Evime yakın nöbetci eczane yok malesef
Üstte ki ilk testim ondan sonra kan verdim 185 ti alttakini dün yaptım.. aralarında 4 gün var
Teşekkür ederimmmhayırlı olsun canım :)
Bu arada akşam oldumu şişiyorum ve karnım sertleşiyo var mı benim gibi olan??
Maşallah dahada silik cıktı ve 185 maşallahFotograf nasıl yükleniyo bilmiyorum benim daha da silik çıkmıştı ama kanda 185 ti..
BennnnnBu arada akşam oldumu şişiyorum ve karnım sertleşiyo var mı benim gibi olan??
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah :)Kızlar selaaaamm... Sat 29 temmuzdu. 20 ağustosta kanda öğrenmiştim gebeliğimi. Veeee bugün ilk doktor kontrolümüze gittik. Sadece kese beklerken doktor direk miniğimin kalbini dinlettiii ❤ okadar ağladım o kadar mutlu oldumki... Allahım isteyen herkese nasip etsin.. Biz 5+6 günlükmüşüz teyzoşları. Yani tam adetimle birebir gidiyoruz. ❤
Tuzlu çubuk krakerler iyi gelir diye biliyorum canım.onu yemeye çalışBaika birşey var bu işte kuzum tam sana cevap yazayım derken tekrar istifra ettim. Mideme ne girerse girsin yarım saat sonra istifra oluyor sınuç. Midemde bir şey kalmayana kadar da devam ediyor. Eşim geliyor şimdi acile gidicez
Yürüyüşün zararı yok canım aksine faydası var.ilerde doğumun kolay olmasını sağlar.doktorum bana yürüyüş önerdi.Kızlar hafif hafif yürüyüş yapsak bi zararı olur mu??
Çok rahat görülür.1500 ün üzerinde gözüküyormuş4 gün önce 185 olan değerim bugün 1089 olmuş çook şükür sanırım çarşamba-perşembe gibi doktora gitsem keseyi görürüm artık dimi??
Yaptıkça alışırız inşallah canım kolay bi igne değilmişBende de yoktu.cok değilde az .acaba vücud tepkisi mi acaba. Doktor bişey olmas dinlen dedi.
Günaydın canımGunaydin melekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?