Maşallah siz baya yiyormussunuz. Yoğurt hazır olmamalı bence. Ama sütü bilemedim. Açık almayın diye uyariyorlar. En iyisi kalite bi markanın günlük sütleri galiba.Ben tek basıma haftada 7 kilo yoğurt mayalayıp yiyen insanım.. pazartesi ilk kontrolüm var doktora sorcam nasıl sütle yapmalıyım diye yoğurt önemli çünkü benim için yazarım size de doktorun cevabını
Bi süre sonra alışıyorsun vücut kendisi su istiyor :) başlarda biraz zorlaman gerekiyor
ben klozetle ciddi düşünüyorum hep beraberiz :)evet haklısın çok wc gidiyorum öğleden önce 1lt öğleden sonra 1Lt hemen hemen 1/2 evde içiyorsam ama artırmak gerekli .....
Sadece yoğurtla değil tabi :)) sadece aburcubur yerine ona yüklendim
ben klozetle ciddi düşünüyorum hep beraberiz :)
1 bardak anca içebiliyorum.normalde de pek içemezdim süt.fazlasını midem almıyor.sevdiğim şeylerden bile tiksinmiş durumdayım şuanBende öyle yapayım o zaman. Kaç bardak iciyorsunuz peki günde ?
Canim zaten 6 gün kalmış. Az sabret bence.6+3 te keseyide görürsün kalp atışını da duyarsın bencekızlar ben 20 eylüle randevu aldım 6+3 olucam inşallah ama şimdi acaba öncesinde kese için gitsem mi diyorum sabırsızım yaa
Bence de beklemeliyim ama içim içimi de yiyor :) şafak 6 diyeyim o zamanCanim zaten 6 gün kalmış. Az sabret bence.6+3 te keseyide görürsün kalp atışını da duyarsın bence
Canım yoğurt ve süt olayı bende hiç yok.Sevmem.Küçükken annem az şeker atardı oyle yerdim ..Şeker de hamilelikte cok iyi değil özellikle diş sağlığı açısından ama aynı formülü uygulasam biraz yerim belki.Bir fikrin mi var mı şekerli yoğurt konusunda..Kilo da alırım biraz belki boyum 1.65 kg 50 çok zayıfım...Ben tek basıma haftada 7 kilo yoğurt mayalayıp yiyen insanım.. pazartesi ilk kontrolüm var doktora sorcam nasıl sütle yapmalıyım diye yoğurt önemli çünkü benim için yazarım size de doktorun cevabını
Canım hiç bilmiyorum ki ben şeker hiç tüketmiyorum.. ama pazartesi doktora bunu da sorarımCanım yoğurt ve süt olayı bende hiç yok.Sevmem.Küçükken annem az şeker atardı oyle yerdim ..Şeker de hamilelikte cok iyi değil özellikle diş sağlığı açısından ama aynı formülü uygulasam biraz yerim belki.Bir fikrin mi var mı şekerli yoğurt konusunda..Kilo da alırım biraz belki boyum 1.65 kg 50 çok zayıfım...
Yok canım ocaktan beri ev hanımıyımCok gecmis olsn cnm ins ilaclar ii gelir hafifletir. Calisiyor musun?
Sadece yoğurt değil canım ben yeme alışkanlığımı değiştirdim.. hamur işi şeker çikolata cips çekirdek böyle şeyleri tamamen çıkardım hayatımdan sağlıklı şeyler ekledim.. haftada 1 gün sadece canım ne isterse yiyorum o kadarçok çok iyi yha hertürlü 50 kg vermiş olman harika ve temeli yoğurtsa sağlıklıda verilmiş olur herhalde
Öyle mi ben de medline da Ahmet Barış Güzel e gidiyorum eğer bu dr umu sevmeseydim ben de Nezihi Kurdoğlu an gitmeyi düşünüyordumCanim medline nezihi kurdogluna gidiyorum sen kime gidiyosun?
O hastanenin butun doktorlarini basarili buluyorum ben adinin kotu anildigini duymadm hicbirininÖyle mi ben de medline da Ahmet Barış Güzel e gidiyorum eğer bu dr umu sevmeseydim ben de Nezihi Kurdoğlu an gitmeyi düşünüyordum
Bende sütü hiç sevmiyorum. Şimdi internetten tariflere bakıyordum. Kakaolu yada muzlu filan yapıp içmeyi düşünüyorum. Şeker yerine de bal koyarım. Sizde yoğurt yiyemiyorsaniz bu şekilde süt icebilirsiniz belki.Canım yoğurt ve süt olayı bende hiç yok.Sevmem.Küçükken annem az şeker atardı oyle yerdim ..Şeker de hamilelikte cok iyi değil özellikle diş sağlığı açısından ama aynı formülü uygulasam biraz yerim belki.Bir fikrin mi var mı şekerli yoğurt konusunda..Kilo da alırım biraz belki boyum 1.65 kg 50 çok zayıfım...
Canım ben de öyleyim mide bulantım var mı yok mu anlamıyorum ve canım hiç bisey yemek istemiyor aç olduğum halde.zorla sabahları bi yumurta biraz da peynir domates salatalik ittiriyorum ağzıma valla.ekmek hiç istemiyorumKızlar benim mide bulantım var mı anlamadım yani böyle midem yanmayla karışık ağzıma gelecek gibi oluyor anlık,iştahım Yok hiç mide bulantım Yok diye seviniyorum ama bu da beni rahatsız etmeye başladı aslında böyle olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?