- 19 Ocak 2017
- 486
- 301
- 23
- 37
Ben de bugün kan tahlili tescilli öğrendim bebişimi 25 mayısda kucağıma alacam inşallah 2 bebeğim kısmetse
Ben evlendiğim şehire aldırmadım aile hekimliğimi ya özele gidiyoruz hep zaten diye.gebelik takibi baslatmasam nolur ki
Benim öyleydi canı. 3 hafta 5 6 günlük kenBende 2 gun oldu ogreneli ama bisi sorucam gogus kafesimle midem aradina kramp gibi agri giriyor baska bole olan varmii
Var benKızlar ben uzandığım ya da oturduğum yerden kalkınca gözüm kararıyor az önce bildiğin yere oturdum o derece başım döndü yaşayan var mı bunu
Mine 25 mayıs 2. GebelikMerhaba arkadaşlar. Bu ay gebeliğini öğrenen başka arkadaşım var mı bilmiyorum ama ben adetime 13 gün kala hamile olduğumu öğrendim. Adetime 9 gün kala da kan testiyle tescilledim.Daha hiç doktor kontrolüne gitmedim ama inşallah rabbim hepimize sağlıklı gebelik geçirmemizi nasip eder. Ben benimle aynı zamanlarda bu heyecanı paylaşacak olan ve aynı zamanlarda bebeklerimizi kucağımıza alacağımız annelerle tanışmayı hikayelerini dinlemeyi çok istiyorum. ❤
Happyending 1mayis 1.cocuk
Katrina_ 3 Mayıs 1.çocuk
Dodine. 5 Mayıs 1. Çocuk
Tuğba 5 mayıs 1. gebelik
Cikolatalimuffin 7 mayıs 1.gebelik
Elif 9 mayis ve 2. Gebelik
CANCAN 9 Mayıs 1.cocuk
Elif 9 mayis ve 2. Gebelik
Sapsik-88 10 mayıs 1. çocuk
F.Askar 11 Mayıs 1. gebelik
Sahra41, 11 mayııs 1.çocuk
Pircici 11 Mayıs 1.cocuk
özge 11 mayıs 1. gebelik
Pocahantas01 12 mayıs 1. gebelik
Aarohi 13 mayıs 1. Gebelik
Nilts 13 mayıs 1.gebelik
Aylin 13 mayıs 2.gebelik
Annona 13 mayıs 2. gebelik
Benmyuvam 16 mayıs 3.gebelik
Ayşe 16 mayıs 1. gebelik
Merve 17 mayis 1. gebelik
Gokfer 20 Mayıs 1.gebelik
Lamezi 2.cocuk 27 mayıs
Teşekkür ederim hep beraber kucağımıza alırız inşallah bebişleri benim 3 hafta 3 günlük gözüküyö beta 36.65 sağlık ocağı dr hamilesin de diyemem değilsende diyemem bu değerle dedi ben de adetim gecikeli 1 gün olduğu içindir diye normal düşünüyorum sizce de öle değil mi bu değerhoşgeldin aramıza mayıs annesiii :) hayırlı olsun canım
Canim hic stres yapma ben gecen hafta 4+6 da gittim cok kucucuk kese gorundu. Bu gun 6+0 gittim zorlaya zorlaya gordu benegi oda nokta kadar. Hatta bana goruyormusun bilmem dedi o derece kucuktu. Bazi baktiginda gorunmuyordu bile. Ama bu dinemde gorunmemesi bile cok normal dedi. Hic kafana takma dedi. Bi sorun olunca hic acimadan lap diye yuzune soyluyorlar zaten.kızlarrrr ben çok korkuyorum.. moralim alt üst oldu az önce nette bişeyler okudum.dün hamile olduğumu öğrendiğimi söylemiştim nomal olarak 8 haftalık olmalıymış ama 5 haftalıkmış geç yumurtlama olmuş dedi dr kese görünüyor ama bebek görünmüyor dedi haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim dedi herşey normal dedi ilaç verdi folik asit falan ama az önce nete baktım kese görünmemesi boş gebelikmiş ve kürtajla sonlandırıyorlarmış alt üst oldum doğru mu dr neden öyle bişey demedi herşeyin normal olduğunu söyledi kese küçükmüş ama geç yumurtlamadan kaynaklıymış kafayı yiyeceğim bu durumu yaşayan var mı aranızda lüften yazın bana
Ben yarın sabah dr gideceğim 5+4 oluyorum.Kalp atışı duyar mıyım ? en son pazar beta 2250 idi .Kese görünür de kalp ? kalp atışını duyanlar güçlü bi ses çıkıyor mu ? yada görüntü mü oluyor ?[/QUOTE)
