2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Bende leke icin gittim ama kese görünmedi kan tahlili yapti 1500 üzeri ise görünmesi gerek dedi dış gebelik olabilir o zaman dedi altyan ultrasonla bakti

Aile hekimlerine mutlaka gidin tatanoz aşını yoksa orada yapılıyor ben ilkimde vurdurdugum için şimdi rahatım o konuda

Aile hekimlerine mutlaka gidin tatanoz aşınız yoksa orada yapılıyor ben ilkimde vurdurdugum için şimdi rahatım o konuda

Bende 2 gun oldu ogreneli ama bisi sorucam gogus kafesimle midem aradina kramp gibi agri giriyor baska bole olan varmii
Benim öyleydi canı. 3 hafta 5 6 günlük ken
Çok acıkıyordum ama yiyince birden yutamıyor gibi oluyordum 1 hafta sonra geçti

Kızlar ben uzandığım ya da oturduğum yerden kalkınca gözüm kararıyor az önce bildiğin yere oturdum o derece başım döndü yaşayan var mı bunu
Var ben kanım biraz düşük çıktı benim 11.3 ilaca başladım ayrıca doktor çok normal hamilelikten dedi bunlar beklenen şeyler demişti

Mine 25 mayıs 2. Gebelik

hoşgeldin aramıza mayıs annesiii :) hayırlı olsun canım
Teşekkür ederim hep beraber kucağımıza alırız inşallah bebişleri benim 3 hafta 3 günlük gözüküyö beta 36.65 sağlık ocağı dr hamilesin de diyemem değilsende diyemem bu değerle dedi ben de adetim gecikeli 1 gün olduğu içindir diye normal düşünüyorum sizce de öle değil mi bu değer

Canim hic stres yapma ben gecen hafta 4+6 da gittim cok kucucuk kese gorundu. Bu gun 6+0 gittim zorlaya zorlaya gordu benegi oda nokta kadar. Hatta bana goruyormusun bilmem dedi o derece kucuktu. Bazi baktiginda gorunmuyordu bile. Ama bu dinemde gorunmemesi bile cok normal dedi. Hic kafana takma dedi. Bi sorun olunca hic acimadan lap diye yuzune soyluyorlar zaten.

Canım sen içini ferah tut. Dua et ama ben aynı şeyi yaşayıp mart ayında kürtaj oldum. Ama eğerki böyle bir şey yaşarsan sakın korkma evet insanın canını yakıyor ama bak ben onun üzerine bir daha hamile kaldım hemde o zamandan ber korundum tek denememde hamile kaldım. Henüz bugün göreceğim bende keseyi inşallah aynı şeyleri yaşamam. Ama doktorum böyle durumun çok normal olduğunu her 3 gebelikten 1inde yaşandığını herhangi bir soruna işaret etmediğini söyledi.

Günaydın kızlar bugün kontrole gidecek olanlar vardı var öı güzel haberleriniz Bende öğleden sonra gideceğim inşallah. Sat a göre bugün tam 7 haftalık gözüküyor takvimde. Fakat geç döllenme olduğu için kaç olduğunu bilemiyorum bugün gidip göreceğiz inşallah. Kese görmeyi umuyorum bir sürpriz yapıp kalp atışını da gösterse keşke miniğim Çok fazla heyecanlıyım

Günaydınnn
Hadi güzel haberlerle dönersin inş
Mayıs anneleri olarak hepimiz sorunsuz ilerleyeceğiz diye umut ediyorum
Benim randevum da yarın

Günaydınnn
Hadi güzel haberlerle dönersin inş
Mayıs anneleri olarak hepimiz sorunsuz ilerleyeceğiz diye umut ediyorum
Benim randevum da yarın
Benimde randevum yarın keseyi görmek için gidicem bakalım hakkımızda herşeyin hayırlısı

Kızlar 5+3 te kese gözükür mü acaba ? Cumartesi randevum var ama acele mi ediyorum ki biraz daha beklesem mi ? Eger bekle derseniz bugun kan testi yaptırıp artışıma bakarım.Haftayada kontrole giderim. Ay çok heycanlıyım ama gidipte göremezsem daha kötü olucam.Üf ne zor beklemek...

Canım benim kese adet tarihime gore 4+6da gorundu ama tabi benim adet gunumde hcg 3953tü keseyi adet gününden 2 gün sonra gördük.bence görürsün gibi geliyor

Canım benim kese adet tarihime gore 4+6da gorundu ama tabi benim adet gunumde hcg 3953tü keseyi adet gününden 2 gün sonra gördük.bence görürsün gibi geliyor
Senin hcg baya yüksekmiş ama canım ya. Benim hesaplarıma göre cumartesi günü hcg 2000 civarlarına çıkmış olacak. Gideyim mi sence ?

benim tam 5+3 karından göründü gayet güzel cnm, doktorun ne dedi ona uyabilirsin ama ben beklemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…