Yok tatlim karismadiHatlar mı karıştı acaba ya durum benım yok 11 yasında oğlum 1.5 yaşında bnmkı
Maşallah aynı yaşlardayiz sanırımEvet 16 yaşında evlendim büyüdüler çok şükür artık bana zarardan çok faydaları var üçüncü ye cesaret edemezdim yok rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
TamamdırYok tatlim karismadiZeynepBusee ile konusyordukk ☺☺☺
28 yaşındayım benMaşallah aynı yaşlardayiz sanırım
Sen kaç yaşındasın28 yaşındayım ben
Bende :)28 yaşındayım ben
Bide şuan hem aynı yaşlarda hemde aynı hafta da gebelik benimde bugün 5 hafta oldu28 yaşındayım ben
Amin inşallah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin RabbimHakikaten öyle inşallah gonlumuzden geçen olur tabi hayirliysa
Gerçi sen kizida oğlanı da tatmissin .)Amin inşallah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin Rabbim
Aynen çok şükür Rabbim e herkesin gönlünden geçeni nasip etsin inşallahGerçi sen kizida oğlanı da tatmissin .)
Amin inşallahAynen çok şükür Rabbim e herkesin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Acile gittim bugün o karar detaylı soramadım ama bence görülmedi. Ama geç döllenme olabilir dedi, internetten baya okudum normal olabileceğine kanaat getirdim. Çok fazla insan var bu haftada görmeyen ki ben 5+6 yok ama geç döllenmeden dolayı 4+6 şuan sanırım. Bilemiyorum hayırlısı diyelimCanım kalp atışı görülmedimi peki?bizimde duyulmadı ama dr ekranda gösterdi
Bence hiç canını sıkma dediğin haftada zaten kalp duyulması görülmesi zır inşallah duyacaksın canım az daha sabırAcile gittim bugün o karar detaylı soramadım ama bence görülmedi. Ama geç döllenme olabilir dedi, internetten baya okudum normal olabileceğine kanaat getirdim. Çok fazla insan var bu haftada görmeyen ki ben 5+6 yok ama geç döllenmeden dolayı 4+6 şuan sanırım. Bilemiyorum hayırlısı diyelim
Var canım ben ekşi şeyler istiyorumAseren falan varmı aranızda benim canım.surekli soğuk su istiyo
Ben 60 kiloydum Bayram araligina denk geldi baya almisim64m şuan çok moralim bozuldu diyetisyen e gidcm bu haftaKaç kiloyla hamile kaldınız ben 64 ilkinde 54 lezbiyen kalmıştım
Diyetisyene niye gidiyorsun çok kilo almamak için mi aslinda benimde aklımda ama bu kadarda kasnak istemiyorum kendimi doğrayın emzireyim ondan sonraBen 60 kiloydum Bayram araligina denk geldi baya almisim64m şuan çok moralim bozuldu diyetisyen e gidcm bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?