2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ayy beni de yazin bari kizlar Merve 17 mayis ilk gebelik

kese 1000lerden 1500lerden sonra görünüyormuş canım moralini bozma

Canlarim pek musait degilim tek tek yazamiyorum. Tesekkur ederiz oncelikle ☺ benim adetimin 2. Gunu 21.8 4. Gunu 58 6.gunu 137 cikmisti. Bugun 11.gun ama duzenli arttigi icin kan vermedim. Ilk doktor gozukmemdi. Gec dollenme olabilir dedi. Kanamam yada lekelenmem hic yok ve duzenli oldugu icin normal kan tetkitlerini yaptircak. Hormon, tam kan sayimi vs... ayin 21.nde kontrole gidecegim... cinsel perhiz verdi zaten yumurtlama doneminden beri mesafeliyiz ne olur ne olmaz diye.. iyiki de oyle karar almisiz. Ilk 2 ay birliktelik vermiyorum dedi... bence cok mantikli da... kesemiz de 3mm. Bakalim sonraki kontrolumuzde daha buyuk kese gormeyi bekliyoruz Allahin izniyle...

Ayrica bat 5+4 olduk bugun. Vajinal ultrason ile gorduk keseyi. Tahmini beta 900lerde falan olmasi lazim...

Merhabalar arkadaşlar, ben de bugün öğrendim hamile olduğumu ve gozyaslarimi tutamadım. 4 ay önce 10 haftalık bebegimi kalbi durduğu için kuretaj olmuştum. Çok sukur Allah yine nasip etti. İnşallah bu sefer hayrlisiyla sağlıkla kucagimiza alırız. Tüm evlat sahibi olmak isteyenlere Rabbim hayrlisiyla versin inş. Beklemesi gerekenlere de sabr-i cemil versin vakti gelene kadar.

Kese bazen gec gorulebiliyor.hic kafana takma dicem ama takilmadan olmuyor maalesef.

Gozun aydin. Hayirli olsun canim.allahin izniyle bebegini kucagina alirsin isallah.tabi hepimiz :)

Amin amin inşallah. Küçük büyük hiç farketmez Allah evlat acısı göstermesin hiç kimseye.

amin canım benimde aynı senin gibi bende mayıs ayında 9 haftalıkken kürtaj olmuştum bende cok endişeliyim bi kalbini duysam dünyalar benim olucakkk inşşş

1. Happyending 1mayis 1.cocuk
  2. Katrina_ 3 Mayıs 1.çocuk
  3. Tuğba 5 mayıs 1. gebelik
  4. Elif 9 mayis ve 2. Gebelik
  5. CANCAN 9 Mayıs 1.cocuk
  6. Elif 9 mayis ve 2. Gebelik
  7. Sapsik-88 10 mayıs 1. çocuk
  8. F.Askar 11 Mayıs 1. gebelik
  9. Sahra41, 11 mayııs 1.çocuk
  10. Pircici 11 Mayıs 1.cocuk
  11. özge 11 mayıs 1. gebeliğim
  12. Aarohi 13 mayıs 1. Gebelik
  13. Nilts 13 mayıs 1.gebelik
  14. Aylin 13 mayıs 2.gebelik
  15. Annona 13 mayıs 2. gebelik
  16. Benmyuvam 16 mayıs 3.gebelik
  17. Ayşe 16 mayıs 1. gebelik
  18. Merve 17 mayis 1. gebelik
  19. Lamezi 2.cocuk 27 mayıs

Cok kismetliyim beni iki kere yazmissin ikizmi olacak ne :)

merhaba kızlar biz bugün 5+1 olduk.. bugün biraz midem bulanmaya başladı bir de yürürken adım attıkça sağ kasığıma ağrı giriyor bilgisi olan var mı?

Bu bb
Hayırlı olsun cnm Rabbim sağlıcakla kucaklamaya nasip etsin inşallah...

Çok geçmiş olsun cnm Allah bir daha yaşatmasın, nedeni neydi peki belli mi bizler de çok korkuyoruz ister istemez bir şey olmasından, önlem almak istiyoruz kendimizce işte. Gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin sağ salim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…