İnşallah bir sıkıntı yoktur değerin çoğalıyor çünkü gönlünü ferah tutnormal mi bilmiyorum bu durm ilk bebgimi bos gebelikti kaybettim bundada korkuyorumsat görede uymlu degil 1-2 hafta ounuyor gibi
Ne güzel ya doğum günleri aynıMerhaba
Yazdığın gibi olsa daha iyi tabiii
Benimde sata göre Doğum tarihim 2 mayıs gözüküyor
2. Çocuğum olacak inş Allah nasip ederse
Bir kızım var 2 mayıs doğumlu
2ciside aynı tarih doğumlu olacak gibi gözüküyor şans işte.istesen denk getiremezsin
korkuyorum cnm ya kötüyüm insallah herkse ve benim saglıklı bebişim olurİnşallah bir sıkıntı yoktur değerin çoğalıyor çünkü gönlünü ferah tut
İnşallah hepimizin ki sağlıkla gelir olamaynlarinda Biran önce olurkorkuyorum cnm ya kötüyüm insallah herkse ve benim saglıklı bebişim olur
İnşallah cnmoy caniiiim belki bigun bizimde olur 3. :)
Ayy teşekkür ederim canım moral oldu :)senin rütben en üstte :) normal mi doğum yapıyorsun ?
insallah isteyen herkese veririr allahım cok zor beklemk ben ikiside asılama ile hamile kaldım biri olmadı insallah bunu kucagıma almayı nasip ederİnşallah hepimizin ki sağlıkla gelir olamaynlarinda Biran önce olur
Ne güzel ya doğum günleri aynı
kızlar yardım hiç gec döllenme yasayan oldumu ben asılama ile hamile kaldım il dedegim 140 sonra v345 enson 536 yarın kontrol ver hersey yolunda diyor ama kese bile görünmdei moralim çok bozuksat göre haftam uymlu degi,l çok kötüyüm
Maşallah cnm kaçıncı haftadasınız biz 6+3 olduk bugün cuma bekliyor doktorumuz, geçen hafta satla uyumlu gidiyorduk. vajinal bakmiyor karından bakıyor gerekmedikçe o yüzden bu hafta kalp atışı için umutluyum dedi inş duyarız.Teyzoslariii benim minigimin kesesi 3mm olmusss... bir masallahinizi alirim teyzelerimmmm
Maşallah Süphan Allah cnm minigineTeyzoslariii benim minigimin kesesi 3mm olmusss... bir masallahinizi alirim teyzelerimmmm
Maşallah teyzesiTeyzoslariii benim minigimin kesesi 3mm olmusss... bir masallahinizi alirim teyzelerimmmm
Teyzoslariii benim minigimin kesesi 3mm olmusss... bir masallahinizi alirim teyzelerimmmm
oyyy maşlh maşlh :)
Ben çok tembelim kanı bugün verdim daha
Teyzoslariii benim minigimin kesesi 3mm olmusss... bir masallahinizi alirim teyzelerimmmm
Ayın 22 sini beklemek çok zor gelmeye başladı acaba sabahtan Gitsemmi ya sabırsızlanmaya başladım
Neyse randevuyu aldım beklicem artık napalimbekleyebilirsen bekle yha bende öyle sabırsızlık yaptım cumartesi paar gittim kese görünmedi.1 hafta sonra dedi böyle daha zor oluyor ama beklemkte zor ayyyyy şu 2/3 hafta hemen geçse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?