Canim adanadan misin :)Pocahantas01 12 mayıs ilk çocuk
Evet canımCanim adanadan misin :)
7.haftaya girdim hala doğru düzgün bir belirtim yok. ama şikayetçi de değilim. ağır bir hamilelik geçirmektense böylesi çok daha iyi. ben hazır süt içiyorum ama günlük süt bulabilsem almak isterim. çok daha sağlıklı olur. yoğurdu da kendim mayalamaya başlayacağım.Annisleerrr günaydıııınnnn. Nasılsıniz bakalım ? Belirtiler nasıl gidiyor ? Bende daha tik yok.Goguslerim acimasa hamile olduğumu unutcam.
Hamilelikte süt içilmesini çok öneriyorlar biliyorsunuz. Günlük süt mu alıyorsunuz yoksa hazır olanlardan mi ? Hazır icsek bi farkı olur mu ? Süt seven bi insan değilim. Hazirlarin tadi daha hafif olur diye dusunuyorum.Minigim için mecbur iccem. (Fedakar ana)
cnm bana da hormon, kan ve idrar testi yaptılar. d vitaminim biraz düşük çıktı, damla veririz üç aydan sonra dedi. onun dışında idrarda enfeksiyon çıktı su içmediğim içinmiş içersen düzelir dedi içiyorum artık. Bir de kızamıkçık gibi gebelikte tehlikeli olabilecek üç beş hastalık var ona da baktılar, ona nikahta da bakmışlardı zaten.kızlar bugün aile sağlık merkezıne gebelik kaydı ıcın gittim. kan testi aldılar birde dekavit diye multivitam,n verdiler. sizede verdiler mi? kan testlerinden hemogram, tsh, b12, sodyum,demir, bunlara bakmıs baska bişey bakmamıs. ve hemoglobin azıcık düşük cıkmıs. size hangi testlşeri yaptılar. niyeyse eksik bişeyler var gibi hissediyrum.
İnternetten biraz araştırdım da dışardan süt almayın diyorlar. Pastorize sütü daha çok tavsiye ediyorlar sanki. Ama yinede kararsiz kalip sizede sormak istedim.Kaliteli markalardan kullanmak daha iyi olur sanırım. Yoğurdu bende hazır kullanmıyorum. Annem haftalik mayalayip getiriyor,sağolsun.7.haftaya girdim hala doğru düzgün bir belirtim yok. ama şikayetçi de değilim. ağır bir hamilelik geçirmektense böylesi çok daha iyi. ben hazır süt içiyorum ama günlük süt bulabilsem almak isterim. çok daha sağlıklı olur. yoğurdu da kendim mayalamaya başlayacağım.
Aynen aynı durumdayız. Benimde cumartesi günü randevum var. Heycandan duramiyorum.Kesemizi gorcez inşallah. Sizin kontrolunuz ne zaman ?Günaydın kızlar ben de bazen unutuyorum hamile olduğumu ama benim en büyük sıkıntım dr kontrollerini beklemek cook zor zaman geçmiyor ya
Benide ekler misiniz 1. Cocuk benimdeHappyending 1mayis 1.cocuk
Katrina_ 3 Mayıs 1.çocuk
Tuğba 5 mayıs 1. gebelik
Cikolatalimuffin 7 mayıs 1.gebelik
Elif 9 mayis ve 2. Gebelik
CANCAN 9 Mayıs 1.cocuk
Elif 9 mayis ve 2. Gebelik
Sapsik-88 10 mayıs 1. çocuk
F.Askar 11 Mayıs 1. gebelik
Sahra41, 11 mayııs 1.çocuk
Pircici 11 Mayıs 1.cocuk
özge 11 mayıs 1. gebelik
Pocahantas01 12 mayıs 1. gebelik
Aarohi 13 mayıs 1. Gebelik
Nilts 13 mayıs 1.gebelik
Aylin 13 mayıs 2.gebelik
Annona 13 mayıs 2. gebelik
Benmyuvam 16 mayıs 3.gebelik
Ayşe 16 mayıs 1. gebelik
Merve 17 mayis 1. gebelik
Lamezi 2.cocuk 27 mayıs
gastiritin falan vardın cnm mide asitin yapıyordur onu muhtemelen? bende de var sabahları öyle uyanıyorumBende 2 gun oldu ogreneli ama bisi sorucam gogus kafesimle midem aradina kramp gibi agri giriyor baska bole olan varmii
Canım pastorize süt yazıyor sağlık ocağından verilen kağıtta bu nedenle marketten o şekilde alıyorum günde iki bardak falan içiyorum.Annisleerrr günaydıııınnnn. Nasılsıniz bakalım ? Belirtiler nasıl gidiyor ? Bende daha tik yok.Goguslerim acimasa hamile olduğumu unutcam.
Hamilelikte süt içilmesini çok öneriyorlar biliyorsunuz. Günlük süt mu alıyorsunuz yoksa hazır olanlardan mi ? Hazır icsek bi farkı olur mu ? Süt seven bi insan değilim. Hazirlarin tadi daha hafif olur diye dusunuyorum.Minigim için mecbur iccem. (Fedakar ana)
tamam canım ama bu listeyi sanırım konu sahibi konunun en başına yapıyormuş benBenide ekler misiniz 1. Cocuk benimde
Tmm tesekkurlerr ❤❤❤tamam canım ama bu listeyi sanırım konu sahibi konunun en başına yapıyormuş benDodine yollayayım uygun olunca yapsın.
Canım hazır sütlerde cam şişede günlük süt oluyor.onlar kutu sütlere göre daha sağlıklı.ben onlardan içmeye çalışıyorum.Annisleerrr günaydıııınnnn. Nasılsıniz bakalım ? Belirtiler nasıl gidiyor ? Bende daha tik yok.Goguslerim acimasa hamile olduğumu unutcam.
Yesekkürler canımcnm bana da hormon, kan ve idrar testi yaptılar. d vitaminim biraz düşük çıktı, damla veririz üç aydan sonra dedi. onun dışında idrarda enfeksiyon çıktı su içmediğim içinmiş içersen düzelir dedi içiyorum artık. Bir de kızamıkçık gibi gebelikte tehlikeli olabilecek üç beş hastalık var ona da baktılar, ona nikahta da bakmışlardı zaten.
tam beş dakika önce karanlık koridordan aydınlık odaya girip yerime oturdum resmen gözümde kelebekler uçuştu pek güzeldiKızlar ben uzandığım ya da oturduğum yerden kalkınca gözüm kararıyor az önce bildiğin yere oturdum o derece başım döndü yaşayan var mı bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?