2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ne güzel ya doğum günleri aynı

ayy daha minnak benim değerim pazar günü 2250 idi dr karından ultrasyonla kese görünmedi 6000 olması gerkliymiş canım

Teyzoslariii benim minigimin kesesi 3mm olmusss... bir masallahinizi alirim teyzelerimmmm
Maşallah cnm kaçıncı haftadasınız biz 6+3 olduk bugün cuma bekliyor doktorumuz, geçen hafta satla uyumlu gidiyorduk. vajinal bakmiyor karından bakıyor gerekmedikçe o yüzden bu hafta kalp atışı için umutluyum dedi inş duyarız.

Ayın 22 sini beklemek çok zor gelmeye başladı acaba sabahtan Gitsemmi ya sabırsızlanmaya başladım

Ayın 22 sini beklemek çok zor gelmeye başladı acaba sabahtan Gitsemmi ya sabırsızlanmaya başladım

bekleyebilirsen bekle yha bende öyle sabırsızlık yaptım cumartesi paar gittim kese görünmedi.1 hafta sonra dedi böyle daha zor oluyor ama beklemkte zor ayyyyy şu 2/3 hafta hemen geçse

bekleyebilirsen bekle yha bende öyle sabırsızlık yaptım cumartesi paar gittim kese görünmedi.1 hafta sonra dedi böyle daha zor oluyor ama beklemkte zor ayyyyy şu 2/3 hafta hemen geçse
Neyse randevuyu aldım beklicem artık napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…