Ahh ne güzel sözler merhaba canimmmOlives Rire bir Mayıs annesi daha gördüm sanki, Mayıs anneleri buradayız cnm Merhaba.
Çok çok geçmiş olsun Allah birdaha yasatmasinSelam kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim. 1 haftadır hastanede yatıyorum.malesef aşırı bulantı ve kusmafan dolayı baygınlık geçirerek hastaneye kaldırıldım ve doktorum hastaneye yatmamı söyledi. Serum tedavisine başlandı günde 3 kere serum verildi. Tedavimin yarısında ufak bir kahverengi lekeyle progestana başladı doktorum. Bugün taburcu oldum dramamine verdi doktorum. Günde 2 kere olarak. Çok şükür bebeğimin gelişimi haftasıyla uyumlu kalbimiz atıyor. 7+4 üz bugün. Ufak mide bulantılarım var ama bayılcak kadar değil. Allah düşmanımın başına vermesin çok sıkıntılı günler geçirdim. Herkese hayırlı gebelikler. ❤
Cok sevindim sizin icin Kese ölçünüz yazıyomu acaba kagıtta gsl olarak yazar sizinle aynı gündeyiz bende gittim bugün keseyi gördük ama bebiş yoktu gec döllenme olabilir dedi dr ilk gebeliğimde de yasadım aynısını daha sakinim ama telaslanıyorum yinedeKızlar çok şükür her şey yolunda.kahverengiler progestandan oluyormus,bebeği gördüm kalp atışlarını duydum 6+4 olmasına rağmen bebek 7+1 buyuklugundeymis ohhhh maşallah çok şükür.
Gözün aydın canımGünaydın kızlar.Güzel haberlerle geldimDün doktora gittim kalp atışını dinledik pıtpıt atıyordu kuzumun kalbi 1.36 cm olmuş boyu.Sizden de güzel haberler bekliyorum
Günaydın kızlar.Güzel haberlerle geldimDün doktora gittim kalp atışını dinledik pıtpıt atıyordu kuzumun kalbi 1.36 cm olmuş boyu.Sizden de güzel haberler bekliyorum
ay maşallah maşallah, heveslendim şimdi benim randevum bu cuma bile değil öteki cuma nasıl dayanıcam yaaaaGünaydın kızlar.Güzel haberlerle geldimDün doktora gittim kalp atışını dinledik pıtpıt atıyordu kuzumun kalbi 1.36 cm olmuş boyu.Sizden de güzel haberler bekliyorum
Allah yardımcın olsun canımKizlar birazdan randevum hadi dua edin bana
ama kuzun daha büyümüş olucak öyle düşün rahatlaay maşallah maşallah, heveslendim şimdi benim randevum bu cuma bile değil öteki cuma nasıl dayanıcam yaaaa
Günaydın kızlar.Güzel haberlerle geldimDün doktora gittim kalp atışını dinledik pıtpıt atıyordu kuzumun kalbi 1.36 cm olmuş boyu.Sizden de güzel haberler bekliyorum
Selam kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim. 1 haftadır hastanede yatıyorum.malesef aşırı bulantı ve kusmafan dolayı baygınlık geçirerek hastaneye kaldırıldım ve doktorum hastaneye yatmamı söyledi. Serum tedavisine başlandı günde 3 kere serum verildi. Tedavimin yarısında ufak bir kahverengi lekeyle progestana başladı doktorum. Bugün taburcu oldum dramamine verdi doktorum. Günde 2 kere olarak. Çok şükür bebeğimin gelişimi haftasıyla uyumlu kalbimiz atıyor. 7+4 üz bugün. Ufak mide bulantılarım var ama bayılcak kadar değil. Allah düşmanımın başına vermesin çok sıkıntılı günler geçirdim. Herkese hayırlı gebelikler. ❤
İyi haberlerini alalım inşallah.Kizlar birazdan randevum hadi dua edin bana
Kizlar birazdan randevum hadi dua edin bana
Canım inanki yok hiç öyle bi yazı ben de sınır oldum doğru düzgün hiç bisey yazmıyor keşke foto ekleyebilsem.sadece 7.0cm gen. falan yazıyo ama anlamını da hiç bilmiyorum anlayamadımCok sevindim sizin icin Kese ölçünüz yazıyomu acaba kagıtta gsl olarak yazar sizinle aynı gündeyiz bende gittim bugün keseyi gördük ama bebiş yoktu gec döllenme olabilir dedi dr ilk gebeliğimde de yasadım aynısını daha sakinim ama telaslanıyorum yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?