2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Canım ben günde 7 8 kere kusuyodum artık değil kalkacak halim parmağımı kıpırdatacak halim kalmamıştı. En son baygınlık geçirince kendimi hastanede buldum. Serumların etkisi geçmeye başladı tekrar kusmalarım başladı ama eskisi kadar değil. Dramamine içiyorum günde 2 kere. Sanırım günde en fazla 2 3 kere kusacağım. O halimden iyidir. Eğerki artarsa yine hastane yolları bana gebeliğimde hiç kilo almadan doğuma giren kadınlardan biri olucam sanırım her gün kilo kaybediyorum

Ilk trimester gecsin hayirlisiyla kusmalarin biter canim. Bu ilk 3 aylik.donem cok zorluyor kimi.bunyeyi...bende hic bulanti olmadi ama koku hassasiyeti basladi bir kac gundur. Bugun aktara girdim resmen kadinin yuzune ogurdum yani....cikinca gecti ama bas agrisi birakti o da fena. Ama yemeklere karsi bir tiksintim yok. aksine 1 kilo almisim bile

ayyy kıyamam yha cok zor olsa gerek anlıyorum bende bu hafta başladı ama bakalım bu hızla devam etmez inş bende artık sürekli elim ağzımda gezmekten bıktım yha ayy daha bide kalbinide duymadım ayyy endişem artıyor kus kus öğür öğür resmen zorla tıkıyorum kendi ağzıma yha

Günde bir fincan türk kahvesi iscebilirsin oda iyi gelir baş ağrısına

Kızlar nane yağını denedim,soğuk duş denedim soğuk kompres denedim bol bol şu içiyorum ama işe yaramadilar.kahve koklayayim bir fincan da iceyim bari belki ise yarar

bende şimdi dr dan geldim 7.5 mm yazıyo normalde 6+1 im ama 5+3 çıktı 2 hafta sonra tekrar gel dediler :) bu aldıkları kanlar ne için bilen varmı 6-7 tüp kan aldılar
Hemogram,tiroid hormonları bir de kızamık,toxoplazma gibi bulaşıcı hastalıklara bağışıklığın olup olmadığına bakıyorlar canım.

Selam güzel mayıs anneleri ben de rabbimin izniyle mayıs annesi olucam. Salı günü kan testim 944 çıktı. Cumartesi, kesemizi görücez inşallah. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Merhaba cnm gözün aydın, inş sağ salim kucağına alırsın.

Ya kızlar ben ne yesem hazmedemiyorum sanki ölücem ya acıkıyorum ama yiyince çok geliyor midemde erimiyor sanki

Evet canım geçmedi valla doktoru aradım artık o da parol iç dedi içtim hafifledi ama yine devam ediyor buna da şükür

Çok hafif bir ağrı kesici olduğu için şiddetli ağrılarda tam olarak geçirmiyor
Benim de başım çatlıyor Şuan
Ama biraz da olsa hafifletiyor o da iyi
Günde 3 taneye kadar alabilirsin
İnş geçer

Çok hafif bir ağrı kesici olduğu için şiddetli ağrılarda tam olarak geçirmiyor
Benim de başım çatlıyor Şuan
Ama biraz da olsa hafifletiyor o da iyi
Günde 3 taneye kadar alabilirsin
İnş geçer
Geçmiş olsun size de kızlar benimki sürekli bir hazımsızlık midem sanki çalışmıyor

Bende keşke kussam diyorum midem ağzıma geliyo bulantidan olcm ama kusamiyirum çok kötü ya bı hayırlısıyla üç aylık olaydı su bebislerimz inşallah rahatliycz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…