cnm kızdırma beni ama, geçen hafta 5+3 teydim kese göründü bebiş olacak burada dedi doktorum daha minicik susam bile değil nasıl görünsün, daha erken lütfen böyle yapma okuma neti de. sen Allah'a emanet et yavrunu ondan iyi koruyucu mu var, başlarda böyle yaparsan stresten çocuğa zarar verirsin.kızlarrrr ben çok korkuyorum.. moralim alt üst oldu az önce nette bişeyler okudum.dün hamile olduğumu öğrendiğimi söylemiştim nomal olarak 8 haftalık olmalıymış ama 5 haftalıkmış geç yumurtlama olmuş dedi dr kese görünüyor ama bebek görünmüyor dedi haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim dedi herşey normal dedi ilaç verdi folik asit falan ama az önce nete baktım kese görünmemesi boş gebelikmiş ve kürtajla sonlandırıyorlarmış alt üst oldum doğru mu dr neden öyle bişey demedi herşeyin normal olduğunu söyledi kese küçükmüş ama geç yumurtlamadan kaynaklıymış kafayı yiyeceğim bu durumu yaşayan var mı aranızda lüften yazın bana
Ama o soda değil bu büyük marketlerde satılan su şişeleri gibi litrelik şişelerden olan minetalli su dedikleri şey.. bide ki sodalar çok daha ağır.. marketten mineralli su alıp içmek faydalı vucudun kaybettiği mineralleri tamamlıyorAy cnm bir makale okudum soda içmek zararlı değil yurtdışında su niyetine içiyormus kadınlar, biraz limon damlatarak içebilirsen hem kan sulandırıcı limonda, soda da su ihtiyacını karşılar belki. Mineral ihtiyacını da gideriyormus.
Eki Görüntüle 2043794 Eki Görüntüle 2043795 Kizlar geçen hafta salı günü bebişimin kesesinin önden ve yandan fotosu, ikinci resim de iki başlı ördek gibi değil mi minnosum ya :)
soda diyor cnm, maden suyu diye geçiyor makalede ama mineralli su da faydalıdır elbette. içmek zorunda değil ama su kokuyorsa deneyebilir sıvı ihtiyacını giderir.Ama o soda değil bu büyük marketlerde satılan su şişeleri gibi litrelik şişelerden olan minetalli su dedikleri şey.. bide ki sodalar çok daha ağır.. marketten mineralli su alıp içmek faydalı vucudun kaybettiği mineralleri tamamlıyor
Bende sizin gibiyim midem mi bulanıyo yoksa bağırsağım mı bozuluyo derken geçiyo :) iştahta yok ben diyet yapıyodum zaten aynen devam ediyorum hamilelerin yapmasında sakınca yok çünkü şimdilik kilo almadım çok şükürKızlar benim mide bulantım var mı anlamadım yani böyle midem yanmayla karışık ağzıma gelecek gibi oluyor anlık,iştahım Yok hiç mide bulantım Yok diye seviniyorum ama bu da beni rahatsız etmeye başladı aslında böyle olan var mı
Ben tek basıma haftada 7 kilo yoğurt mayalayıp yiyen insanım.. pazartesi ilk kontrolüm var doktora sorcam nasıl sütle yapmalıyım diye yoğurt önemli çünkü benim için yazarım size de doktorun cevabınıİnternetten biraz araştırdım da dışardan süt almayın diyorlar. Pastorize sütü daha çok tavsiye ediyorlar sanki. Ama yinede kararsiz kalip sizede sormak istedim.Kaliteli markalardan kullanmak daha iyi olur sanırım. Yoğurdu bende hazır kullanmıyorum. Annem haftalik mayalayip getiriyor,sağolsun.
Ah kuzummm hiçbir hamile bu derece bulantı kusma yaşamasın inşallah düşmanıma vermesin inşallah. Seninde hayırlı haberlerini bekliyorum.
ördekçik teyzesi Allah hepimizin bebişlerini korusun inş.ayyyyy çok minaksın yhaaa maşlhhh pıtırcıkkkk :)
Ben de onlardan içiyodum ama çok gaz yapıyo rahatsız oluyorum diye laktozsuz süt almaya başladım şimdi çok daha rahatımCanım hazır sütlerde cam şişede günlük süt oluyor.onlar kutu sütlere göre daha sağlıklı.ben onlardan içmeye çalışıyorum.
Okuma öyle herşeyi eğer psikolojin buna müsait değilse arkadaşımm çünkü 5 haftalıksan ölçüme göre zaten içinde bebeği görmen imkansız.. stres yapma canım benim boşuna doktor sana gerekli açıklamayı yapmış geç döllenme demiş dua et sabırlı ol ve bekle mutlaka duycaksın kalp atışlarınıda..kızlarrrr ben çok korkuyorum.. moralim alt üst oldu az önce nette bişeyler okudum.dün hamile olduğumu öğrendiğimi söylemiştim nomal olarak 8 haftalık olmalıymış ama 5 haftalıkmış geç yumurtlama olmuş dedi dr kese görünüyor ama bebek görünmüyor dedi haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim dedi herşey normal dedi ilaç verdi folik asit falan ama az önce nete baktım kese görünmemesi boş gebelikmiş ve kürtajla sonlandırıyorlarmış alt üst oldum doğru mu dr neden öyle bişey demedi herşeyin normal olduğunu söyledi kese küçükmüş ama geç yumurtlamadan kaynaklıymış kafayı yiyeceğim bu durumu yaşayan var mı aranızda lüften yazın bana
Ben tek basıma haftada 7 kilo yoğurt mayalayıp yiyen insanım.. pazartesi ilk kontrolüm var doktora sorcam nasıl sütle yapmalıyım diye yoğurt önemli çünkü benim için yazarım size de doktorun cevabını
Yok yurt dışında su gibi içiyolar demişti ya onun için söyledim onların içtikleri mineralli su ve gerçekten çok faydalı bizlerde içebiliriz soda maden suyu yerinesoda diyor cnm, maden suyu diye geçiyor makalede ama mineralli su da faydalıdır elbette. içmek zorunda değil ama su kokuyorsa deneyebilir sıvı ihtiyacını giderir.
Ben bir buçuk senedir diyet yapıyorum tam 50 kilo verdim yoğurt benim en büyük kurtarıcımdı o yüzden seviyorum..ayyy benim yerime de yeee yha bravooo ben zor zar 1 kase yoğurt oda yaniii yoğurt beni yiyor sanki :) çok özendim sanaaaa
Ben bir buçuk senedir diyet yapıyorum tam 50 kilo verdim yoğurt benim en büyük kurtarıcımdı o yüzden seviyorum..
4 litre oluyor benim hamilelikten öncede öyleydi benimki alışkanlık seviyorum su içmeyı :)Ne kadar su içiyorsunuz ? yada içebiliyorsunuz ? 2,5 lt min içmek gerekliy miş
4 litre oluyor benim hamilelikten öncede öyleydi benimki alışkanlık seviyorum su içmeyı :)
Sadece yoğurtla değil tabi :)) sadece aburcubur yerine ona yüklendim50 kg mı ? wowww çok etkileci yoğurda baksen :)
Bi süre sonra alışıyorsun vücut kendisi su istiyor :) başlarda biraz zorlaman gerekiyorsanırım yapıması gerken hiç bir seyi yapmayan ben yhaa bravo wallla 4lt çok iyi yhaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?