2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ben de çok seviyorum cnm günde bir tane içiyorum ama kola Nescafe falan içmiyorum.
Cola zaten çok tuketmem nadir içerim Nescafe de artık içmiyorum bağımlılık yapıyormuş günde bir fincana düşüneyim türk kahvesini barim :)

Ben Ankara'dayım canım.hamilelik planlarken liv hospital da dr başak güler'e gitmiştim.onunla devam etmeyi düşünüyorum.güleryüzlü,pozitif ve ilgili biri.senin düşündüğün hastane var mı?
Kuzum ben başkente gitmeyi düşünüyorum ama çok kararsizim

Kızlar ben 5+6 günlüğüm ama doktor geç döllenme olabilir dedi. Kese 13 mm. Ama kalp atışı henüz Duyamadık,10 gün sonra gel dedi. Ama içim içimi yiyor, boş gebelik felan ise diye. Herkes duydu mu kalp atışını?

Tavkimi ekleyemedim yeniyim ya ondan sanırım neyse...

Canım geç döllenme olabilir stres yapma bence benim üçüncü gebeligim kalp atışı için 8 haftaya kadar bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum

Canım geç döllenme olabilir stres yapma bence benim üçüncü gebeligim kalp atışı için 8 haftaya kadar bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum
Gerçekten çok saol canım, insan endişeleniyor. Önce kimyasal gebelik mi, sonra dış gebelik mi die endişelendim. Gerçi onlara çok ihtimal vermemiştim ama.Şimdi de boş gebelik mi die düşünüyorum.Allah yardımcımız olsun.

aynı durumdayım hcbırsey yıyemıyrm herseyden tıksındım sut yumurta yaglı yıyecekler kahvaltıyı zor yapıyrm napcaz ya

Dış gebelik olsaydı doktor söylerdi
Keseyi görmüşsünüz
Kese doğru yerde ki doktor dış gebelik dememiş
5 gün önce benim kesem de 10mmdi karından bakıldı
Sadece keseyi görebildik
Kesede bebek yoktu henüz tabii kalp atışını da yoktu
Vajinal bakılsa daha erken görülür bebek ve kalp atışı ama benim doktorum çok mecbur kalmadıkça vajinal bakmayacağız dedi ben de tamam dedim
Cuma günü yine gideceğim mesela
Kötü düşünme hepsi sırasıyla olur inş

Tok dış gebelik Yok zaten onu söyledi. Alttan bakılmasında ne sakınca var ki acaba? Ben bugün çok ağır grip geçirdiğimden acile gittim, orda alttan muayene edildi. Ama öyle rahatsızda olmadım açıkcası. 2 hafta bekleyip doktora gidicem bakalım. Sizib kaç haftalık? Hayırlısı

Vajinal bakma işi doktordan geçiyor aslında bazıları bakıyor bazıları bakmıyor
Zararı yoktur sadece doktor tercihi
Benim doktorum çok pimpirik
Alttan bakışta rahatsız etmeyelim demişti
Ama mecbur kalınırsa bakarız dedi
Doktor haftası için bi şey söylemedi
Bebek kesede görülünce o zaman tam hesabı yaparız dedi
Muhtemelen geç döllenme benimkisi
1 ,1,5 hafta geç ya da ileri olabiliyor bebekler sorun olmuyor
Bekleyip sabredip göreceğiz artık

Sabirli olmak en iyisi ama tum bilinenler unutuluyor sanki hemen kendilerini gostersin istiyoruz bebisler :)

Telas yapma hic. Henuz cok kucuk. Karindan gorunmemesi cok normal. Vajinal bakilsa belki gorulurdu. Ben de gecen hafta devlette karindan ultrasonla baktirmistim 4+6 haftalik gozukmustu ve sadece keseyi görmüştük. 5 gun sonra ozelde vajinal ultrasonla bakildiginda 6+2 cikti ve kalp atisini da bebegi de gorduk cok sukur. Ilk haftalarda gelisim cok hizli oluyor her sey yolundaysa. 10 gune daha buyumus olur bebisin.

5+6 da bugün vakinal ultrason yapılmasına rağmen duyulmadı kalp atışı.10 gün daha bekliycez bakalım inşallah yolundadır herşey.

Kuzum ben başkente gitmeyi düşünüyorum ama çok kararsizim
Canım başkent hastanesinin yorumlarını okumuştum, randevu almak zormuş sürekli başka doktora gönderiyorlarmış, ben de Memorial den Başak Ovayurt u tavsiye ederim, adını aratıp yorumlara da bakabilirsin, çok güleryüzlü ilgili ve bilgilidir. Hastane de tertemiz ulaşımı kolay

Annislerr malum Allah nasip ederse bebislerimiz Boga burcu olacak ☺ Annelerimizin burclari nedir acaba???

Canim hosgeldinnn ☺ Saglikla sihhatle bebisini kucagina al insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…