- 1 Haziran 2017
- 642
- 462
- 103
- 37
Inşallah görürsün canım hayırlı olsun maşallahmerhaba kızlar bende bu akşam değerim bakmaya gittim 400 olmuş çok şükürhaftada doktora muayeneye gidocez ins kesesini goruruz
Canım devlette çok ilgilenmiyorlar galiba ama ben de anlamadım ki.bence biraz bekle tekrar git devlete iyice sor bebek nasıl iyi mi kese iyi mi kalp atışı var mı diye.baktın içine sinmiyor özele gidersinMerhaba arkadaşlar bugün devlet hastanesinde ilk kontrole gittim doktor kese var dedi ama anlamadığım terimler de kullandı fb gibi birşey sordu yanındaki kız ona bakıyorum yok gibi dedi sonra da var var bir iki gün önce başlamış dedi 3 mm dedi birşey için öyle de postaladı beni. Acaba özele de gitsem mi 3 mm nedir ya çok minik değil mi bu haftaya göre ya da 3 mm olan ne valla ben birşey anlamadım anlayan varsa anlatırsa sevinirim :)
Amin canım inşallah rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin.Merhaba cnm gözün aydın, inş sağ salim kucağına alırsın.
Halsizlik için ben pekmez aldım iyi geldi sabahları birer kaşık yiyorum eczanede yanında tahta kaşıkla satiliyo ondan al cnm çok sevdiğim birşey değil ama ayakta kalmakta şart yani tez zamanda geçmesi dileğiyle...Kızlar ben devlete gidiyorum çok da memnunum siz sorun doktora hocam bebek nasıl ben merak ediyorum beni aydinlatin falan diyin. Bu arada ben de 6+1 günlük hamleyi bulantı falan yok ama korkunç bir halsizlik var nasıl yatağımdan çıkayım bilemiyorum buna care var mi
bolca uyu yavrum ben cin gibiyim geceleri uyku tutmuyorKızlar ben devlete gidiyorum çok da memnunum siz sorun doktora hocam bebek nasıl ben merak ediyorum beni aydinlatin falan diyin. Bu arada ben de 6+1 günlük hamleyi bulantı falan yok ama korkunç bir halsizlik var nasıl yatağımdan çıkayım bilemiyorum buna care var mi
Güzel haberlerle gelirsin inşaallah canım. Allah bebişini görmeyi, kalp atışını duymayı ve sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin.Bende şimdi geldim devlet hastanesi ne ilk muayene için bekliyorum çok heycanliyim
iki gün sonra 800 olur cnm ondan sonra 1600 hatta benimki 3.5 kat artmıştı korkmuştum ama gayet normal demişti doktor. keseyi görürsünüz haftaya meraklanma. 1500-2000 arası görülüyormuş öyle demişti doktorumuz ama beklemek çok zor hala zor amamerhaba kızlar bende bu akşam değerim bakmaya gittim 400 olmuş çok şükürhaftada doktora muayeneye gidocez ins kesesini goruruz
:) hayırlı olsun cnm bir sıkıntın yok merak etme susam tanesinden üzüme dönüyorlar iki haftada susam daha. doktorların kullandığı terimler onlar için önemli bizim için değil, bir sorun yok olsa söyler devlet hastanesi doktorları öyle hastayı üzmeyeyim demiyorlar valla tak söylüyorlar. bundan sonra sabırla beklicen cnm.Merhaba arkadaşlar bugün devlet hastanesinde ilk kontrole gittim doktor kese var dedi ama anlamadığım terimler de kullandı fb gibi birşey sordu yanındaki kız ona bakıyorum yok gibi dedi sonra da var var bir iki gün önce başlamış dedi 3 mm dedi birşey için öyle de postaladı beni. Acaba özele de gitsem mi 3 mm nedir ya çok minik değil mi bu haftaya göre ya da 3 mm olan ne valla ben birşey anlamadım anlayan varsa anlatırsa sevinirim :)
Ya çok teşekkür ederim ben değerim ne kadar olduğunda görülür diye bilmiyordum tamam o zzaman beklemem her açıdan mantıklı ben bu sefer tarih vermedim eşime sonra bende kafasını yiyorum erken mi gitseydik diye :) ama evet beklemek çok zor canlı duymadan yada utrosonda görmeden inanamıycam sanırım ben hamile değilim gibi geliyoriki gün sonra 800 olur cnm ondan sonra 1600 hatta benimki 3.5 kat artmıştı korkmuştum ama gayet normal demişti doktor. keseyi görürsünüz haftaya meraklanma. 1500-2000 arası görülüyormuş öyle demişti doktorumuz ama beklemek çok zor hala zor amahaftaya cumaya kadar ne yapcam bilmiyorum eşime bir beklicem zamanında gitcem diyorum bir ben bekleyemicem gidelim mi diyorum ay bebişi özlüyorum valla ona zararı olmasın diye çok ultrasona girmek istemiyorum yoksa her gün giderim.
