- 18 Eylül 2017
- 42
- 52
- 3
- 37
Oluyordu canım şimdi azaldı, seninki de azalir merak etme.benim hala oluyor ama ilk baslardaki kadar değilKizlarr ben 5+3'um, inanilmaz bel agrim var sanci gibi resmen, renksiz akintim da oluyor doktora sordum normal dedi ama ben yine de korkuyorum daha once 2 dusuk yaptim, sizin de cok agriniz oluyor mu??
canım bende aynıyım renksiz akıntım var adet oldum sanıp gidiyorum wcye belim ve kasıklarımda agrım var adet olmadık ya ondan herhaldeKizlarr ben 5+3'um, inanilmaz bel agrim var sanci gibi resmen, renksiz akintim da oluyor doktora sordum normal dedi ama ben yine de korkuyorum daha once 2 dusuk yaptim, sizin de cok agriniz oluyor mu??
Çok sevindim senin adına canımm.. ben de yarın sonuçları alayım hayırlısıyla bi anönce gidicem doktora.kızlar bende dün 6+1 de kontrole gittim kalp atışını duymayı beklemiyordum ki şükürler olsun duydukhayatımda duyduğum en güzel sesti. Süpriz oldu çok mutlu olduk.
canım bende aynıyım renksiz akıntım var adet oldum sanıp gidiyorum wcye belim ve kasıklarımda agrım var adet olmadık ya ondan herhalde
benim bide burnum kanıyor oda bugünlerde nnormalmiş bebeğin kalbi oluşmaya başladığı için inş herşşey yolundadır hepimizin bugün tekrardan kan testimi tekrarlıycam çok heyecanlıyımEvet benim de adet olacakmışım gibi ağrılarım var bi acayip akıntım da çok ama normal bence ağrılar uyuşma gibi böyle hala adet olcakmışım gibi hissediyorum alışamadım hamileliğe
aktarlarda çin yağı oluyor mentollü yada eczanelerde sitikler satılıyor yine mentol içerikli onlarla başına masaj yaparsan geçer canımKızlar hiç bulantı baş dönmesi gibi bi şeyim yok ama başım catliyor ya.ilacsiz da geçmiyor
Evet canim gorumcem de soylemisti en iyisi eşime aldırayım o eczanede satilanlardanaktarlarda çin yağı oluyor mentollü yada eczanelerde sitikler satılıyor yine mentol içerikli onlarla başına masaj yaparsan geçer canım
Ayyy evet canım ben de sivilcelendim her yerden pörtledilerKizlar selam. Sivilcelendim normalde olmazdi adet donemimde bi iki tane olur gecerdi bi kac gundur olan sivilceler gececegine yenileri cikiyo sinirlerim cok bozukkk
Sizde oldu mu boyle bise
Yalniz degilmisim demek kiAyyy evet canım ben de sivilcelendim her yerden pörtlediler
Bencede geç döllenmedir cnm sıkma canını duyardım inşallah bak kendinde yazmışsın 24 ağustosta kan testi yaptırdım yoktu diye hemen sonra kalmış olsan bebek daha bir aylık falan kalp atışları ortalama 6 8 hafta arasında tam duyuluyor oyuzden korktuğum gibi olmuyck bak görürsünbende 24 ağustosta kan testi yaptırdım yoktu Ancak 1 eylülde 1 hafta sonra yaptırdım vardı bende küçük olmasına baglıyorum ama sesini duymayı okadar çok istiyorum ki rabbbim kimseye kürtaj acısını yaşatmasın helede kanaman felan olmuyor ve parçanı bırakmak ayyy tekrar yaşamak istemiorum
Yalniz degilmisim demek ki
Internetten biraz baktim normal diyolar hormonlarin bi anda yukselmesinden oluyomus ama aliskin degilim sivilceye aynaya her baktigimda canim sıkılıyo
Ayy ne zaman gecer bunlar acaba her sabah yeni bi tanesiyle uyaniyorum ne kotu gorunuyoErgenligimde dahi sivilce nedir bilmezdim bende de çıkıyor sacma sapan ya cok can sikici :/
gebelikte anneyi bebeği riske sokacak hastalıklar var mı diye bakıyorlar, şeker, hormon ve bulaşıcı hastalıklar, vitaminler dahil..bende şimdi dr dan geldim 7.5 mm yazıyo normalde 6+1 im ama 5+3 çıktı 2 hafta sonra tekrar gel dediler :) bu aldıkları kanlar ne için bilen varmı 6-7 tüp kan aldılar
Bencede geç döllenmedir cnm sıkma canını duyardım inşallah bak kendinde yazmışsın 24 ağustosta kan testi yaptırdım yoktu diye hemen sonra kalmış olsan bebek daha bir aylık falan kalp atışları ortalama 6 8 hafta arasında tam duyuluyor oyuzden korktuğum gibi olmuyck bak görürsün
Kizlar gorduler kalbinide ama daha cok kucuk ve yeni galiba gec dollenme kan sulandirici igneye basliycaz haftaua tekrar randevu verdiler belki hersey daha gizel olucak belkide hersey haftaua bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?