2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Günaydın kızlarrr
3 4 gündür yazamadım
Yeni hamişleri tebrik ediyorum
Sağlıcakla kavuşsunlar bebişlerine inşAllah
Darısı bekleyenlere inşAllah
Benim doktorum 10 gün sonra gel kesede ki bebeği görür ve kalp atışını da duyarız inş dedi
Ben sadece keseyi gördüm
10uncu gün haftasonuna denk geldi ben de cuma günü gideceğim
İnşAllah mutlu dönerim doktordan

aynı durumdayım hcbırsey yıyemıyrm herseyden tıksındım sut yumurta yaglı yıyecekler kahvaltıyı zor yapıyrm napcaz ya

Off kızlar çok mutsuzum.dün dr a gittim.sat göre 5+4 ultrason göre 4+2 kese 11 mm .karından baktı kese var düzgün.ama bebegi giremedi.alttan baktı ufak bişey gördü görmedi. Dinden beri canım sıkkın.10 gün sonra yine gel dedi.olumsuz jo isnadı amaa

merhaba canım bende 5+6 haftalıkken kese goruldu senınde gorulur ıns merak etme

Üzme kendini cnm her bebiş farklı büyüyor daha küçük hemen belli olmaz düzene girer. Allah korur bebişini inş, doktorun olumsuz konuşmamiş bak ne güzel haftaya daha güzel haberler alacaksınız.

Selam tatlış anne adayları, ben de dün gittim doktora keseyi de kalbi de vajinal gördük ve duyduk 6+4 dedi adet tarihiyle aynı dedi, bir sürü kan testi istedi ve idrar kültürü verdik, Ankara'da doktor arayan arkadaşım içim memorial de Doğum paketi yapmışlar, her şey dahil 7 bine gelecek sanırım, eşim ilgilendi parayla ben anlamadım o yüzden bi sorun derim.

merhaba kızlar
bulantılar başladı fenayım bu ara

Öğrenen bütün arkadaşlarımı sabırsızlıkla bekliyorum :)
Bende adetine ucgun kala test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim şu an beş günüm geçti çok heyecanlıyım bu arada yeni üye oldum kadınlar kulübü ne kız kardeşim hamileyken burdan harika arkadaşlar edindi umarım benimde güzel deneyimlerim olur

Var canım varrr
Kalp atışı yeni başlamışsa öyle olur
Karından bakılsaydı kalp atışı görülmezdi hatta
İçini ferah tut .
karından sadece keseyi görebildik zaten. vajinalde bebek ve kalbini görebildik. buna da şükür =) 2 hafta sonraki randevuda duyarız artık.

Bu arada ankarada olsniniz varsa dr ra tavsiyesi istiycem
Ben Ankara'dayım canım.hamilelik planlarken liv hospital da dr başak güler'e gitmiştim.onunla devam etmeyi düşünüyorum.güleryüzlü,pozitif ve ilgili biri.senin düşündüğün hastane var mı?

Kızlar takvimi nasıl ekliyebilirm linkime yardımcı olur musunuz

aynı durumdayım hcbırsey yıyemıyrm herseyden tıksındım sut yumurta yaglı yıyecekler kahvaltıyı zor yapıyrm napcaz ya
Bugün emedura başladım ve ilk defa tuzlu kraker yedim ve mucize gibi hafiflrdi ugün bulantım. Yine bişey yiyemiyorum ama en azından ağlama krizlerinden kurtulfum kuzum dene istersen

Hoşgeldin aramıza canım. Sağlıkla kucağına alman dileklerimle ❤

Kızlar ben türk kahvesi aşığıyım hamilelikte bir sakıncası varmıdır içmenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…