Gecmis olsun inşallah kısa sürede düzelir bulantilarin cikartmazsin insallahKızlar ben bugün akşamüstü taburcu oldum. 4 şişe serum yedim anca gözüm açıldı. Ama hala bulantım var. Halsizim. En azından günde 5 kere kusmuyorum 1 2yle sınırlandı. Doktorum bitkisel bir ilaç yazdı zencefil özlü. Bulantımı bastıracağını söyledi. Umarım dediği gibi olur. Rabbim kimseye vermesin bu şekilde bir bulantıyı. Hayattan soğudum resmen.
Ayy bende hamilelikte cok kilo alanlardanim. Aslinda yememde cok fazla degisiklik olmuyor ama nirmalde yiyip yiyip kilo almayan bi tip oldugum icin hamilelik hormonlari dengemi bozuveriyor. Oglumda 25 kilo almistim. Bakalim bunda kac kilo alicam :)Bende çok acıkıyorum yaa şimdiden çok kilo alcam diye çok korkuyorum ama akşam yemeği yiyorum 7 30 gibi yatmadan midem kazınıyo yine yiyorum arada çay yanında bişeyler de var tabi napcam ben ya hamileyken çok kilo alanlara kızıyodum okadar olurmu biraz dikkat et diye ama iş öyle değilmiş yaşayınca gördüm
Isallah bidaha yasamazsin o sekildeki bulantiyi. Tekrardan gecmis olsun. Aklimdan geciyordun acaba nasil oldun diye.Kızlar ben bugün akşamüstü taburcu oldum. 4 şişe serum yedim anca gözüm açıldı. Ama hala bulantım var. Halsizim. En azından günde 5 kere kusmuyorum 1 2yle sınırlandı. Doktorum bitkisel bir ilaç yazdı zencefil özlü. Bulantımı bastıracağını söyledi. Umarım dediği gibi olur. Rabbim kimseye vermesin bu şekilde bir bulantıyı. Hayattan soğudum resmen.
Ay cnm bir makale okudum soda içmek zararlı değil yurtdışında su niyetine içiyormus kadınlar, biraz limon damlatarak içebilirsen hem kan sulandırıcı limonda, soda da su ihtiyacını karşılar belki. Mineral ihtiyacını da gideriyormus.Allah razı olsun canım ama inan su görünce daha çok kalkıyor midem. Doktorum çok fazla içmememi söyledi. Genelde kuru gıdalar alıcakmışım. Ah çok zor rabbim kimseye yaşatmasın
Cnm az az sık sık ye, kuruyemiş ile meyve, yoğurt ile ara öğün yap aman almayalım. İlk 3 ay bir kilo diyor doktorum ama ben aldım bileBende çok acıkıyorum yaa şimdiden çok kilo alcam diye çok korkuyorum ama akşam yemeği yiyorum 7 30 gibi yatmadan midem kazınıyo yine yiyorum arada çay yanında bişeyler de var tabi napcam ben ya hamileyken çok kilo alanlara kızıyodum okadar olurmu biraz dikkat et diye ama iş öyle değilmiş yaşayınca gördüm
Cnm doktor bana rahim duvarın ince demişti yumurtam 17 mm iken hemen doğal nar suyu almıştım progesteron varmış içinde beş gün sonra tekrar baktığında ideal olmuş dedi ve ben bir on gun kadar içtim bitti, sonra bebiş geldi ama hamilelerde kullanılıyor mu bilmiyorum istersen Saraçoğlunun sitesine yaz cevap veriyorlar orada.Bu progestani agizdan alan bi tek benim sanirim gunde 2 kere tok karna dedi ve cok bas donmesi yapar dedi. Oturdugum yerde bile basim donuyor o derece bas donmesi yapti. Fitil olarak alinca bas donmesi yapiyormu acaba. Ona gore doktoruma fitil olarak alip alamiyacagimi sorayim. Bu arada ben elif 9 mayis ve 2. Gebelik
Kızlar ben bugün akşamüstü taburcu oldum. 4 şişe serum yedim anca gözüm açıldı. Ama hala bulantım var. Halsizim. En azından günde 5 kere kusmuyorum 1 2yle sınırlandı. Doktorum bitkisel bir ilaç yazdı zencefil özlü. Bulantımı bastıracağını söyledi. Umarım dediği gibi olur. Rabbim kimseye vermesin bu şekilde bir bulantıyı. Hayattan soğudum resmen.
