2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar çarşamba günü kan vermiştim HCG 52987 çıkmış bebisini gorucem sanırım bugün

Evet gittiğimde 4+2 de dedi 8mm kese dedi ama degerim 4047 idi bu da bi tuhaf

Evet gittiğimde 4+2 de dedi 8mm kese dedi ama degerim 4047 idi bu da bi tuhaf
ama o bebekten bebeğe değişir ki, senin artık 5. hafta oluyor 4 bittiği için ve normal bence aşağıdan 5'e bakacaksın. Başta az da olabiliyor bak hem her bebekte değişir artı ikiz ihtimali var böyle çok kafaya takma.

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 5 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

kızlar ay ben grip yada nezle oldum sanırım acayip burnum akıyor üşüttüm mü bilemiyorum çok hapşırıyorum nane limon felan olur mu ? içsem mi ?

BEN BEBEĞE DAİR HERŞEYİ UNUTMUŞUM
BEBEĞİN NE KADARLIK OLDUGUNU SON ADETE GÖRE Mİ TAKİP EDİYODUK YOKSA ULTRASONA GÖREMİ ?

BİLEN VARMI :)

kızlar ay ben grip yada nezle oldum sanırım acayip burnum akıyor üşüttüm mü bilemiyorum çok hapşırıyorum nane limon felan olur mu ? içsem mi ?
Bitki çayları rahim kaslarını gevşetiyor önceki sayfalarda paylaşmıştim cnm. içme mümkünse.

Canim meraba nasipse bende mayis annesi olacagm sana bisey sormak istyrm kalp atislarni duydun mu ? Bnmki gorulmustu cok skur ama cok fazla bulanan midem 2 gundur o kdr da bulanmiyo korkmaya basladm bende sennde ayni sorunu yasadgni gordum bi sorun olmus mydu

Ben doktora gittim kese buyuk fakat bebek göremedik haftaya tekrar gidicem bakalım ne olacak bide kahvemsi akıntıyı söyledim Protestan yazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…