Önce idrar testinden sonra kanda öğrendim canımkan da mı öğrendin hamiş olduğunu? idrar testinde mi? Sat ayın kaçıydı?
ayy kuzum hadi inşallah bence keseyi göreceksiniz . en kötü ihtimal alttan görünür gibi geliyor bana.5+1 isen son adet tarihin bana cok yakın. ben 5+2 oldum bugün. ama tahminen benimki erken döllenme. dualarına yürekten aminnTatlım hayırlı olsun inşallah :) Bakalım ben de bugün doktora gideceğim. 5+1 olduk bugün ama geç döllenme benim... Kese göreceğimden umudum yok en azından vitamin ilaçları rutin kan tahlilleri için gideceğim... Rabbim sağlıkla keselerini görüp, kalp atışlarını duymamızı nasip etsin. içimiz rahat olsun... rahat olsun ki bebeğimiz de strese girmesin...
Tatlim sonucu bize bildir... ☺Bende birazdan de gideceğim inşallah güzel haberlerle dönerim arkadaşlar
Gözünüz aydın hadi maşallah Allah kucagina almayı nasip etsin inşallah.Hamileliğim kesinleşti Rabbime bin şükür sıra geldi kalp atışına insallah
Bende de yoktu.cok değilde az .acaba vücud tepkisi mi acaba. Doktor bişey olmas dinlen dedi.Canım bende hibor kullanıyorum kan sulandirici.bugün ilk defa igne sonrasi kanama oldu sanırım yanlış yere mi oldu noldu anlamadım bende.ama normalde akinti kanama olmazdı bende
Merhaba kızlar bende inşallah aranıza katılıcam test yaptım silik çıktı biraz ama inşallah vardır dıyorum 6 tüp bebek denemesınden sonra..şiddetli kasık ağrım var ama sürekli değil ara ara oluyor
Kızlar hafif hafif yürüyüş yapsak bi zararı olur mu??
Ay iyice heycanlandım bende olması imkansız gibi birşey diyor doktorlar hep ondan pek inanamıyorumEki Görüntüle 2042542
Sendede varmiş ama daha az belirgin.hemen kan testi yaptırdın mı peki?kuzum bu pozitif bir test
bak benimki nasıldı
Sendede varmiş ama daha az belirgin.hemen kan testi yaptırdın mı peki?
Evime yakın nöbetci eczane yok malesefevet canım ertesi gün yaptırdım 34,7 çıktı
sen tekrar yapsana idrar testi bakalım bu defa nasıl çıkcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?