettim testi yine çıkmadı. Dedim heralde tatilde falan enfeksiyon kaptım o yüzden ama bayramın 4. Günü arkadaşımın ısrarı ile kan test yaptırdık ve sonuç 42 çıktı biraz endişelendim aslında 10 gün önce adet olmam gerekiyordu yükske çıkması gerektiğini düşünerek endişelendim ertesi gün doktora gittim geç döllnemiş olabileceğimi normal olduğunu söyledi. Ertesi gün için kan testni tekrarla bana telefonla haber ver bakalım yükselişe diye. 2 gün önce yaptırdım 104 çıktı çok şükür 2 katından fazla yükselmişti. Doktorum sağlıklı yükseldiğini söyledi haftaya perşembe gideceğiz bakalım sonuç ne olacak :)
Valla ben hiç iyi değilim kuzum. Ya uyuyorum uyanık olduğum zamanlarda da istifra ediyorum. Sabahtan bu saate kadar sadece 2 bardak su içebildim midemde lokma yok yersem hemen istifra ediyorumayy maşlhh nee kadar güzel haberler bunlar tüütüüüü minnoşaa :) sen nasılsın ?
çok güzel bişey bu canım. hayırlı olsun. darısı başıma. benim sat 26 temmuz ama 3 gün önce ultrasonda 4+6 çıktı. keseyi gösterdi sadece. devlet hastanesi ultrasonu gerçi. doktor normal demişti. özel hastanede istediğim bi doktordan randevu aldım ama en erken 15ine bulabildim. bir hafta dişimi sıkmam gerek artık ne yapalımKızlar selaaaamm... Sat 29 temmuzdu. 20 ağustosta kanda öğrenmiştim gebeliğimi. Veeee bugün ilk doktor kontrolümüze gittik. Sadece kese beklerken doktor direk miniğimin kalbini dinlettiii ❤ okadar ağladım o kadar mutlu oldumki... Allahım isteyen herkese nasip etsin.. Biz 5+6 günlükmüşüz teyzoşları. Yani tam adetimle birebir gidiyoruz. ❤
Kuzum limonlu buzlu su dene istersen, vücut susuz kalınca da iyice bulantı artıyor, zorla kendini bi şekilde, doktorunu arayabilirsen sor bakalım bazen b6 vitamini eksikliğinden de aşırı bulantı oluyor, ona göre içinde b6 vitamini olan folik asit öneriyorlar iyi geliyorValla ben hiç iyi değilim kuzum. Ya uyuyorum uyanık olduğum zamanlarda da istifra ediyorum. Sabahtan bu saate kadar sadece 2 bardak su içebildim midemde lokma yok yersem hemen istifra ediyorum
Bende bugün devlete gittim kuzum. Benim 29 temmuz sat ama direk sattan hesaplamayla başabaş çıktı bebeğin haftası. Erken döllenme sanırım benimki. Sık dişini ve içini ferah tut hep canım. Stres yapma sakın :*çok güzel bişey bu canım. hayırlı olsun. darısı başıma. benim sat 26 temmuz ama 3 gün önce ultrasonda 4+6 çıktı. keseyi gösterdi sadece. devlet hastanesi ultrasonu gerçi. doktor normal demişti. özel hastanede istediğim bi doktordan randevu aldım ama en erken 15ine bulabildim. bir hafta dişimi sıkmam gerek artık ne yapalım
Baika birşey var bu işte kuzum tam sana cevap yazayım derken tekrar istifra ettim. Mideme ne girerse girsin yarım saat sonra istifra oluyor sınuç. Midemde bir şey kalmayana kadar da devam ediyor. Eşim geliyor şimdi acile gidicezKuzum limonlu buzlu su dene istersen, vücut susuz kalınca da iyice bulantı artıyor, zorla kendini bi şekilde, doktorunu arayabilirsen sor bakalım bazen b6 vitamini eksikliğinden de aşırı bulantı oluyor, ona göre içinde b6 vitamini olan folik asit öneriyorlar iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?