Yok canim duyulacaginibpek zannetmiyorum ben bu gun gittim 6+0 dim. Haftamla uyumlu 6+0 gorunuyor. Ama kalp atisini gectim. Bebisi bile zor gorduk nokta kadardi
Evet canim normal olabilir. Ben adet gununde 81 di. Hic uzulme onemli olan 2 gun sonra iki kata yakin artmasi. Bi arkadasimin adettwn 1 hafta sonraki kan degeri 17 ydi. Simdi masallah nur topu gibi oglu var.Teşekkür ederim hep beraber kucağımıza alırız inşallah bebişleri benim 3 hafta 3 günlük gözüküyö beta 36.65 sağlık ocağı dr hamilesin de diyemem değilsende diyemem bu değerle dedi ben de adetim gecikeli 1 gün olduğu içindir diye normal düşünüyorum sizce de öle değil mi bu değer
kızlarrrr ben çok korkuyorum.. moralim alt üst oldu az önce nette bişeyler okudum.dün hamile olduğumu öğrendiğimi söylemiştim nomal olarak 8 haftalık olmalıymış ama 5 haftalıkmış geç yumurtlama olmuş dedi dr kese görünüyor ama bebek görünmüyor dedi haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim dedi herşey normal dedi ilaç verdi folik asit falan ama az önce nete baktım kese görünmemesi boş gebelikmiş ve kürtajla sonlandırıyorlarmış alt üst oldum doğru mu dr neden öyle bişey demedi herşeyin normal olduğunu söyledi kese küçükmüş ama geç yumurtlamadan kaynaklıymış kafayı yiyeceğim bu durumu yaşayan var mı aranızda lüften yazın bana
Günaydın kızlar bugün kontrole gidecek olanlar vardı var öı güzel haberleriniz Bende öğleden sonra gideceğim inşallah. Sat a göre bugün tam 7 haftalık gözüküyor takvimde. Fakat geç döllenme olduğu için kaç olduğunu bilemiyorum bugün gidip göreceğiz inşallah. Kese görmeyi umuyorum bir sürpriz yapıp kalp atışını da gösterse keşke miniğim Çok fazla heyecanlıyım
Benimde randevum yarın keseyi görmek için gidicem bakalım hakkımızda herşeyin hayırlısıGünaydınnn
Hadi güzel haberlerle dönersin inş
Mayıs anneleri olarak hepimiz sorunsuz ilerleyeceğiz diye umut ediyorum
Benim randevum da yarın
Benimde randevum yarın keseyi görmek için gidicem bakalım hakkımızda herşeyin hayırlısı
Canım benim kese adet tarihime gore 4+6da gorundu ama tabi benim adet gunumde hcg 3953tü keseyi adet gününden 2 gün sonra gördük.bence görürsün gibi geliyorKızlar 5+3 te kese gözükür mü acaba ? Cumartesi randevum var ama acele mi ediyorum ki biraz daha beklesem mi ? Eger bekle derseniz bugun kan testi yaptırıp artışıma bakarım.Haftayada kontrole giderim. Ay çok heycanlıyım ama gidipte göremezsem daha kötü olucam.Üf ne zor beklemek...
Senin hcg baya yüksekmiş ama canım ya. Benim hesaplarıma göre cumartesi günü hcg 2000 civarlarına çıkmış olacak. Gideyim mi sence ?Canım benim kese adet tarihime gore 4+6da gorundu ama tabi benim adet gunumde hcg 3953tü keseyi adet gününden 2 gün sonra gördük.bence görürsün gibi geliyor
benim tam 5+3 karından göründü gayet güzel cnm, doktorun ne dedi ona uyabilirsin ama ben beklemezdim.Kızlar 5+3 te kese gözükür mü acaba ? Cumartesi randevum var ama acele mi ediyorum ki biraz daha beklesem mi ? Eger bekle derseniz bugun kan testi yaptırıp artışıma bakarım.Haftayada kontrole giderim. Ay çok heycanlıyım ama gidipte göremezsem daha kötü olucam.Üf ne zor beklemek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?