2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Çok yeniyim burda yanlışlıklar yapiorim galiba bi konu acaba kadar kaç saattir uğraşıyorum benimde doğumum kismetse mayıs 2018 yeni öğrendim şuan 4+5 deyiz ama eninde değil doktorum çok tuaf en son 18 temmuzda adet ama 4 haftalik hamileyim .

18 temmuz mu ? ağustos olmasın canım o

Kizlar merhaba 5+5 gunluk hamileyim. Gogus agrilarim ve karin agrilarim vardi. Fakat birden ikiside kesildi. Sizce normal midir? Bunu yasayan baska kimse var mi?

Kizlar merhaba 5+5 gunluk hamileyim. Gogus agrilarim ve karin agrilarim vardi. Fakat birden ikiside kesildi. Sizce normal midir? Bunu yasayan baska kimse var mi?
merak etme bir kaç güne tekrar geliyor o ağrılar cnm, hafta da bir kesiliyor mola niyetine sanırım.

bebek büyüdükçe boyuna göre netleşir haftası merak etme. regl olmana yakın hamile kalmışsındır bu nedenle ağustosta regl olmamışsındır. yani geç döllenme olmuştur. kesenin boyutuna bakıp haftasını söylüyor doktor ama bebek oluştukça netleşiyor.

Bende gördüm çok şükür carsamba gittim görememiştik persembe doktor tokso plazma testlerinden filan istedi onları yaptırmaya gittim hastaneye gitmişken baska bi dr daha göründüm ve gördüm miniğimi Bir gün bile farkediyo kızlar cünkü carsamba gittiğim dr ultrasonu cok cok daha iyiydi 6+4 olmam lazımdı sata göre 6+1 cıktı yarım santimmiş bebiş cok kücük oldugu icin duyamadım kalp atısını ama pıt pıt yanıp sönüyodu gördüm gecen persembe 5000 lerde cıkmıştı beta ikiye katlayarak gitse bu persembe 40000 ler filandıheralde

O kadar bekledim ki bu bebegi cok korktum bisey oldu diye tesekkur ederim icim rahatladi
korkma cnm buradan tüm arkadaşlara da seslenmiş olayım korkmayın, Allah ne derse o olur. dikkatli olalım ama korkmayalım Allah'a emanet edelim bebişlerimizi daha güzel koruyucu olur mu hiç? olacaksa da engel olunamıyor zaten o yüzden çıkarabildiğimiz kadar tadını çıkaralım ben de endişe ediyorum ama böyle bastırıyorum kendimi.

artık betayı unut cnm ben onu 1300 de bıraktım artık ultrasona dikkat ediyor doktorlar :) ay maşallah bebişlerin kalbine nazar değmesin. 6+5 de 0.842 cm dik biz de 1 bile değil, hemen büyüyorlar yaa şimdi kaç oldu kimbilir fasulye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…