- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Günaydın canım aynen ben de arada karnım hafif ağrıyor bi de göğüslerim,acaba bebise bisey mı oldu diyorum görmek istiyorum önümüzdeki haftaya kadar nasıl dayanacaksam.bir de sütü hazır yağsız süt alıyorum ılıtıp balla zor zor içiyorum fedakâr anne 2Annisleerrr günaydıııınnnn. Nasılsıniz bakalım ? Belirtiler nasıl gidiyor ? Bende daha tik yok.Goguslerim acimasa hamile olduğumu unutcam.
Hamilelikte süt içilmesini çok öneriyorlar biliyorsunuz. Günlük süt mu alıyorsunuz yoksa hazır olanlardan mi ? Hazır icsek bi farkı olur mu ? Süt seven bi insan değilim. Hazirlarin tadi daha hafif olur diye dusunuyorum.Minigim için mecbur iccem. (Fedakar ana)
Merhaba canım hayırlı olsun inş, biz de 6+4 olduk biz de cuma gideceğiz kalp atışı için.Herkese merhaba bende inşallah Mayıs annesiyim kızlar kalp atışını duymaya gittiniz ben cuma günü gideceğim şu anda 6+5haftaligiz
Evet cnm başlatmanız gerekiyor zaten gerekli testleri de yapıyorlar.kızlar sağlık ocağında gebelik takibi başlatmalıymışım doğru mu?
neden gerekli ki bu canımEvet cnm başlatmanız gerekiyor zaten gerekli testleri de yapıyorlar.
mecburi birşey mi ki buEvet cnm başlatmanız gerekiyor zaten gerekli testleri de yapıyorlar.
Herkese merhaba bende inşallah Mayıs annesiyim kızlar kalp atışını duymaya gittiniz ben cuma günü gideceğim şu anda 6+5haftaligiz
Benimde adet sancısı gibi agrılarım vardı onlarda geçti. Adet gecikmesi+göğüsler dışında hiç bir şey yok. Kırmızı yada kahverengi akıntı olmadıkça sıkıntı yok sanırım.Cumartesi gidiyorum ben inşallah görebilirim miniğimiGünaydın canım aynen ben de arada karnım hafif ağrıyor bi de göğüslerim,acaba bebise bisey mı oldu diyorum görmek istiyorum önümüzdeki haftaya kadar nasıl dayanacaksam.bir de sütü hazır yağsız süt alıyorum ılıtıp balla zor zor içiyorum fedakâr anne 2
Benimde adet sancısı gibi agrılarım vardı onlarda geçti. Adet gecikmesi+göğüsler dışında hiç bir şey yok. Kırmızı yada kahverengi akıntı olmadıkça sıkıntı yok sanırım.Cumartesi gidiyorum ben inşallah görebilirim miniğimiGünaydın canım aynen ben de arada karnım hafif ağrıyor bi de göğüslerim,acaba bebise bisey mı oldu diyorum görmek istiyorum önümüzdeki haftaya kadar nasıl dayanacaksam.bir de sütü hazır yağsız süt alıyorum ılıtıp balla zor zor içiyorum fedakâr anne 2
evet mecburi aile hekimine bildirmen gerekiyor çünkü ebeler de ilgileniyor, istatistiksel veriler için de gerekli nüfus sayımı için de bebiş de birey olacak.mecburi birşey mi ki bu
cnm kalp atışını çok kısa duyarsın çünkü bebişe zararlıymış o dopler cihazı ile duyuyorlarmış, o esnada ısınıyormuş kalp, gebeliğin ilk başlarında çok kısa dinletilmesi çok önemliymiş ama ilerki aşamalarda organlar oluştuğu için çok sorun değilmiş biz 5+3 te duymadık doktorum da bekle dedi zaten acele ettirmiyor.Ben yarın sabah dr gideceğim 5+4 oluyorum.Kalp atışı duyar mıyım ? en son pazar beta 2250 idi .Kese görünür de kalp ? kalp atışını duyanlar güçlü bi ses çıkıyor mu ? yada görüntü mü oluyor ?
başlat canım aile hekimin olmak zorunda hem de çok güzel ilgileniyor ebeler çok bilgi veriyorlar kan testlerini onlar yapıyorlar.Ben evlendiğim şehire aldırmadım aile hekimliğimi ya özele gidiyoruz hep zaten diye.gebelik takibi baslatmasam nolur ki
cnm kalp atışını çok kısa duyarsın çünkü bebişe zararlıymış o dopler cihazı ile duyuyorlarmış, o esnada ısınıyormuş kalp, gebeliğin ilk başlarında çok kısa dinletilmesi çok önemliymiş ama ilerki aşamalarda organlar oluştuğu için çok sorun değilmiş biz 5+3 te duymadık doktorum da bekle dedi zaten acele ettirmiyor.
Gözün aydın cnm inş kalp atışını da duyarsınız :)evet bayanlar bugun doktor kontrolünden geldim cumartesi 534 olan deger bugun1207 oldu ve kese gözüktü 4mm öle dedi 10 gün sonra bebegi görmek içim cagırdı şimdide kalp atısı stresi basladı bklm
Ben ankaradayım özel ortadoğu da Hasan beye gidecegim çok övüyorlar benim ilk olucak. ilk hamileliğimde Ümit korucuoğluna gitmiştim çok ilgiliydi şuan biraz maddi açıdan daha uygun olanı tercih ediyorumankarada olan varmı? Doktora karar verdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?