Kızlar 5+3 te kese gözükür mü acaba ? Cumartesi randevum var ama acele mi ediyorum ki biraz daha beklesem mi ? Eger bekle derseniz bugun kan testi yaptırıp artışıma bakarım.Haftayada kontrole giderim. Ay çok heycanlıyım ama gidipte göremezsem daha kötü olucam.Üf ne zor beklemek...
Evet sağlık ocağına da gitmek gerekiyor.orda da takip ediyorlar.ben de henüz gitmedim.kalp atışını bir duyayım da ondan sonra gideceğim :)kızlar sağlık ocağında gebelik takibi başlatmalıymışım doğru mu?
Bende dün gittim aynı şeyi söyledi önce bı doktora muayene ol kalp atışını duy sonra açarız kaydını dediSağlık ocağına gittim kalp atışını duyunca gel dedi.kan tahlili falan hic bisey yapmadi.
Benim dun beta 282 cikti n kadar sonra 1.500 olur ki
Prosedür böyle sanırımBende dün gi
Bende dün gittim aynı şeyi söyledi önce bı doktora muayene ol kalp atışını duy sonra açarız kaydını dedi
Kizlar doktordan geliyorum minigimi gorduk az once cok sukur
Gözün aydın canım keseyi mi gördun yoksa kese içinde bebisi de mi gördün:)Kizlar doktordan geliyorum minigimi gorduk az once cok sukur
Sağlık ocağına gittim kalp atışını duyunca gel dedi.kan tahlili falan hic bisey yapmadi.
Benim dun beta 282 cikti n kadar sonra 1.500 olur ki
Bende dün gi
Bende dün gittim aynı şeyi söyledi önce bı doktora muayene ol kalp atışını duy sonra açarız kaydını dedi
@TambikediAylin yigit kızlar kaçıncı haftanız da gördünüz bebişi, vajinal mı bakıldı karından mı. ay meraklandım biz 5+3 de karından keseyi gördük sadece. yarın randevumuz var inş bebişi kalp atışı ile görürüz.
kızlar bana hemen kayıt açtılar, kan aldılar testler yaptılar kasımda gel takibimiz o zaman başlayacak 3. ayda dediler. Düşük olursa diye sizinkiler bekletmişler Allah korusun.48 saatte en az iki katı artar ona göre hesaplayabilirsiniz.
Nerdesin cnm ona göre öneri yapalım mesela özel okmeydannda Osman Batur var Maturda olabilir soyadından emin değilim çok ama süperkızlar cnm cok sıkkın kahverengi lekelenmelerim var ama kan degrim yüksek dün 1207 olan deger bugun 1680 olmus ama anlamadıgım keseyi göremedi doktor dün görünüyordu çok korkuyorum ya aslın da ankara iyi bir kadın dogum doktoru var mı bildiğiniz?
ya ben zekai tahire gidiyorum aslında tedavi ile orda hamile kaldım orada ma bugun acile gittim lekelenmem var dedim önemnli degil yerlesme kanamsıdır git dedi keseyide göremedi bende korktum ben mamak tarafındayımNerdesin cnm ona göre öneri yapalım mesela özel okmeydannda Osman Batur var Maturda olabilir soyadından emin değilim çok ama süper
Ben bı kere kan verdim tekrar etmene gerek yok dedi doktor kontrol günü görüşürüz dedi sağlık ocağında kayit açması için doktora muayene olmamız gerekiyor o zaman direk kayıt düşüyor zaten onlara ben biraz azele ettimkızlar bana hemen kayıt açtılar, kan aldılar testler yaptılar kasımda gel takibimiz o zaman başlayacak 3. ayda dediler. Düşük olursa diye sizinkiler bekletmişler Allah korusun.48 saatte en az iki katı artar ona göre hesaplayabilirsiniz.
Ankaradasin ozaman ben İstanbul da onerdim cnm inşallah korktuğum gibi olmaz içini ferah tut bencede yerlesme lekesidirya ben zekai tahire gidiyorum aslında tedavi ile orda hamile kaldım orada ma bugun acile gittim lekelenmem var dedim önemnli degil yerlesme kanamsıdır git dedi keseyide göremedi bende korktum ben mamak tarafındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?