2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

anladım şimdi :)

Merhaba arkadaşlar hamileligin iz hayırlı olsun bende tup bebek yöntemiyle hamile kaldım keseyi gördük ama hala kalp atışını duymadık bugün özel bir Dr gittik 7+4 olmasi gerekirken 6+4 dendi şaşırdım çünkü geçen cuma 6+6 denmisti acaba kalp atışı duyulması gerekmiyormuydu cuma günü kendi Dr kontrolüm var inş herşey yolundadir

http://www.mumcu.com/hamilelikte-aspirin-ve-progesteron-kullanimi/

kızlar bu çalışmayı okumanızı tavsiye ederim bir çok soruyu cevaplıyor bence.

Paylasimin icin tesekkurler. Lekelenmem olmasina ve riskli olmama ragmen ayni seyleri dun doktorum soyledi. Prog. Veya aspirin tedavisinin kanitlanmis hic bir yaninin olmadigini aksine zarari olabileceginden bahsetti. Saglikli bir gebelikse zaten duvara tirmansan hoplasan ziplasan tutunur yavrucak. Sagliksizsa hic bir ilac tutmaz onu. Doganin kanunu boyle. Herkese saglikli mutlu gebelikler..

haklısın cnm, bebekler ve bizler hepimiz Allah'a emanetiz. anne adayları olarak telaş ediyoruz korumaya çalışıyoruza ama alacak nefesi varsa o gün değişmiyor. Sabırla inançla dua ile beklemek zorundayız ve araştırmalıyız sonuçta bedenimiz değişiyor bilmeliyiz. Bir sınavdayız ve inş başarılı çıkarız. Allah herşeyin hayırlısını en güzelini versin sana da bizlere de inş. Rabbim istedikten sonra bebişlerin önünde hiç bir engel duramaz bunu unutmayalım.

yarın ilk kez dr a gidicem takvme göre 6+1 olcak sanki kendi kendime gelin güvey oluyomusumda dr a gidiyomusum hissi var sürekli okuyorum burayı ki o his biraz otursun diye
kalp atısını duyma ihtimalim yok sanırım bu kadarken

Canım 6+4 içen duymuştum ben kalp atışını, inşallah sen de duyarsın

Selam kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim. 1 haftadır hastanede yatıyorum. malesef aşırı bulantı ve kusmafan dolayı baygınlık geçirerek hastaneye kaldırıldım ve doktorum hastaneye yatmamı söyledi. Serum tedavisine başlandı günde 3 kere serum verildi. Tedavimin yarısında ufak bir kahverengi lekeyle progestana başladı doktorum. Bugün taburcu oldum dramamine verdi doktorum. Günde 2 kere olarak. Çok şükür bebeğimin gelişimi haftasıyla uyumlu kalbimiz atıyor. 7+4 üz bugün. Ufak mide bulantılarım var ama bayılcak kadar değil. Allah düşmanımın başına vermesin çok sıkıntılı günler geçirdim. Herkese hayırlı gebelikler. ❤

Belki duyarsin canım ben de 6+4üm bugün duydum şükür.Duymazsan da telaş yapma haftaya duyarsin inşallah

Ayda 1 ultrasona girmek ideal diye duydum aksi durumda yani gerekirse zaten bakılır ama rutini ayda 1

Çok geçmiş olsun canım, bebisko sağlıklı ya çok şükür.insallah sen de bi an önce toparlarsın

Canım 6+4 içen duymuştum ben kalp atışını, inşallah sen de duyarsın
benim sanırım geç döllenme dedikleri durum olabilir betam arkadan geldi biraz yarın eğer bi sıkıntı yoksa anca 6000 olmustur tabi bunlar yorumlamalarım Allah herkese güzel hamilelikler yaşatıp sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Ins. Kalp atışını da duymak nasip olur canim hepimize.bende b
kalp atışını da duymak nasip olur inşallah cunlemize.bende gittim bugun 4+3 normalde ama 5+1 ciktik kese güzel sağlıklı dedi 4mm dedi bende de crl yazmiyo GSD1 0.462 cm yaziyo

Farkli dr gittiysen eger cihazla alakali garkli bi hesaplama oluyo

Çok çok geçmiş olsun.ilk hamileliğimin 4 ayının çoğunu günü ben de hastanelerde yattım bilirim zordur
Ama bebişin iyi çok şükür unutuyor insan yaşadıklarını

Cok gecmis olsun.amin herkes hayirlisi ile atlatir ins bu hamisli ve hayirlisi ile kucagimiza alalim

Çok çok geçmiş olsun.ilk hamileliğimin 4 ayının çoğunu günü ben de hastanelerde yattım bilirim zordur

Ay gerçekten umutabilcekmiyim bilmiyorum çok zor günler yaşadım tekrar öyle olmaktan çok korkuyorum

Ay cnm benim yaa aramızda en çok sen etkilendin bulantılardan dikkatli ol lütfen mümkün olduğunca oku neler iyi geliyor inş çabuk atlatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…