Evet gittiğimde 4+2 de dedi 8mm kese dedi ama degerim 4047 idi bu da bi tuhafbebek büyüdükçe boyuna göre netleşir haftası merak etme. regl olmana yakın hamile kalmışsındır bu nedenle ağustosta regl olmamışsındır. yani geç döllenme olmuştur. kesenin boyutuna bakıp haftasını söylüyor doktor ama bebek oluştukça netleşiyor.
Olsun inşallah duyarsin korkma sen benim içime doguyo bir iki haftaya sende yazarsın duydum diye2. olucak inş ama arada bir tane kalbini duyamadığım için kürtaj olduğum var
Olsun inşallah duyarsin korkma sen benim içime doguyo bir iki haftaya sende yazarsın duydum diye
ama o bebekten bebeğe değişir ki, senin artık 5. hafta oluyor 4 bittiği için ve normal bence aşağıdan 5'e bakacaksın. Başta az da olabiliyor bak hem her bebekte değişir artı ikiz ihtimali var böyle çok kafaya takma.Evet gittiğimde 4+2 de dedi 8mm kese dedi ama degerim 4047 idi bu da bi tuhaf
Ben de saat 16:00 da gidicem benim de seninle aynı durum tatlım inşaallah bu sefer duyarım atışlarını minnoş kalbininBende duymadım kalp atışı oluşmuş dedi iki hafta sonra duyarsin dedi . senin kaçıncı çocuk tu
GEÇMİŞ OLSUN .kızlar ay ben grip yada nezle oldum sanırım acayip burnum akıyor üşüttüm mü bilemiyorum çok hapşırıyorum nane limon felan olur mu ? içsem mi ?
GEÇMİŞ OLSUN .
BEN BEBEĞE DAİR HERŞEYİ UNUTMUŞUM
BEBEĞİN NE KADARLIK OLDUGUNU SON ADETE GÖRE Mİ TAKİP EDİYODUK YOKSA ULTRASONA GÖREMİ ?
BİLEN VARMI :)
İnşallah duyarsin cnm az kalmış saatine hadi hayırli haberlerle gelBen de saat 16:00 da gidicem benim de seninle aynı durum tatlım inşaallah bu sefer duyarım atışlarını minnoş kalbinin
bende uyuyamıyorum ya hani hamile olunca tavuk gibi uyunurdu uykusuzluktan ölüyorumbolca uyu yavrum ben cin gibiyim geceleri uyku tutmuyorbenim yerime de uyuyun kızlar.
Bilmiyorum ki neden öyle doktor olur öyle yapacak birşey yok uyku ilacı veremem sonuçta dedibende uyuyamıyorum ya hani hamile olunca tavuk gibi uyunurdu uykusuzluktan ölüyorum
Bitki çayları rahim kaslarını gevşetiyor önceki sayfalarda paylaşmıştim cnm. içme mümkünse.kızlar ay ben grip yada nezle oldum sanırım acayip burnum akıyor üşüttüm mü bilemiyorum çok hapşırıyorum nane limon felan olur mu ? içsem mi ?
yatmadan önce yoğurt ayran bişeyler yapıcaz artık o zamanBilmiyorum ki neden öyle doktor olur öyle yapacak birşey yok uyku ilacı veremem sonuçta dedi
Haklısın canım tabiiki senin korkunda çok büyük ama benim ilk gebeliğimdede böyle arttı sonra missed abortus yaşadık kürtaj oldumve bulanan midem artık bulanmayınca korkmaya başladım doğal olarak. sende bir daha lekelenmezsin inşallah kuzum benim yerleşme kanamasıdır inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum
Ben doktora gittim kese buyuk fakat bebek göremedik haftaya tekrar gidicem bakalım ne olacak bide kahvemsi akıntıyı söyledim Protestan yazdı[/QUO
canım yha 1 günde bile çok büyük gelişme gösteriyor 1 haftaya büyür inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?