2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Maşallah siz baya yiyormussunuz. Yoğurt hazır olmamalı bence. Ama sütü bilemedim. Açık almayın diye uyariyorlar. En iyisi kalite bi markanın günlük sütleri galiba.

şuan yoğurt ve su dan cok etkilendim ve artı 1 kase yoğurt vee yarım lt daha fazla su içtim sayılır ( tamam suyu okadar içemedim )

kızlar ben 20 eylüle randevu aldım 6+3 olucam inşallah ama şimdi acaba öncesinde kese için gitsem mi diyorum sabırsızım yaa
Canim zaten 6 gün kalmış. Az sabret bence.6+3 te keseyide görürsün kalp atışını da duyarsın bence

Canım yoğurt ve süt olayı bende hiç yok.Sevmem.Küçükken annem az şeker atardı oyle yerdim ..Şeker de hamilelikte cok iyi değil özellikle diş sağlığı açısından ama aynı formülü uygulasam biraz yerim belki.Bir fikrin mi var mı şekerli yoğurt konusunda..Kilo da alırım biraz belki boyum 1.65 kg 50 çok zayıfım...

Canım hiç bilmiyorum ki ben şeker hiç tüketmiyorum.. ama pazartesi doktora bunu da sorarım

çok çok iyi yha hertürlü 50 kg vermiş olman harika ve temeli yoğurtsa sağlıklıda verilmiş olur herhalde
Sadece yoğurt değil canım ben yeme alışkanlığımı değiştirdim.. hamur işi şeker çikolata cips çekirdek böyle şeyleri tamamen çıkardım hayatımdan sağlıklı şeyler ekledim.. haftada 1 gün sadece canım ne isterse yiyorum o kadar

Bende sütü hiç sevmiyorum. Şimdi internetten tariflere bakıyordum. Kakaolu yada muzlu filan yapıp içmeyi düşünüyorum. Şeker yerine de bal koyarım. Sizde yoğurt yiyemiyorsaniz bu şekilde süt icebilirsiniz belki.

Canım ben de öyleyim mide bulantım var mı yok mu anlamıyorum ve canım hiç bisey yemek istemiyor aç olduğum halde.zorla sabahları bi yumurta biraz da peynir domates salatalik ittiriyorum ağzıma valla.ekmek hiç istemiyorum

Birde unutmadan hanımlar hazır mevsimi yaklaşıyorken bol bol ayva yiyin. Hem güzel hemde gamzeli bebeklerimiz olsun.
Peygamberimiz (s.a.v.) diğer bir hadis-i şeriflerinde “Hamile olan hatunlarınıza ayva yediriniz, zira ayva kalbe kuvvet verir. Sıkıntıyı giderir, doğan çocuk güzel olur.” demiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…