- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
23ü canım cumartesi günüTam 7 si ayın kaçına denk geliyo
Neyse randevuyu aldım beklicem artık napalim
Yarın çıkacak bugün verdimnasıl çıktı sonucun ?
kese 1000lerden 1500lerden sonra görünüyormuş canım moralini bozmakızlar yardım hiç gec döllenme yasayan oldumu ben asılama ile hamile kaldım il dedegim 140 sonra v345 enson 536 yarın kontrol ver hersey yolunda diyor ama kese bile görünmdei moralim çok bozuksat göre haftam uymlu degi,l çok kötüyüm
Aman minnacikmis benimki gibi maşallah canım tahmini betan kaçtı:)Teyzoslariii benim minigimin kesesi 3mm olmusss... bir masallahinizi alirim teyzelerimmmm
Kese bazen gec gorulebiliyor.hic kafana takma dicem ama takilmadan olmuyor maalesef.kızlar yardım hiç gec döllenme yasayan oldumu ben asılama ile hamile kaldım il dedegim 140 sonra v345 enson 536 yarın kontrol ver hersey yolunda diyor ama kese bile görünmdei moralim çok bozuksat göre haftam uymlu degi,l çok kötüyüm
Gozun aydin. Hayirli olsun canim.allahin izniyle bebegini kucagina alirsin isallah.tabi hepimiz :)Merhabalar arkadaşlar, ben de bugün öğrendim hamile olduğumu ve gozyaslarimi tutamadım. 4 ay önce 10 haftalık bebegimi kalbi durduğu için kuretaj olmuştum. Çok sukur Allah yine nasip etti. İnşallah bu sefer hayrlisiyla sağlıkla kucagimiza alırız. Tüm evlat sahibi olmak isteyenlere Rabbim hayrlisiyla versin inş. Beklemesi gerekenlere de sabr-i cemil versin vakti gelene kadar.
Merhabalar arkadaşlar, ben de bugün öğrendim hamile olduğumu ve gozyaslarimi tutamadım. 4 ay önce 10 haftalık bebegimi kalbi durduğu için kuretaj olmuştum. Çok sukur Allah yine nasip etti. İnşallah bu sefer hayrlisiyla sağlıkla kucagimiza alırız. Tüm evlat sahibi olmak isteyenlere Rabbim hayrlisiyla versin inş. Beklemesi gerekenlere de sabr-i cemil versin vakti gelene kadar.
Cok kismetliyim beni iki kere yazmissin ikizmi olacak ne :)
- Happyending 1mayis 1.cocuk
- Katrina_ 3 Mayıs 1.çocuk
- Tuğba 5 mayıs 1. gebelik
- Elif 9 mayis ve 2. Gebelik
- CANCAN 9 Mayıs 1.cocuk
- Elif 9 mayis ve 2. Gebelik
- Sapsik-88 10 mayıs 1. çocuk
- F.Askar 11 Mayıs 1. gebelik
- Sahra41, 11 mayııs 1.çocuk
- Pircici 11 Mayıs 1.cocuk
- özge 11 mayıs 1. gebeliğim
- Aarohi 13 mayıs 1. Gebelik
- Nilts 13 mayıs 1.gebelik
- Aylin 13 mayıs 2.gebelik
- Annona 13 mayıs 2. gebelik
- Benmyuvam 16 mayıs 3.gebelik
- Ayşe 16 mayıs 1. gebelik
- Merve 17 mayis 1. gebelik
- Lamezi 2.cocuk 27 mayıs
Cok kismetliyim beni iki kere yazmissin ikizmi olacak ne :)
Süper ben randevum da gorucem inşallah23ü canım cumartesi günü
Hayırlı olsun cnm Rabbim sağlıcakla kucaklamaya nasip etsin inşallah...Merhabalar arkadaşlar, ben de bugün öğrendim hamile olduğumu ve gozyaslarimi tutamadım. 4 ay önce 10 haftalık bebegimi kalbi durduğu için kuretaj olmuştum. Çok sukur Allah yine nasip etti. İnşallah bu sefer hayrlisiyla sağlıkla kucagimiza alırız. Tüm evlat sahibi olmak isteyenlere Rabbim hayrlisiyla versin inş. Beklemesi gerekenlere de sabr-i cemil versin vakti gelene kadar.
Çok geçmiş olsun cnm Allah bir daha yaşatmasın, nedeni neydi peki belli mi bizler de çok korkuyoruz ister istemez bir şey olmasından, önlem almak istiyoruz kendimizce işte. Gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin sağ salim inş.Merhabalar arkadaşlar, ben de bugün öğrendim hamile olduğumu ve gozyaslarimi tutamadım. 4 ay önce 10 haftalık bebegimi kalbi durduğu için kuretaj olmuştum. Çok sukur Allah yine nasip etti. İnşallah bu sefer hayrlisiyla sağlıkla kucagimiza alırız. Tüm evlat sahibi olmak isteyenlere Rabbim hayrlisiyla versin inş. Beklemesi gerekenlere de sabr-i cemil versin vakti gelene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?