2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Merhaba arkadaşlar bugün devlet hastanesinde ilk kontrole gittim doktor kese var dedi ama anlamadığım terimler de kullandı fb gibi birşey sordu yanındaki kız ona bakıyorum yok gibi dedi sonra da var var bir iki gün önce başlamış dedi 3 mm dedi birşey için öyle de postaladı beni. Acaba özele de gitsem mi 3 mm nedir ya çok minik değil mi bu haftaya göre ya da 3 mm olan ne valla ben birşey anlamadım anlayan varsa anlatırsa sevinirim :)

Canım devlette çok ilgilenmiyorlar galiba ama ben de anlamadım ki.bence biraz bekle tekrar git devlete iyice sor bebek nasıl iyi mi kese iyi mi kalp atışı var mı diye.baktın içine sinmiyor özele gidersin

Kızlar ben devlete gidiyorum çok da memnunum siz sorun doktora hocam bebek nasıl ben merak ediyorum beni aydinlatin falan diyin. Bu arada ben de 6+1 günlük hamleyi bulantı falan yok ama korkunç bir halsizlik var nasıl yatağımdan çıkayım bilemiyorum buna care var mi

Halsizlik için ben pekmez aldım iyi geldi sabahları birer kaşık yiyorum eczanede yanında tahta kaşıkla satiliyo ondan al cnm çok sevdiğim birşey değil ama ayakta kalmakta şart yani tez zamanda geçmesi dileğiyle...

bolca uyu yavrum ben cin gibiyim geceleri uyku tutmuyor benim yerime de uyuyun kızlar.

merhaba kızlar bende bu akşam değerim bakmaya gittim 400 olmuş çok şükür haftada doktora muayeneye gidocez ins kesesini goruruz
iki gün sonra 800 olur cnm ondan sonra 1600 hatta benimki 3.5 kat artmıştı korkmuştum ama gayet normal demişti doktor. keseyi görürsünüz haftaya meraklanma. 1500-2000 arası görülüyormuş öyle demişti doktorumuz ama beklemek çok zor hala zor ama haftaya cumaya kadar ne yapcam bilmiyorum eşime bir beklicem zamanında gitcem diyorum bir ben bekleyemicem gidelim mi diyorum ay bebişi özlüyorum valla ona zararı olmasın diye çok ultrasona girmek istemiyorum yoksa her gün giderim.

:) hayırlı olsun cnm bir sıkıntın yok merak etme susam tanesinden üzüme dönüyorlar iki haftada susam daha. doktorların kullandığı terimler onlar için önemli bizim için değil, bir sorun yok olsa söyler devlet hastanesi doktorları öyle hastayı üzmeyeyim demiyorlar valla tak söylüyorlar. bundan sonra sabırla beklicen cnm.

Ya çok teşekkür ederim ben değerim ne kadar olduğunda görülür diye bilmiyordum tamam o zzaman beklemem her açıdan mantıklı ben bu sefer tarih vermedim eşime sonra bende kafasını yiyorum erken mi gitseydik diye :) ama evet beklemek çok zor canlı duymadan yada utrosonda görmeden inanamıycam sanırım ben hamile değilim gibi geliyor

sanırım 4.ayda içimizde hissedince anlıcaz onu, biz kalp atışını duyduk geçen hafta ama hala hamile gibi hissetmiyorum şükür kusmam olmadı ağrım sızım da yok ondan galiba. bence doğurana kadar rahat yok bize doğduktan sonra da

benim sabahları kahvaltı da oluyor hafif bulantım bazende hafif hafif kasıklarımda ağrı ama unutuyorum yine de :) sağlıklı doğsunda varsın rahat bırakmasın:)

ayyy bende mi gitsem dr duyar mıyım ? uufff duyamaz isem üzülürüm allahım şu eylül bitemedi hayatımın sanırım en uzun eylülüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…