Var canım varrrKalp atisi vajinal ultrasonda gorulup sesi duyulmayan var mi acaba benim gibi?
aynı durumdayım hcbırsey yıyemıyrm herseyden tıksındım sut yumurta yaglı yıyecekler kahvaltıyı zor yapıyrm napcaz yaBaşladı dedikten sonra istifra etmeye başladım. Yeni geldim kendime. Hayırlı uğurlu olsun isttifranında açılışını yaptıkazcık bişey yiyim hemen midem bulanıyo resmen midem yemek kabul etmiyo. Bi çare varmıdır kızlar
merhaba canım bende 5+6 haftalıkken kese goruldu senınde gorulur ıns merak etmeTatlım hayırlı olsun inşallah :) Bakalım ben de bugün doktora gideceğim. 5+1 olduk bugün ama geç döllenme benim... Kese göreceğimden umudum yok en azından vitamin ilaçları rutin kan tahlilleri için gideceğim... Rabbim sağlıkla keselerini görüp, kalp atışlarını duymamızı nasip etsin. içimiz rahat olsun... rahat olsun ki bebeğimiz de strese girmesin...
Üzme kendini cnm her bebiş farklı büyüyor daha küçük hemen belli olmaz düzene girer. Allah korur bebişini inş, doktorun olumsuz konuşmamiş bak ne güzel haftaya daha güzel haberler alacaksınız.Off kızlar çok mutsuzum.dün dr a gittim.sat göre 5+4 ultrason göre 4+2 kese 11 mm .karından baktı kese var düzgün.ama bebegi giremedi.alttan baktı ufak bişey gördü görmedi. Dinden beri canım sıkkın.10 gün sonra yine gel dedi.olumsuz jo isnadı amaa
Ben varım tatlım vajinal baktı kalp atışlarını gösterdi ama şimdi duyamayız çok küçük dediKalp atisi vajinal ultrasonda gorulup sesi duyulmayan var mi acaba benim gibi?
Bende adetine ucgun kala test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim şu an beş günüm geçti çok heyecanlıyım bu arada yeni üye oldum kadınlar kulübü ne kız kardeşim hamileyken burdan harika arkadaşlar edindi umarım benimde güzel deneyimlerim olurÖğrenen bütün arkadaşlarımı sabırsızlıkla bekliyorum :)
karından sadece keseyi görebildik zaten. vajinalde bebek ve kalbini görebildik. buna da şükür =) 2 hafta sonraki randevuda duyarız artık.Var canım varrr
Kalp atışı yeni başlamışsa öyle olur
Karından bakılsaydı kalp atışı görülmezdi hatta
İçini ferah tut .
kaç haftalıksın tam olarak canım? 6+2 idim dün ben.Ben varım tatlım vajinal baktı kalp atışlarını gösterdi ama şimdi duyamayız çok küçük dedi
ArkadaşımBu arada ankarada olsniniz varsa dr ra tavsiyesi istiycem
bende bugün 6+2 oldum canım cuma günü gitöiştim drakaç haftalıksın tam olarak canım? 6+2 idim dün ben.
Ben Ankara'dayım canım.hamilelik planlarken liv hospital da dr başak güler'e gitmiştim.onunla devam etmeyi düşünüyorum.güleryüzlü,pozitif ve ilgili biri.senin düşündüğün hastane var mı?Bu arada ankarada olsniniz varsa dr ra tavsiyesi istiycem
Bugün emedura başladım ve ilk defa tuzlu kraker yedim ve mucize gibi hafiflrdi ugün bulantım. Yine bişey yiyemiyorum ama en azından ağlama krizlerinden kurtulfum kuzum dene istersenaynı durumdayım hcbırsey yıyemıyrm herseyden tıksındım sut yumurta yaglı yıyecekler kahvaltıyı zor yapıyrm napcaz ya
Hoşgeldin aramıza canım. Sağlıkla kucağına alman dileklerimle ❤Bende adetine ucgun kala test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim şu an beş günüm geçti çok heyecanlıyım bu arada yeni üye oldum kadınlar kulübü ne kız kardeşim hamileyken burdan harika arkadaşlar edindi umarım benimde güzel deneyimlerim olur
Bak canım benim yorumum altında yazıyorKızlar takvimi nasıl ekliyebilirm linkime yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?