2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

ayy kuzum hadi inşallah bence keseyi göreceksiniz . en kötü ihtimal alttan görünür gibi geliyor bana.5+1 isen son adet tarihin bana cok yakın. ben 5+2 oldum bugün. ama tahminen benimki erken döllenme. dualarına yürekten aminn

Kızlar bizde tam 6+0 olduk bugün, haftaya perşembe cuma kalbini dinlemek için ve rutin tahliller için gel dedi doktorum. İlk hafta hiç uyuyamadım ama artık rahat uyuyorum tatil yaptık biraz yoruldum ondan belki. bulantım yok şükür olsun da istemiyorum ama belirtiler de bebişle aradaki bağ oluyor o yüzden biraz endişe ediyorum. Doktorum özel hastanede ama bir de araştımada doktorum olsa diyorum iki doktor görüşü ve daha cok bebiş görme ultrason ile bakmanın bir zararı var mıdır? En fazla haftada bir diye bir kısıtlama varmı kızlar duydunuz mu böyle bir şey.

Canım bende hibor kullanıyorum kan sulandirici.bugün ilk defa igne sonrasi kanama oldu sanırım yanlış yere mi oldu noldu anlamadım bende.ama normalde akinti kanama olmazdı bende
Bende de yoktu.cok değilde az .acaba vücud tepkisi mi acaba. Doktor bişey olmas dinlen dedi.

Bugun ozelde de baktirdim.karindan gorulmedi kalp atisi.vajinal ultrasonla bakti, kalp atisini gorduk ama sesini duyamadik. Doktor sesinin duyulmamasinin bir sorun teskil etmedigini soyledi. 6+2 ciktik. Devlette geriden geliyor gibiydik ama vajinal bakinca sat la uyumlu gittigimiz ortaya cikti sukurler olsun. Bos kese degilmis. Iyi ki vajinal baktirmisim :)

Merhaba kızlar bende inşallah aranıza katılıcam test yaptım silik çıktı biraz ama inşallah vardır dıyorum 6 tüp bebek denemesınden sonra..şiddetli kasık ağrım var ama sürekli değil ara ara oluyor

merhaba
ben de adete bir hafta kala öğrendim idrar testi ile
kan testiyle ertesi gün kesinleşti ve haftaya kalp atışını duyacağım meleğimin

sağlıkla kucaklarımıza alalım hepimiz inşallah

bende de silik çıktı neredeyse görünmeyecek durumdaydı canım ertesi gün netleşmeye başladı

dikkat edersen sadece hayalet bir çizgi var sonradan netleşti biraz daha
sen bu testi ne zaman yaptın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…