2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Koç burcuyum büyük oğlumda boğa çok sinirli umarım bu öyle olmaz hakkimizdan hayırlısı

Selam arkadaşlar 1.5 yaşında bi oğlum var kısmetse 2. Yolda allah isteyen herkese versin

size bi sorum olucak 20 / 25 / 29 ağustos ilişki tarihim öncesi ve sonrasında olmadı ailemin yanına tatile gitmiştim sat 15 ağustos. Ayın 7sinde beta hcg 16 çıktı. 9unda 49 çıktı ve 10unda yanı bugün 105 çıktı. Son İlişkiye göre 12. Günüm değeri 105 oluyo normal mi artışlar iyi ama hamile arkdaşların betahcgleri kaç acaba teşekkürler

Canim beta kisiden kisiye farklilik gosteren bir hormon. Kiminin 100 cikiyor kiminin 1000... onemli olan 2 gunde bir ortalama 2 kati artmasi...Herkes ayin 14. Gunu yumurtlamadigi icin dollenme zamani da degisiyor dogal olarak... senin artislarin gayet guzel.. tebrik ederim...

Ağzına sağlık İnşallah güzel gider daha bakmalı mı hcg yoksa doktara mı gitmeli görende ilk gebelik sanıcak ama başka bi heycan oldu

Ağzına sağlık İnşallah güzel gider daha bakmalı mı hcg yoksa doktara mı gitmeli görende ilk gebelik sanıcak ama başka bi heycan oldu
Ben adetimin 2. Gununde oglende kan verdim. 21.8 cikti.. 48 saat sonra 57 cikti.. 48 saat sonra 137 cikti. En son ayin 7sinde yaptirdim. Dun doktor randevum vardi fakat iptal oldu. Sali gunj kismetse gidecegim. Gec dollenme olabilir diye dusunuyorum... bugun 5+3 olduk... 5+5 de doktora gozukmus olacagim.. belki kese bile gozukmeyebilir benim gec dollenmeden dolayi.. bakalim hayirlisi... ama doktor kontrolu icin cok gecikmemek lazim.

Bende hafta içi gidiyim bari gidince direk görsek keşke sonra beklemesi yine sıkınto İnşallah sende görürsün bebişini gidince sağlıkla gelsinlerde

Bende hafta içi gidiyim bari gidince direk görsek keşke sonra beklemesi yine sıkınto İnşallah sende görürsün bebişini gidince sağlıkla gelsinlerde
Aminnn insallah sag salim varligindan emin olacagim.. testi bile erken yapmak hata.. en az 1 hafta beklemek lazim...

Yok canim.. ilk bu Rabbimin izniyle ☺ erken evlendin galiba 11 yasinda dedin oglun icin... ☺ simdi arkadas gibisinizdir ne guzelll
Evet 16 yaşında evlendim büyüdüler çok şükür artık bana zarardan çok faydaları var üçüncü ye cesaret edemezdim yok rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Evet 16 yaşında evlendim büyüdüler çok şükür artık bana zarardan çok faydaları var üçüncü ye cesaret edemezdim yok rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin Ecmain... ☺ Allah tum evlatlara saglikli sihhatli omurler versin. Hayirli evlatlar eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…