2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Canım benim kese adet tarihime gore 4+6da gorundu ama tabi benim adet gunumde hcg 3953tü keseyi adet gününden 2 gün sonra gördük.bence görürsün gibi geliyor
senin baya yüksekmiş maşallah benim adet günümde 400'lerdeydi. İkiz olmasın

Karından olmasa bile vajinal mutlaka görünür canım.benim 5+0 da beta 1900ken vajinal göründü

benim tam 5+3 karından göründü gayet güzel cnm, doktorun ne dedi ona uyabilirsin ama ben beklemezdim.
Doktor 1 hafta sonra gel dedi. Ama pek ilgili değildi açıkçası.Güvenemediğimden kararsız kaldım.Bende hiç beklemek istemiyorum aslında ama şimdi gidince bir şey göremezsek ben çok kuruntu yaparım.Kendimi biliyorum. Rahat bi insan değilim malesef.

hepimiz azıcık kuruntu yapıyoruz cnm ama Allah'a emanet ediyorum bebişimi içim rahatlıyor öyle. doktor içine sinmediyse başka doktora git bence böyle ilgili konuşkan güler yüzlü bul kaç ay çekeceksin o doktoru, hiç gerek yok üzülmeye. en iyisi sen başka doktora git yarın keseyi de görürsün Allah'ın izniyle.

ben 5+2 de 8mm lik keseyi görmüştüm, karından ultrasonla. Ama kalp atışı duyamamıştım.

Amin kızlar hepimizin hakkında hayırlısı inşallah miniklermizi sağlıcakla kucağımıza alırız hepimiz Bugün gideceğim doktora sormam gerekenler muhtemelen unutacağım o heyecanla Ama en çok merak ettiğim geç döllenme yaşadığım için acaba kaç haftalık olduğu adetim 9 gün geçtğinde 44tü beta hcg 2 gün sonra 204 olmuştu Bugün sorulaarıma cebap bulacağım nasip olursa kalp atışı için bekleyeceğim sonra. Ah bu ilk aylar ne zor geçmiyor hiç zaman Belirsizlik huzursuz ediyor insanı

Günaydın canım güzel haberlerle gel inşallah benim de randevu 20sinde safak 5 :)

Bana bi beslenme listesi verdi.

2 gün balık 2 gün kırmızı et 2 gün tavuk eti 1 gün bakliyat
Hergün yumurta peynir süt erik yada kayısı hoşafı .
2/3 lt su hergün
hergün 30 dk yürüyüş ( liste uzuyor ama ilk 3 ay için bunlara önem vermelisin dedi )
Çay kahve azalt yada bırak dedi

Cumartesiye randevu almış oldum artık.Bi daha ki sefere başka doktora gidcem mutlaka. İnşallah görürüz ya.Bi gidelim bakalım..

Beta hcg baktırdınız mı ? Yada bugün tahminen kaç olmuştur ? Bende 5+3ken gidcem de görebilir miyiz diye merak ediyorum.

Beta hcg baktırdınız mı ? Yada bugün tahminen kaç olmuştur ? Bende 5+3ken gidcem de görebilir miyiz diye merak ediyorum.

ben pazar günü yani 10 eylülde yaptırdın 2250 idi ama keseyi görmedik .Dr 6000 olunca görebilirim dedi Çarşambaya çağırdı bende bu sabah gittim ama ölçüm yapmadı gördük minnacık ama daha susam tanesi kadar bu hafta hesabıyla ilgili 1/2 hafta ileri geri olabilir dedi.

geçmiş olsun canım yha tam mevsim geçişine denk geldik çok dikkat et canım malüm havalarda oynak :)
Valla hava fena bunaltıcı sigara içiyorum normalde günde 2 ye düşürdüm eşim birakiyosunya o yüzden ciğerlerin temizleniyor dedi zencefil bal limon içiyorum inşallah iyi gelir

Valla hava fena bunaltıcı sigara içiyorum normalde günde 2 ye düşürdüm eşim birakiyosunya o yüzden ciğerlerin temizleniyor dedi zencefil bal limon içiyorum inşallah iyi gelir
Ben de sigara içiyordum canım şimdi en fazla 2 tane içiyorum yarı yarı öyle aklıma esdikce.onda da içime cekmiyorum midem bulanıyor dudak tiryakisi oldum iyice.Allah sana da kolaylık versin

Ben de sigara içiyordum canım şimdi en fazla 2 tane içiyorum yarı yarı öyle aklıma esdikce.onda da içime cekmiyorum midem bulanıyor dudak tiryakisi oldum iyice.Allah sana da kolaylık versin
Saol canim hepimize uzun yıllar kullanınca bırakması zor oluyor eşim bıraktı ben hala devam ama birakicambebekim için

Anladım teşekkür ederim.Darısı başıma inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…