2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Annisleerrr günaydıııınnnn. Nasılsıniz bakalım ? Belirtiler nasıl gidiyor ? Bende daha tik yok.Goguslerim acimasa hamile olduğumu unutcam.
Hamilelikte süt içilmesini çok öneriyorlar biliyorsunuz. Günlük süt mu alıyorsunuz yoksa hazır olanlardan mi ? Hazır icsek bi farkı olur mu ? Süt seven bi insan değilim. Hazirlarin tadi daha hafif olur diye dusunuyorum.Minigim için mecbur iccem. (Fedakar ana
)

7.haftaya girdim hala doğru düzgün bir belirtim yok. ama şikayetçi de değilim. ağır bir hamilelik geçirmektense böylesi çok daha iyi. ben hazır süt içiyorum ama günlük süt bulabilsem almak isterim. çok daha sağlıklı olur. yoğurdu da kendim mayalamaya başlayacağım.

cnm bana da hormon, kan ve idrar testi yaptılar. d vitaminim biraz düşük çıktı, damla veririz üç aydan sonra dedi. onun dışında idrarda enfeksiyon çıktı su içmediğim içinmiş içersen düzelir dedi içiyorum artık. Bir de kızamıkçık gibi gebelikte tehlikeli olabilecek üç beş hastalık var ona da baktılar, ona nikahta da bakmışlardı zaten.

İnternetten biraz araştırdım da dışardan süt almayın diyorlar. Pastorize sütü daha çok tavsiye ediyorlar sanki. Ama yinede kararsiz kalip sizede sormak istedim.Kaliteli markalardan kullanmak daha iyi olur sanırım. Yoğurdu bende hazır kullanmıyorum. Annem haftalik mayalayip getiriyor,sağolsun.

Günaydın kızlar ben de bazen unutuyorum hamile olduğumu ama benim en büyük sıkıntım dr kontrollerini beklemek cook zor zaman geçmiyor ya
Aynen aynı durumdayız. Benimde cumartesi günü randevum var. Heycandan duramiyorum.Kesemizi gorcez inşallah. Sizin kontrolunuz ne zaman ?

Keseyi ne zaman goruruz acaba ben tatildeydim adetim gecince test yapim dedim bide baktim pozitif yarin evime donuyorum hala bi doktora gidemedim ama son regl tarihime gore 4+3de gozukuorum

Happyending 1mayis 1.cocuk

Katrina_ 3 Mayıs 1.çocuk

Tuğba 5 mayıs 1. gebelik

Cikolatalimuffin 7 mayıs 1.gebelik

Elif 9 mayis ve 2. Gebelik

CANCAN 9 Mayıs 1.cocuk

Elif 9 mayis ve 2. Gebelik

Sapsik-88 10 mayıs 1. çocuk

F.Askar 11 Mayıs 1. gebelik

Sahra41, 11 mayııs 1.çocuk

Pircici 11 Mayıs 1.cocuk

özge 11 mayıs 1. gebelik

Pocahantas01 12 mayıs 1. gebelik

Aarohi 13 mayıs 1. Gebelik

Nilts 13 mayıs 1.gebelik

Aylin 13 mayıs 2.gebelik

Annona 13 mayıs 2. gebelik

Benmyuvam 16 mayıs 3.gebelik

Ayşe 16 mayıs 1. gebelik

Merve 17 mayis 1. gebelik

Lamezi 2.cocuk 27 mayıs​

Benide ekler misiniz 1. Cocuk benimde

Canım pastorize süt yazıyor sağlık ocağından verilen kağıtta bu nedenle marketten o şekilde alıyorum günde iki bardak falan içiyorum.

Ben gayet hamile hissediyorum zirq çok ağır bi grip geçiriyorum; normalde hemen atlatırım ama çok uzun sürdü. Yemek yemekten zevk alamaz hale geldim ve bazı şeylerden tiksindim; mesela haşlanmış yumurta ve tavuk gibi.midem bulanmıyor, sadece bazı şeyler gördüğümde ama hiç kusmadım. Çok olmasa da Kilolu hamile kaldım maalesef. Cumartesi diyetisyene başlıycam.

Canım hazır sütlerde cam şişede günlük süt oluyor.onlar kutu sütlere göre daha sağlıklı.ben onlardan içmeye çalışıyorum.

Kızlar ben uzandığım ya da oturduğum yerden kalkınca gözüm kararıyor az önce bildiğin yere oturdum o derece başım döndü yaşayan var mı bunu

Yesekkürler canım

Kızlar ben uzandığım ya da oturduğum yerden kalkınca gözüm kararıyor az önce bildiğin yere oturdum o derece başım döndü yaşayan var mı bunu
tam beş dakika önce karanlık koridordan aydınlık odaya girip yerime oturdum resmen gözümde kelebekler uçuştu pek güzeldi cnm kan basıncımız artık farklı tansiyonumuz düşük, 3 yılda üretilen östrojen bir günde üretiliyor daha neler neler olur normal onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…