2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Çok çok geçmiş olsun Allah birdaha yasatmasin

Kızlar çok şükür her şey yolunda.kahverengiler progestandan oluyormus,bebeği gördüm kalp atışlarını duydum 6+4 olmasına rağmen bebek 7+1 buyuklugundeymis ohhhh maşallah çok şükür.
Cok sevindim sizin icin Kese ölçünüz yazıyomu acaba kagıtta gsl olarak yazar sizinle aynı gündeyiz bende gittim bugün keseyi gördük ama bebiş yoktu gec döllenme olabilir dedi dr ilk gebeliğimde de yasadım aynısını daha sakinim ama telaslanıyorum yinede

Günaydın kızlar.Güzel haberlerle geldimDün doktora gittim kalp atışını dinledik pıtpıt atıyordu kuzumun kalbi1.36 cm olmuş boyu.Sizden de güzel haberler bekliyorum
ay maşallah maşallah, heveslendim şimdi benim randevum bu cuma bile değil öteki cuma nasıl dayanıcam yaaaa

ayyy cok geçmişler olsun şimdi nasılsın ? oyy bende aynı bulantı cok zorlamaya baslıyor beni sabah akşam kesin öğlen çok şükür kusmuyorum henüz ama hiç gücüm kuvettim kalmıyor yhaa ilaca da başlamak istemiyorum bide çalışıyorum ayy kalbinide duyamadım

Kizlar gorduler kalbinide ama daha cok kucuk ve yeni galiba gec dollenme kan sulandirici igneye basliycaz haftaua tekrar randevu verdiler belki hersey daha gizel olucak belkide hersey haftaua bitecek

Merhaba kızlar.. Sabah sağlık ocağına gittim 3 tüp kan aldılar yarın sonuçları alıcam bakalım inşallah her şey yolundadır birbirimize dua edelim.

Canım inanki yok hiç öyle bi yazı ben de sınır oldum doğru düzgün hiç bisey yazmıyor keşke foto ekleyebilsem.sadece 7.0cm gen. falan yazıyo ama anlamını da hiç bilmiyorum anlayamadım

bende şimdi dr dan geldim 7.5 mm yazıyo normalde 6+1 im ama 5+3 çıktı 2 hafta sonra tekrar gel dediler :) bu aldıkları kanlar ne için bilen varmı 6-7 tüp kan aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…