- 10 Eylül 2017
- 403
- 275
- 18
- 36
Teşekkür ederim canım...iyi dileklerin için Rabbim hepimize nasip etsin oguzel duyguyu iki çocuğum var üçüncüye hamileyim ilk gibi heycanliyknCanim hosgeldinnn ☺ Saglikla sihhatle bebisini kucagina al insallahh
Allah bagislasin yavrularini ☺ kac yasindalar? Kiz erkek? ☺Teşekkür ederim canım...iyi dileklerin için Rabbim hepimize nasip etsin oguzel duyguyu iki çocuğum var üçüncüye hamileyim ilk gibi heycanliykn
Annislerr malum Allah nasip ederse bebislerimiz Boga burcu olacak ☺ Annelerimizin burclari nedir acaba???
Allah razı olsun cumlemizinkiniAllah bagislasin yavrularini ☺ kac yasindalar? Kiz erkek? ☺
Allah bagislasin yavrularini ☺ kac yasindalar? Kiz erkek?
Canim beta kisiden kisiye farklilik gosteren bir hormon. Kiminin 100 cikiyor kiminin 1000... onemli olan 2 gunde bir ortalama 2 kati artmasi...Herkes ayin 14. Gunu yumurtlamadigi icin dollenme zamani da degisiyor dogal olarak... senin artislarin gayet guzel.. tebrik ederim...Selam arkadaşlar 1.5 yaşında bi oğlum var kısmetse 2. Yolda allah isteyen herkese versin
size bi sorum olucak 20 / 25 / 29 ağustos ilişki tarihim öncesi ve sonrasında olmadı ailemin yanına tatile gitmiştim sat 15 ağustos. Ayın 7sinde beta hcg 16 çıktı. 9unda 49 çıktı ve 10unda yanı bugün 105 çıktı. Son İlişkiye göre 12. Günüm değeri 105 oluyo normal mi artışlar iyi ama hamile arkdaşların betahcgleri kaç acaba teşekkürler
Allah bagislasin... bakalim saglikli sihhatli olsunlarda kiz erkek farketmez. Allah gonlumuze gore versin...Allah razı olsun cumlemizinkini
Oğlum 11 kızım 9 yasinda
Ağzına sağlıkCanim beta kisiden kisiye farklilik gosteren bir hormon. Kiminin 100 cikiyor kiminin 1000... onemli olan 2 gunde bir 48 saat artmasi. Herkes ayin 14. Gunu yumurtlamadigi icin dollenme zamani da degisiyor dogal olarak... senin artislarin gayet guzel.. tebrik ederim...
Ben adetimin 2. Gununde oglende kan verdim. 21.8 cikti.. 48 saat sonra 57 cikti.. 48 saat sonra 137 cikti. En son ayin 7sinde yaptirdim. Dun doktor randevum vardi fakat iptal oldu. Sali gunj kismetse gidecegim. Gec dollenme olabilir diye dusunuyorum... bugun 5+3 olduk... 5+5 de doktora gozukmus olacagim.. belki kese bile gozukmeyebilir benim gec dollenmeden dolayi.. bakalim hayirlisi... ama doktor kontrolu icin cok gecikmemek lazim.Ağzına sağlıkİnşallah güzel gider daha bakmalı mı hcg yoksa doktara mı gitmeli görende ilk gebelik sanıcak ama başka bi heycan oldu
Simdi profiline baktim da dogum tarihimiz ayni ☺☺☺ tesadufe bakkkKoç burcuyum büyük oğlumda boğa çok sinirli umarım bu öyle olmaz hakkimizdan hayırlısı
Bende hafta içi gidiyim bari gidince direk görsek keşke sonra beklemesi yine sıkınto İnşallah sende görürsün bebişini gidince sağlıkla gelsinlerdeBen adetimin 2. Gununde oglende kan verdim. 21.8 cikti.. 48 saat sonra 57 cikti.. 48 saat sonra 137 cikti. En son ayin 7sinde yaptirdim. Dun doktor randevum vardi fakat iptal oldu. Sali gunj kismetse gidecegim. Gec dollenme olabilir diye dusunuyorum... bugun 5+3 olduk... 5+5 de doktora gozukmus olacagim.. belki kese bile gozukmeyebilir benim gec dollenmeden dolayi.. bakalim hayirlisi... ama doktor kontrolu icin cok gecikmemek lazim.
Aminnn insallah sag salim varligindan emin olacagim.. testi bile erken yapmak hata.. en az 1 hafta beklemek lazim...Bende hafta içi gidiyim bari gidince direk görsek keşke sonra beklemesi yine sıkınto İnşallah sende görürsün bebişini gidince sağlıkla gelsinlerde
Kesınlıkle böle meraktan ölüyoruuuz sonraAminnn insallah sag salim varligindan emin olacagim.. testi bile erken yapmak hata.. en az 1 hafta beklemek lazim...
Aaa gerçekten mi senn başka çocuğun varmı cnmSimdi profiline baktim da dogum tarihimiz ayni ☺☺☺ tesadufe bakkk
Yok canim.. ilk bu Rabbimin izniyle ☺ erken evlendin galiba 11 yasinda dedin oglun icin... ☺ simdi arkadas gibisinizdir ne guzelllAaa gerçekten mi senn başka çocuğun varmı cnm
Evet 16 yaşında evlendim büyüdüler çok şükür artık bana zarardan çok faydaları var üçüncü ye cesaret edemezdim yok rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahYok canim.. ilk bu Rabbimin izniyle ☺ erken evlendin galiba 11 yasinda dedin oglun icin... ☺ simdi arkadas gibisinizdir ne guzelll
Hatlar mı karıştı acaba ya durum benım yok 11 yasında oğlum 1.5 yaşında bnmkıYok canim.. ilk bu Rabbimin izniyle ☺ erken evlendin galiba 11 yasinda dedin oglun icin... ☺ simdi arkadas gibisinizdir ne guzelll
Amin Ecmain... ☺ Allah tum evlatlara saglikli sihhatli omurler versin. Hayirli evlatlar eylesin...Evet 16 yaşında evlendim büyüdüler çok şükür artık bana zarardan çok faydaları var üçüncü ye cesaret edemezdim yok rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?