- 19 Ocak 2017
- 486
- 301
- 23
- 37
Hemserim bende adana :))Evet canım
Bende öyle yapayım o zaman. Kaç bardak iciyorsunuz peki günde ?Canım hazır sütlerde cam şişede günlük süt oluyor.onlar kutu sütlere göre daha sağlıklı.ben onlardan içmeye çalışıyorum.
Oo kanım kaynamıştı zaten :) Dr a kime gidiyorsun canım pekiHemserim bende adana :))
Bence bir sıkıntı olsa dr söylerdi korkma internette okuduğun her şeyi kafana takma Allak bullak ediyor insanı okuduğun negatif şeylerkızlarrrr ben çok korkuyorum.. moralim alt üst oldu az önce nette bişeyler okudum.dün hamile olduğumu öğrendiğimi söylemiştim nomal olarak 8 haftalık olmalıymış ama 5 haftalıkmış geç yumurtlama olmuş dedi dr kese görünüyor ama bebek görünmüyor dedi haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim dedi herşey normal dedi ilaç verdi folik asit falan ama az önce nete baktım kese görünmemesi boş gebelikmiş ve kürtajla sonlandırıyorlarmış alt üst oldum doğru mu dr neden öyle bişey demedi herşeyin normal olduğunu söyledi kese küçükmüş ama geç yumurtlamadan kaynaklıymış kafayı yiyeceğim bu durumu yaşayan var mı aranızda lüften yazın bana
bende öyle düşündüm sonuçta herşeyi açık açık söyledi dr hatta çocugumuzun olmadığından faln bahsettim olmasına inanamıyorum dedim o zaman açık açık derdi boş gebelik olabilir diye umutlandırmazdı yani istediğin gibi yatıp kalkabilirsin dedi herşey normal mi dedim normal dedi haftaya kalp sesini duyar mıyım sizceBence bir sıkıntı olsa dr söylerdi korkma internette okuduğun her şeyi kafana takma Allak bullak ediyor insanı okuduğun negatif şeyler
kızlarrrr ben çok korkuyorum.. moralim alt üst oldu az önce nette bişeyler okudum.dün hamile olduğumu öğrendiğimi söylemiştim nomal olarak 8 haftalık olmalıymış ama 5 haftalıkmış geç yumurtlama olmuş dedi dr kese görünüyor ama bebek görünmüyor dedi haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim dedi herşey normal dedi ilaç verdi folik asit falan ama az önce nete baktım kese görünmemesi boş gebelikmiş ve kürtajla sonlandırıyorlarmış alt üst oldum doğru mu dr neden öyle bişey demedi herşeyin normal olduğunu söyledi kese küçükmüş ama geç yumurtlamadan kaynaklıymış kafayı yiyeceğim bu durumu yaşayan var mı aranızda lüften yazın bana
ultrason resmini inceledim 1.46 cm olarak yazıyor bebek var ama gözükmüyor çok gazın var dedi ondan mı görünmedi ki acaba çok üzüldüm yaa 2 yıl sonunda çok şükür dedim yine şüphe düştü içime Allah yaşatmasın o günleri tekrarolur mu öyle şey dr olumsuz bir durum görse hemen söylerdi ben 3 ay önce kürtaj olmak zorunda kladım valla tak diye söylüyorla nette bakma sen daha küçüük ve büyüycek annesiii içini sıkma canım yha
ultrason resmini inceledim 1.46 cm olarak yazıyor bebek var ama gözükmüyor çok gazın var dedi ondan mı görünmedi ki acaba çok üzüldüm yaa 2 yıl sonunda çok şükür dedim yine şüphe düştü içime Allah yaşatmasın o günleri tekrar
sıpa ben ona gösteririrm hele bi doğsunyok gülüm yok daha minnak yha bende hafta sonu aynı eyhamı yaptım.enson dr dediki küçüükken görünürse problem kesnin gelişmesi için zmana ihtiyacı var .temelleri atılıyor ayrıca herkezin yumurtlaması bir değilki her ay her bünyeyey ve hatta yediğin içtiğine göre bile değişiyor sıkıntı yapma canım yhaa bende daha görmedim ama inşşş gösterecekler kendileriniiii
Oglumda Ben hazir sutlerden aliyordum günlük süt sutasindi sanirimİnternetten biraz araştırdım da dışardan süt almayın diyorlar. Pastorize sütü daha çok tavsiye ediyorlar sanki. Ama yinede kararsiz kalip sizede sormak istedim.Kaliteli markalardan kullanmak daha iyi olur sanırım. Yoğurdu bende hazır kullanmıyorum. Annem haftalik mayalayip getiriyor,sağolsun.
Aklına kötü bişey getirme geç dollenmeyle alakali dediyse oyledir benim kuzenimde 2 hafta geriden gidiyordu hamileliği ama gününde doğum yaptu sen icini ferah tut ve bunu dusunmemeye çalış zor ama iyi şeyler düşünkızlarrrr ben çok korkuyorum.. moralim alt üst oldu az önce nette bişeyler okudum.dün hamile olduğumu öğrendiğimi söylemiştim nomal olarak 8 haftalık olmalıymış ama 5 haftalıkmış geç yumurtlama olmuş dedi dr kese görünüyor ama bebek görünmüyor dedi haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim dedi herşey normal dedi ilaç verdi folik asit falan ama az önce nete baktım kese görünmemesi boş gebelikmiş ve kürtajla sonlandırıyorlarmış alt üst oldum doğru mu dr neden öyle bişey demedi herşeyin normal olduğunu söyledi kese küçükmüş ama geç yumurtlamadan kaynaklıymış kafayı yiyeceğim bu durumu yaşayan var mı aranızda lüften yazın bana
Oglumda Ben hazir sutlerden aliyordum günlük süt sutasindi sanirim
Günlük süt kutu sütlerden daha iyi sanıyorduk yanlış miben gıda işinde çalışıyorum .Bence burada yapılan testler ve denetimler sıradan bir yerden alınacak olan süt yada yoğurtta olduğunu düşünmüyorum asla şuana kadar dışarıdan süt almadım.o tanklarda ne kadar sürede temizleniyor ne kadarı su ne koruyucu var plastik şişeler kezza yine çok riskli bence ben gönül rahatlığıyla hazır süt ve bazı marka hazır yoğurtlar tüketiyorum tabi herkezin kendi tercihi
Günlük süt kutu sütlerden daha iyi sanıyorduk yanlış mi
Sen hangi marka iciyorsun
Canim medline nezihi kurdogluna gidiyorum sen kime gidiyosun?Oo kanım kaynamıştı zaten :) Dr a kime gidiyorsun canım peki
Sevindim dogru bildiğimeyok ona katılıyorum kesinlikle daha iyi şişe süt kulanmayı tercih ediyorum. ama bulamazsam pastorize süt de daima var evde .migros özellikle kendi markası ve torku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?