2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kizlar degerim 1000 cikti. Doktorum persembe muayeneye cagirdi degerin cok guzel dedi kese gorunur mu acaba

Kizlar degerim 1000 cikti. Doktorum persembe muayeneye cagirdi degerin cok guzel dedi kese gorunur mu acaba
1000 ile görünmez ama 48 saatte en az iki katı artacağı için perşembeye görünür cnm merak etme.

merhaba kızlar biz bugün 5+1 olduk.. bugün biraz midem bulanmaya başladı bir de yürürken adım attıkça sağ kasığıma ağrı giriyor bilgisi olan var mı?

yah bende de hafif bulantılar var kasık agrım gecen hafta vardı ama bu hafta yok gibi sayılır

bir şey soracağım ben çoook acıkıyorum 2 saate bir felna yani sizde durum nasıl ?

bir şey soracağım ben çoook acıkıyorum 2 saate bir felna yani sizde durum nasıl ?
ben de öyleyim cnm yemek yedikten sonra bulantım oluyor ama öyle çok değil şükür ama iki saatte bir kuruyemiş meyve ile bastırıyorum. doktorum da az az sık ye dedi insülinim yüksek diye.

Bende çok acıkıyorum yaa şimdiden çok kilo alcam diye çok korkuyorum ama akşam yemeği yiyorum 7 30 gibi yatmadan midem kazınıyo yine yiyorum arada çay yanında bişeyler de var tabi napcam ben ya hamileyken çok kilo alanlara kızıyodum okadar olurmu biraz dikkat et diye ama iş öyle değilmiş yaşayınca gördüm

evet yha bende yürüyüş felna başlayayım diyorum ama yok eve zor atıyorum kendimi

canım cok geçmiş olsun..Senin ve bebeğinin iyi olduğuna sevindim.umarim bundan sonra böyle bir durum yaşamazsın..Bende de aşırı halsizlik ve tansiyon düşüklüğü var bende yarın dr a gidicem.
Ah kuzummm hiçbir hamile bu derece bulantı kusma yaşamasın inşallah düşmanıma vermesin inşallah. Seninde hayırlı haberlerini bekliyorum.

Geçmiş olsun canım teyzesi sevsin onu iyiymiş çok şükür

Sana bişey sorcaktım ne zaman başladı bulantıların bende yok diye seviniyodum eltim daha erken dedi senin ne zaman başladı
Tam olarak 5+6 da başladı bugün 6+3 üz hastaneden taburcu oldum hala devam ama eskisi kadar değil tabi kusmalarım. Allah sana yaşatmasın bu hallerimi düşmanımın başına gelmesin bırak sevin bulanmıyo diye kuzum.

Geçmiş olsun canım ya inş toparlarsin kendini. Allah bir daha yasatmasin ya korkulu rüyam kusma, hafif bulantim oluyor ama şükür ağır değil.
Aman aman kaşı kuzum nazar değmesin :) inşallah artmaz hep böyle az olur bulantın artmaz inş ❤

Allah razı olsun canım ama inan su görünce daha çok kalkıyor midem. Doktorum çok fazla içmememi söyledi. Genelde kuru gıdalar alıcakmışım. Ah çok zor rabbim kimseye yaşatmasın

Amin ins. Canim
Benimde ilk gebeligimde 10 haftalik kalbi durdu ve 2 hafta sonra fark ediip kurtaj oldum.simdi 3 yasinda oglum var ve yeniden hamileyim.nasippp hersey

Kızlar ben bugün akşamüstü taburcu oldum. 4 şişe serum yedim anca gözüm açıldı. Ama hala bulantım var. Halsizim. En azından günde 5 kere kusmuyorum 1 2yle sınırlandı. Doktorum bitkisel bir ilaç yazdı zencefil özlü. Bulantımı bastıracağını söyledi. Umarım dediği gibi olur. Rabbim kimseye vermesin bu şekilde bir bulantıyı. Hayattan soğudum resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…