Canım ben günde 7 8 kere kusuyodum artık değil kalkacak halim parmağımı kıpırdatacak halim kalmamıştı. En son baygınlık geçirince kendimi hastanede buldum. Serumların etkisi geçmeye başladı tekrar kusmalarım başladı ama eskisi kadar değil. Dramamine içiyorum günde 2 kere. Sanırım günde en fazla 2 3 kere kusacağım. O halimden iyidir. Eğerki artarsa yine hastane yolları banaayyy cok geçmişler olsun şimdi nasılsın ? oyy bende aynı bulantı cok zorlamaya baslıyor beni sabah akşam kesin öğlen çok şükür kusmuyorum henüz ama hiç gücüm kuvettim kalmıyor yhaa ilaca da başlamak istemiyorum bide çalışıyorumayy kalbinide duyamadım
Canım ben günde 7 8 kere kusuyodum artık değil kalkacak halim parmağımı kıpırdatacak halim kalmamıştı. En son baygınlık geçirince kendimi hastanede buldum. Serumların etkisi geçmeye başladı tekrar kusmalarım başladı ama eskisi kadar değil. Dramamine içiyorum günde 2 kere. Sanırım günde en fazla 2 3 kere kusacağım. O halimden iyidir. Eğerki artarsa yine hastane yolları banagebeliğimde hiç kilo almadan doğuma giren kadınlardan biri olucam sanırım her gün kilo kaybediyorum
Canım ben günde 7 8 kere kusuyodum artık değil kalkacak halim parmağımı kıpırdatacak halim kalmamıştı. En son baygınlık geçirince kendimi hastanede buldum. Serumların etkisi geçmeye başladı tekrar kusmalarım başladı ama eskisi kadar değil. Dramamine içiyorum günde 2 kere. Sanırım günde en fazla 2 3 kere kusacağım. O halimden iyidir. Eğerki artarsa yine hastane yolları banagebeliğimde hiç kilo almadan doğuma giren kadınlardan biri olucam sanırım her gün kilo kaybediyorum
migrende nane yağı kullanılır ama bilemiyorum cnm işe yarar mı sende.Kızlar her şeyi denedim bu baş ağrısi geçmiyor ya ilaçsızlık ne zormuş
Kızlar her şeyi denedim bu baş ağrısi geçmiyor ya ilaçsızlık ne zormuş
Aşağı derken neyi kast ediyo acabaBugün arkadaşım kendi doktorunun kese aşağıda ise kız yukarıda ise erkek, yüzde doksan dokuz kız dediğini anlattı ve kızı oldu valla şaşırdım.
Hemogram,tiroid hormonları bir de kızamık,toxoplazma gibi bulaşıcı hastalıklara bağışıklığın olup olmadığına bakıyorlar canım.bende şimdi dr dan geldim 7.5 mm yazıyo normalde 6+1 im ama 5+3 çıktı 2 hafta sonra tekrar gel dediler :) bu aldıkları kanlar ne için bilen varmı 6-7 tüp kan aldılar
Merhaba cnm gözün aydın, inş sağ salim kucağına alırsın.Selam güzel mayıs anneleri ben de rabbimin izniyle mayıs annesi olucam. Salı günü kan testim 944 çıktı. Cumartesi, kesemizi görücez inşallah. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Rahimin aşağısıdır muhtemelen cnm.Aşağı derken neyi kast ediyo acaba
Kızlar nane yağını denedim,soğuk duş denedim soğuk kompres denedim bol bol şu içiyorum ama işe yaramadilar.kahve koklayayim bir fincan da iceyim bari belki ise yarar
Evet canım geçmedi valla doktoru aradım artık o da parol iç dedi içtim hafifledi ama yine devam ediyor buna da şükürParol tablet içebilirsin geçmiyorsa
Benim de başım tuttu bugün ben içtim
Parol hamişlere de serbest
Evet canım geçmedi valla doktoru aradım artık o da parol iç dedi içtim hafifledi ama yine devam ediyor buna da şükür
Geçmiş olsun size de kızlar benimki sürekli bir hazımsızlık midem sanki çalışmıyorÇok hafif bir ağrı kesici olduğu için şiddetli ağrılarda tam olarak geçirmiyor
Benim de başım çatlıyor Şuan
Ama biraz da olsa hafifletiyor o da iyi
Günde 3 taneye kadar alabilirsin
İnş geçer
Geçmiş olsun size de kızlar benimki sürekli bir hazımsızlık midem sanki çalışmıyor
Bende keşke kussam diyorum midem ağzıma geliyo bulantidan olcm ama kusamiyirum çok kötü ya bı hayırlısıyla üç aylık olaydı su bebislerimz inşallah rahatliyczCanım ben günde 7 8 kere kusuyodum artık değil kalkacak halim parmağımı kıpırdatacak halim kalmamıştı. En son baygınlık geçirince kendimi hastanede buldum. Serumların etkisi geçmeye başladı tekrar kusmalarım başladı ama eskisi kadar değil. Dramamine içiyorum günde 2 kere. Sanırım günde en fazla 2 3 kere kusacağım. O halimden iyidir. Eğerki artarsa yine hastane yolları banagebeliğimde hiç kilo almadan doğuma giren kadınlardan biri olucam sanırım her gün kilo kaybediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?