- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
Canım sen kan sulandırıcıyı niçin kullanıyorsun pıhtılaşmanmı var?benim ilkinde düşük oldu diye ikinci gebeliğimde coraspin kullandırdı drum şimdiki drum ise kullandırmıyorKızlar 6 hafta hamileim. Oksapar iğne kullanıyom 2 çi gün bugun.igne snra açık kahve rengi alıntı geliyoo .kan sulandırıcı kullanan varmi
Anladım canım inşallah bilen arkadaşlar yanıtlarlar sorunu2 tane kalbi durdu.4 ay ve 5 ay. Snra gentk pihtilaşma cikti.simdi iğne kullanıyom ammaa
Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inşallah, herkese sorunsuz hamilelikler nasip etsin Allah inşallahBaika birşey var bu işte kuzum tam sana cevap yazayım derken tekrar istifra ettim. Mideme ne girerse girsin yarım saat sonra istifra oluyor sınuç. Midemde bir şey kalmayana kadar da devam ediyor. Eşim geliyor şimdi acile gidicez
maşallah canım çokkk sevindm. çok duygusal gerçektennn. ağlamalarımız hep böyle mutluluktan olsunn.:)Kızlar selaaaamm... Sat 29 temmuzdu. 20 ağustosta kanda öğrenmiştim gebeliğimi. Veeee bugün ilk doktor kontrolümüze gittik. Sadece kese beklerken doktor direk miniğimin kalbini dinlettiii ❤ okadar ağladım o kadar mutlu oldumki... Allahım isteyen herkese nasip etsin.. Biz 5+6 günlükmüşüz teyzoşları. Yani tam adetimle birebir gidiyoruz. ❤
Hayırlı olsun canım. ..Ya anneliğin ilk dersini veriyorlar işte SABIR...2 hafta 1 ay derken bir bakmışıź kucagımızdalar inşallahkızlar bende bugun doktora gittim keseyi gördük . ultrason cok kötüydü keseyı zor ayırt eettik. bebeği görmek mümkün değildi. iki hafta sonra gel dedi kalp için . pöff iki hafta nasıl geçer acabaaa?
Canım bende hibor kullanıyorum kan sulandirici.bugün ilk defa igne sonrasi kanama oldu sanırım yanlış yere mi oldu noldu anlamadım bende.ama normalde akinti kanama olmazdı bendeKızlar 6 hafta hamileim. Oksapar iğne kullanıyom 2 çi gün bugun.igne snra açık kahve rengi alıntı geliyoo .kan sulandırıcı kullanan varmi
Tatlım hayırlı olsun inşallah :) Bakalım ben de bugün doktora gideceğim. 5+1 olduk bugün ama geç döllenme benim... Kese göreceğimden umudum yok en azından vitamin ilaçları rutin kan tahlilleri için gideceğim... Rabbim sağlıkla keselerini görüp, kalp atışlarını duymamızı nasip etsin. içimiz rahat olsun... rahat olsun ki bebeğimiz de strese girmesin...kızlar bende bugun doktora gittim keseyi gördük . ultrason cok kötüydü keseyı zor ayırt eettik. bebeği görmek mümkün değildi. iki hafta sonra gel dedi kalp için . pöff iki hafta nasıl geçer acabaaa?
Amin canımmm hoşgeldin... Ben de 5+1... Bugün doktora gideceğim. Bakalım kese gözükecek mi? Hayırlısı hakkımızda. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize tez vakitte .:)Bütün sayfaları tek tek okudum.. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin.. ben de 4+5 ile aranızdayım... henüz doktora gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum.. inşallah ben de keseyi daha sonra kalp atışlarını duyan şanslı annelerden olurum ..
Arkadaşlarım hala gitmedim diye söyleniyo bana keşke kimseye demeseydim :) ama gidipte strese girmek istemiyorum gittiğime değsin istiyorum.. bi yanım meraktan çatlıyo diğer yanım korkudan ölüyo nasıl duygular yaşıyoruz böyle..Amin canımmm hoşgeldin... Ben de 5+1... Bugün doktora gideceğim. Bakalım kese gözükecek mi? Hayırlısı hakkımızda. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize tez vakitte .:)
kan da mı öğrendin hamiş olduğunu? idrar testinde mi? Sat ayın kaçıydı?Arkadaşlarım hala gitmedim diye söyleniyo bana keşke kimseye demeseydim :) ama gidipte strese girmek istemiyorum gittiğime değsin istiyorum.. bi yanım meraktan çatlıyo diğer yanım korkudan ölüyo nasıl duygular yaşıyoruz böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?