senin baya yüksekmiş maşallah benim adet günümde 400'lerdeydi. İkiz olmasınCanım benim kese adet tarihime gore 4+6da gorundu ama tabi benim adet gunumde hcg 3953tü keseyi adet gününden 2 gün sonra gördük.bence görürsün gibi geliyor
Karından olmasa bile vajinal mutlaka görünür canım.benim 5+0 da beta 1900ken vajinal göründüKızlar 5+3 te kese gözükür mü acaba ? Cumartesi randevum var ama acele mi ediyorum ki biraz daha beklesem mi ? Eger bekle derseniz bugun kan testi yaptırıp artışıma bakarım.Haftayada kontrole giderim. Ay çok heycanlıyım ama gidipte göremezsem daha kötü olucam.Üf ne zor beklemek...
Doktor 1 hafta sonra gel dedi. Ama pek ilgili değildi açıkçası.Güvenemediğimden kararsız kaldım.Bende hiç beklemek istemiyorum aslında ama şimdi gidince bir şey göremezsek ben çok kuruntu yaparım.Kendimi biliyorum. Rahat bi insan değilim malesef.benim tam 5+3 karından göründü gayet güzel cnm, doktorun ne dedi ona uyabilirsin ama ben beklemezdim.
hepimiz azıcık kuruntu yapıyoruz cnm ama Allah'a emanet ediyorum bebişimi içim rahatlıyor öyle. doktor içine sinmediyse başka doktora git bence böyle ilgili konuşkan güler yüzlü bul kaç ay çekeceksin o doktoru, hiç gerek yok üzülmeye. en iyisi sen başka doktora git yarın keseyi de görürsün Allah'ın izniyle.Doktor 1 hafta sonra gel dedi. Ama pek ilgili değildi açıkçası.Güvenemediğimden kararsız kaldım.Bende hiç beklemek istemiyorum aslında ama şimdi gidince bir şey göremezsek ben çok kuruntu yaparım.Kendimi biliyorum. Rahat bi insan değilim malesef.
Kızlar 5+3 te kese gözükür mü acaba ? Cumartesi randevum var ama acele mi ediyorum ki biraz daha beklesem mi ? Eger bekle derseniz bugun kan testi yaptırıp artışıma bakarım.Haftayada kontrole giderim. Ay çok heycanlıyım ama gidipte göremezsem daha kötü olucam.Üf ne zor beklemek...
Günaydın canım güzel haberlerle gel inşallah benim de randevu 20sinde safak 5 :)Günaydın kızlar bugün kontrole gidecek olanlar vardı var öı güzel haberleriniz Bende öğleden sonra gideceğim inşallah. Sat a göre bugün tam 7 haftalık gözüküyor takvimde. Fakat geç döllenme olduğu için kaç olduğunu bilemiyorum bugün gidip göreceğiz inşallah. Kese görmeyi umuyorum bir sürpriz yapıp kalp atışını da gösterse keşke miniğim Çok fazla heyecanlıyım
Bence git canım 1500lerde görünüyormus diye duymuştumSenin hcg baya yüksekmiş ama canım ya. Benim hesaplarıma göre cumartesi günü hcg 2000 civarlarına çıkmış olacak. Gideyim mi sence ?
Ay herkes öyle diyo canım ya korkuyorum ben ya ikiz olursa ne yaparım artık benim herif ek iş yapar napcazsenin baya yüksekmiş maşallah benim adet günümde 400'lerdeydi. İkiz olmasın
Cumartesiye randevu almış oldum artık.Bi daha ki sefere başka doktora gidcem mutlaka. İnşallah görürüz ya.Bi gidelim bakalım..hepimiz azıcık kuruntu yapıyoruz cnm ama Allah'a emanet ediyorum bebişimi içim rahatlıyor öyle. doktor içine sinmediyse başka doktora git bence böyle ilgili konuşkan güler yüzlü bul kaç ay çekeceksin o doktoru, hiç gerek yok üzülmeye. en iyisi sen başka doktora git yarın keseyi de görürsün Allah'ın izniyle.
Beta hcg baktırdınız mı ? Yada bugün tahminen kaç olmuştur ? Bende 5+3ken gidcem de görebilir miyiz diye merak ediyorum.Günaydınız annelerrrr :)
Ben geldim dr 5+4 günlüğüz kesemiz göründü.KArından ultrasyonla :) kalp atışı için 2 hafta sonrasına gelmemi istedi.Kesemiz güzel sağlıklı gelişmiş herşey yolundaaaaaa inşşş kalp atışımızıda duyarızzz :)
Beta hcg baktırdınız mı ? Yada bugün tahminen kaç olmuştur ? Bende 5+3ken gidcem de görebilir miyiz diye merak ediyorum.
Hamisler selam ben boğaz ağrısı ve öksürük çekiyorum şu 3 gündür çok zorluyor beni bizde bugün sata göre 5+5 olduk
Valla hava fena bunaltıcı sigara içiyorum normalde günde 2 ye düşürdüm eşim birakiyosunya o yüzden ciğerlerin temizleniyor dedi zencefil bal limon içiyorum inşallah iyi gelirgeçmiş olsun canım yha tam mevsim geçişine denk geldik çok dikkat et canım malüm havalarda oynak :)
Ben de sigara içiyordum canım şimdi en fazla 2 tane içiyorum yarı yarı öyle aklıma esdikce.onda da içime cekmiyorum midem bulanıyor dudak tiryakisi oldum iyice.Allah sana da kolaylık versinValla hava fena bunaltıcı sigara içiyorum normalde günde 2 ye düşürdüm eşim birakiyosunya o yüzden ciğerlerin temizleniyor dedi zencefil bal limon içiyorum inşallah iyi gelir
Saol canim hepimize uzun yıllar kullanınca bırakması zor oluyor eşim bıraktı ben hala devam ama birakicambebekim içinBen de sigara içiyordum canım şimdi en fazla 2 tane içiyorum yarı yarı öyle aklıma esdikce.onda da içime cekmiyorum midem bulanıyor dudak tiryakisi oldum iyice.Allah sana da kolaylık versin
Anladım teşekkür ederim.Darısı başıma inşallah :)ben pazar günü yani 10 eylülde yaptırdın 2250 idi ama keseyi görmedik .Dr 6000 olunca görebilirim dedi Çarşambaya çağırdı bende bu sabah gittim ama ölçüm yapmadı gördük minnacık ama daha susam tanesi kadar bu hafta hesabıyla ilgili 1/2 hafta ileri geri olabilir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?