Kızlar neden progestan alıyorsunuz herhangi bir sıkıntıdan mı yoksa başka bir sebepten miBu progestani agizdan alan bi tek benim sanirim gunde 2 kere tok karna dedi ve cok bas donmesi yapar dedi. Oturdugum yerde bile basim donuyor o derece bas donmesi yapti. Fitil olarak alinca bas donmesi yapiyormu acaba. Ona gore doktoruma fitil olarak alip alamiyacagimi sorayim. Bu arada ben elif 9 mayis ve 2. Gebelik
Teşekkür ederim canım.. Kızlar merhaba ben bugün öğrendim hamile olduğumu 2 yıldır bekliyordum..B Balkabugu04 aramıza hoşgeldin cnm.
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip eylesin İNŞAALLAHTeşekkür ederim canım.. Kızlar merhaba ben bugün öğrendim hamile olduğumu 2 yıldır bekliyordum..
Karnındaki minigin heycani herşeye değer cnm az daha sabirAy daha önümde 6 hafta var nasıl dayanıcam bilmiyorum kuzum ya
Evet canim gecen hafta kontorlun hemen ardindan kahverebgi leke geldi 2 gun. Doktoru aradim oda gelmene gerek yok amaa progestan basla dedi. Yoksa cok illet bisey. Hapi icince dunyan donuyor :)Kızlar neden progestan alıyorsunuz herhangi bir sıkıntıdan mı yoksa başka bir sebepten mi
Gozun aydin canim.allah tamamina erdirsin kicagina almayi nasip etsin isallahTeşekkür ederim canım.. Kızlar merhaba ben bugün öğrendim hamile olduğumu 2 yıldır bekliyordum..
Bana aile saglik merkezide kendi doktorumda ilk 3 ay sadece folik asit dedi. Hatta ben kendi doktoruma sordum baska vitamin vermicemsiniz diye. Oda suan icin folik asit sizin ihtiyacinizi karsilar.3 aydan sonra multivitaminleregecicez dedi.kızlar bugün aile sağlık merkezıne gebelik kaydı ıcın gittim. kan testi aldılar birde dekavit diye multivitam,n verdiler. sizede verdiler mi? kan testlerinden hemogram, tsh, b12, sodyum,demir, bunlara bakmıs baska bişey bakmamıs. ve hemoglobin azıcık düşük cıkmıs. size hangi testlşeri yaptılar. niyeyse eksik bişeyler var gibi hissediyrum.
Evet canim gecen hafta kontorlun hemen ardindan kahverebgi leke geldi 2 gun. Doktoru aradim oda gelmene gerek yok amaa progestan basla dedi. Yoksa cok illet bisey. Hapi icince dunyan donuyor :)
Gozun aydin canim.allah tamamina erdirsin kicagina almayi nasip etsin isallah
Bana aile saglik merkezide kendi doktorumda ilk 3 ay sadece folik asit dedi. Hatta ben kendi doktoruma sordum baska vitamin vermicemsiniz diye. Oda suan icin folik asit sizin ihtiyacinizi karsilar.3 aydan sonra multivitaminleregecicez dedi.
Test olarak kendi doktorum test istemedi daha dogrusu a.s. kayit olunca onlar gerekli testleri yaparlar onu getirirsin dedi. A.s. dede senin saydiklarini istedi. Yarin goturecem doktoruma bakalim eksik bisey yaptiysalar cikar zaten yarin
Anladım canım baktım grupta çok kişi kullanınca ben eksik birşey mi yapıyorum dedimEvet canim gecen hafta kontorlun hemen ardindan kahverebgi leke geldi 2 gun. Doktoru aradim oda gelmene gerek yok amaa progestan basla dedi. Yoksa cok illet bisey. Hapi icince dunyan donuyor :)
Gozun aydin canim.allah tamamina erdirsin kicagina almayi nasip etsin isallah
Bana aile saglik merkezide kendi doktorumda ilk 3 ay sadece folik asit dedi. Hatta ben kendi doktoruma sordum baska vitamin vermicemsiniz diye. Oda suan icin folik asit sizin ihtiyacinizi karsilar.3 aydan sonra multivitaminleregecicez dedi.
Test olarak kendi doktorum test istemedi daha dogrusu a.s. kayit olunca onlar gerekli testleri yaparlar onu getirirsin dedi. A.s. dede senin saydiklarini istedi. Yarin goturecem doktoruma bakalim eksik bisey yaptiysalar cikar zaten yarin
Benimde mide yanmam oluyo bir bardak soğuk süt içiyorum geçiyo dene bence işe yarıyorKızlar benim mide bulantım var mı anlamadım yani böyle midem yanmayla karışık ağzıma gelecek gibi oluyor anlık,iştahım Yok hiç mide bulantım Yok diye seviniyorum ama bu da beni rahatsız etmeye başladı aslında böyle olan var mı
Cok tesekkurlerVajinal ultrasonla görünür canım.hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?