Bence görünür canım, hayırlı olsunKizlar degerim 1000 cikti. Doktorum persembe muayeneye cagirdi degerin cok guzel dedi kese gorunur mu acaba
1000 ile görünmez ama 48 saatte en az iki katı artacağı için perşembeye görünür cnm merak etme.Kizlar degerim 1000 cikti. Doktorum persembe muayeneye cagirdi degerin cok guzel dedi kese gorunur mu acaba
Insallah canim doktor degerimin cok iyi oldugunu soyledi 119 du gecen hafta carsamba gibi1000 ile görünmez ama 48 saatte en az iki katı artacağı için perşembeye görünür cnm merak etme.
merhaba kızlar biz bugün 5+1 olduk.. bugün biraz midem bulanmaya başladı bir de yürürken adım attıkça sağ kasığıma ağrı giriyor bilgisi olan var mı?
ben de öyleyim cnm yemek yedikten sonra bulantım oluyor ama öyle çok değil şükür ama iki saatte bir kuruyemiş meyve ile bastırıyorum. doktorum da az az sık ye dedi insülinim yüksek diye.bir şey soracağım ben çoook acıkıyorum 2 saate bir felna yani sizde durum nasıl ?
Bende çok acıkıyorum yaa şimdiden çok kilo alcam diye çok korkuyorum ama akşam yemeği yiyorum 7 30 gibi yatmadan midem kazınıyo yine yiyorum arada çay yanında bişeyler de var tabi napcam ben ya hamileyken çok kilo alanlara kızıyodum okadar olurmu biraz dikkat et diye ama iş öyle değilmiş yaşayınca gördümbir şey soracağım ben çoook acıkıyorum 2 saate bir felna yani sizde durum nasıl ?
Bende çok acıkıyorum yaa şimdiden çok kilo alcam diye çok korkuyorum ama akşam yemeği yiyorum 7 30 gibi yatmadan midem kazınıyo yine yiyorum arada çay yanında bişeyler de var tabi napcam ben ya hamileyken çok kilo alanlara kızıyodum okadar olurmu biraz dikkat et diye ama iş öyle değilmiş yaşayınca gördüm
Ah kuzummm hiçbir hamile bu derece bulantı kusma yaşamasın inşallah düşmanıma vermesin inşallah. Seninde hayırlı haberlerini bekliyorum.canım cok geçmiş olsun..Senin ve bebeğinin iyi olduğuna sevindim.umarim bundan sonra böyle bir durum yaşamazsın..Bende de aşırı halsizlik ve tansiyon düşüklüğü var bende yarın dr a gidicem.
Tam olarak 5+6 da başladı bugün 6+3 üz hastaneden taburcu oldum hala devam ama eskisi kadar değil tabi kusmalarım. Allah sana yaşatmasın bu hallerimi düşmanımın başına gelmesin bırak sevin bulanmıyo diye kuzum.Geçmiş olsun canım teyzesi sevsin onu iyiymiş çok şükür
Sana bişey sorcaktım ne zaman başladı bulantıların bende yok diye seviniyodum eltim daha erken dedi senin ne zaman başladı
Aman aman kaşı kuzum nazar değmesin :) inşallah artmaz hep böyle az olur bulantın artmaz inş ❤Geçmiş olsun canım ya inş toparlarsin kendini. Allah bir daha yasatmasin ya korkulu rüyam kusma, hafif bulantim oluyor ama şükür ağır değil.
Ay daha önümde 6 hafta var nasıl dayanıcam bilmiyorum kuzum yaÇok geçmiş olsun cnm... Genelde bulantılar üç aydan sonra geçiyor ama inşallah çok uzamaz srnnkide
Allah razı olsun canım ama inan su görünce daha çok kalkıyor midem. Doktorum çok fazla içmememi söyledi. Genelde kuru gıdalar alıcakmışım. Ah çok zor rabbim kimseye yaşatmasınMelek anne, geçmiş olsun canım. Rabbim sana şifa bebeğine sağlık sıhhat versin... Mide bulantısına en iyi çözüm sarı kavrulmuş leblebi. Mide asidini alıyor. İnanın gerçekten çok faydasını göreceksiniz... Her şeye rağmen bol bol bol bol su içmeyi sakın ama sakın ihmal etmeyelim annişler.. Su içmek gerçekten çok önemli gebeliğimiz için.
Amin ins. CanimMerhabalar arkadaşlar, ben de bugün öğrendim hamile olduğumu ve gozyaslarimi tutamadım. 4 ay önce 10 haftalık bebegimi kalbi durduğu için kuretaj olmuştum. Çok sukur Allah yine nasip etti. İnşallah bu sefer hayrlisiyla sağlıkla kucagimiza alırız. Tüm evlat sahibi olmak isteyenlere Rabbim hayrlisiyla versin inş. Beklemesi gerekenlere de sabr-i cemil versin vakti gelene kadar.
Vajinal ultrasonla görünür canım.hayırlı olsun :)Kizlar degerim 1000 cikti. Doktorum persembe muayeneye cagirdi degerin cok guzel dedi kese gorunur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?