sanırım 4.ayda içimizde hissedince anlıcaz onu, biz kalp atışını duyduk geçen hafta ama hala hamile gibi hissetmiyorum şükür kusmam olmadı ağrım sızım da yok ondan galiba. bence doğurana kadar rahat yok bize doğduktan sonra daYa çok teşekkür ederim ben değerim ne kadar olduğunda görülür diye bilmiyordum tamam o zzaman beklemem her açıdan mantıklı ben bu sefer tarih vermedim eşime sonra bende kafasını yiyorum erken mi gitseydik diye :) ama evet beklemek çok zor canlı duymadan yada utrosonda görmeden inanamıycam sanırım ben hamile değilim gibi geliyor
benim sabahları kahvaltı da oluyor hafif bulantım bazende hafif hafif kasıklarımda ağrı ama unutuyorum yine de :) sağlıklı doğsunda varsın rahat bırakmasın:)sanırım 4.ayda içimizde hissedince anlıcaz onu, biz kalp atışını duyduk geçen hafta ama hala hamile gibi hissetmiyorum şükür kusmam olmadı ağrım sızım da yok ondan galiba. bence doğurana kadar rahat yok bize doğduktan sonra da
Çok saol Allah razı olsun Rabbim hicbirimizin emeğini zayetmesin zor bı süreçGüzel haberlerle gelirsin inşaallah canım. Allah bebişini görmeyi, kalp atışını duymayı ve sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin.
Kızlar kalp atışları başlamış minnagimin 6 haftalık çıktı tam iki hafta sonra dinleyebilirsin dedi Dr
Merhaba arkadaşlar. Bu ay gebeliğini öğrenen başka arkadaşım var mı bilmiyorum ama ben adetime 13 gün kala hamile olduğumu öğrendim. Adetime 9 gün kala da kan testiyle tescilledim.Daha hiç doktor kontrolüne gitmedim ama inşallah rabbim hepimize sağlıklı gebelik geçirmemizi nasip eder. Ben benimle aynı zamanlarda bu heyecanı paylaşacak olan ve aynı zamanlarda bebeklerimizi kucağımıza alacağımız annelerle tanışmayı hikayelerini dinlemeyi çok istiyorum. ❤
Happyending 1mayis 1.cocuk
Katrina_ 3 Mayıs 1.çocuk
Dodine. 5 Mayıs 1. Çocuk
Tuğba 5 mayıs 1. gebelik
Cikolatalimuffin 7 mayıs 1.gebelik
Elif 9 mayis ve 2. Gebelik
CANCAN 9 Mayıs 1.cocuk
Elif 9 mayis ve 2. Gebelik
Sapsik-88 10 mayıs 1. çocuk
F.Askar 11 Mayıs 1. gebelik
Sahra41, 11 mayııs 1.çocuk
Pircici 11 Mayıs 1.cocuk
özge 11 mayıs 1. gebelik
Pocahantas01 12 mayıs 1. gebelik
Aarohi 13 mayıs 1. Gebelik
Nilts 13 mayıs 1.gebelik
Aylin 13 mayıs 2.gebelik
Annona 13 mayıs 2. gebelik
Benmyuvam 16 mayıs 3.gebelik
Ayşe 16 mayıs 1. gebelik
Merve 17 mayis 1. gebelik
Gokfer 20 Mayıs 1.gebelik
Mine_42. 25 mayıs 2. Gebelik
Lamezi 2.cocuk 27 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?