2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Günaydın canım aynen ben de arada karnım hafif ağrıyor bi de göğüslerim,acaba bebise bisey mı oldu diyorum görmek istiyorum önümüzdeki haftaya kadar nasıl dayanacaksam.bir de sütü hazır yağsız süt alıyorum ılıtıp balla zor zor içiyorum fedakâr anne 2

Herkese merhaba bende inşallah Mayıs annesiyim kızlar kalp atışını duymaya gittiniz ben cuma günü gideceğim şu anda 6+5haftaligiz
Merhaba canım hayırlı olsun inş, biz de 6+4 olduk biz de cuma gideceğiz kalp atışı için.

Ben evlendiğim şehire aldırmadım aile hekimliğimi ya özele gidiyoruz hep zaten diye.gebelik takibi baslatmasam nolur ki

Ben yarın sabah dr gideceğim 5+4 oluyorum.Kalp atışı duyar mıyım ? en son pazar beta 2250 idi .Kese görünür de kalp ? kalp atışını duyanlar güçlü bi ses çıkıyor mu ? yada görüntü mü oluyor ?

Benimde adet sancısı gibi agrılarım vardı onlarda geçti. Adet gecikmesi+göğüsler dışında hiç bir şey yok. Kırmızı yada kahverengi akıntı olmadıkça sıkıntı yok sanırım.Cumartesi gidiyorum ben inşallah görebilirim miniğimi Fedakarlıkta da üstümüze yok maşallah

Benimde adet sancısı gibi agrılarım vardı onlarda geçti. Adet gecikmesi+göğüsler dışında hiç bir şey yok. Kırmızı yada kahverengi akıntı olmadıkça sıkıntı yok sanırım.Cumartesi gidiyorum ben inşallah görebilirim miniğimi Fedakarlıkta da üstümüze yok maşallah

cnm kalp atışını çok kısa duyarsın çünkü bebişe zararlıymış o dopler cihazı ile duyuyorlarmış, o esnada ısınıyormuş kalp, gebeliğin ilk başlarında çok kısa dinletilmesi çok önemliymiş ama ilerki aşamalarda organlar oluştuğu için çok sorun değilmiş biz 5+3 te duymadık doktorum da bekle dedi zaten acele ettirmiyor.

Ben evlendiğim şehire aldırmadım aile hekimliğimi ya özele gidiyoruz hep zaten diye.gebelik takibi baslatmasam nolur ki
başlat canım aile hekimin olmak zorunda hem de çok güzel ilgileniyor ebeler çok bilgi veriyorlar kan testlerini onlar yapıyorlar.

bende pazar gittim en son keseyide böyle nokta kadar gördük burada oluşacak dedi .çarşamba görürüz dedi ama iş yoğunluğundan yarına erteledim.sabah inş hayırlısıyla görürüm duyarım daha etrafımdakilere bile söylemedimm.Artık sabırsızlanıyorum rabbbim hepimize iyi olduklarını göstersin inşşşş

evet bayanlar bugun doktor kontrolünden geldim cumartesi 534 olan deger bugun1207 oldu ve kese gözüktü 4mm öle dedi 10 gün sonra bebegi görmek içim cagırdı şimdide kalp atısı stresi basladı bklm
Gözün aydın cnm inş kalp atışını da duyarsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…