2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

kızlar ay ben grip yada nezle oldum sanırım acayip burnum akıyor üşüttüm mü bilemiyorum çok hapşırıyorum nane limon felan olur mu ? içsem mi ?
İçebilirsin canım bugün tv de kadın doğum uzmanını dinledim ıhlamur nane limon çayı içebilirsiniz dedi ama adaçayı kesinlikle çok tehlikeliymis düşüklere bile sebebiyet verebiliyormuş acil şifalar olsun inşallah

Canim benim çok teşekkür ederim inan ki o kadar stresliyim ki ikinci bebegim birde 14 aylik oğlum var. Ikiz olma ihtimali nasıl oluyor doktor birşey demedi.

Canim benim çok teşekkür ederim inan ki o kadar stresliyim ki ikinci bebegim birde 14 aylik oğlum var. Ikiz olma ihtimali nasıl oluyor doktor birşey demedi.
O zaten yedinci haftadan sonra belli oluyormus ikiz gebeliklerde farklı, tek yumurta çift yumurta ikizi falan erkenden belli olmuyor. Tek kesede çift kalp atışı duyabilir ya da çift kese olabilir tabi düşük ihtimal ama ihtimal sonuçta.ya ben de çok istiyorum ilk bebiş 12. Ayimizda geldi hemen olmadı ama bazen hamile olduğumu bile unutuyorum sadece çok okuyorum belki de ondan stres yapmamaya çalışıyorum cnm.

Kizlarr 8.hafta bulantilari azalan kendni daha iyi hisseden var mi 2 gundur ilginc bi sekilde kendimi topladm lekelenme ok ama belirtiler gitti sanki cok korkuyrm okudum kalp durmasi fln diyolar

Canım haklısın korkmakta ama inanhiç belli olmuyor. Bu gebeliğimde bulantım geçti dedim korktum sonra hastaneye yatıcak derecede bulantı ve kusmam oldu. Kendini rahat bırak gevşe ve çok lafana takma.

Kizlarr 8.hafta bulantilari azalan kendni daha iyi hisseden var mi 2 gundur ilginc bi sekilde kendimi topladm lekelenme ok ama belirtiler gitti sanki cok korkuyrm okudum kalp durmasi fln diyolar
Canım içini ferah tut.bir sıkıntı olsa kanama filan olurdu bence.Allah korusun hepimizin bebişlerini,iyi düşünelim.

Canım benim de göğüs ağrılarım sisliklerim azalmisti.doktora gittiğimde lekem de vardı ağlaya ağlaya girdim doktorun yanına ama çok şükür kalbini duydum kuzumun.doktor da belirtiler gerileyebilir ilerleyebilir bu bisey ifade etmez bunlara caninizi sikmayin dedi.sen de üzme kendini müsait bi zamanında git gör bebisini için rahatlasin

Kizlar hepinize cok tesekkr ederim aslnda dun aklimda kotu bisey yoktu bugun girdi bu korku aklima kk da da baya bi kotu sey okudum kasik agrilarm var ama onlar hep vardi kalbi 4 gun once duzgun bi sekilde atiyodu bakalim smdi yarin gideblirsem gdicem yoksa kafayi yicem kalbi mi durdu diye dua edin nolur

Sağol canim 12 aylik bebegim var anladığım kadarıyla kaç haftalik hamilesin canim zor olur mu acaba benim oğlum 22 aylik olacak doğumda bende ilk başlarda çok panik yapmıştım yardım edenimde yok

Canım ben de burda o kadar sey okudum ki ama artık çok takilmamaya çalışıyorum böyle kötü dusuncelere eşim çok kızıyor

Sağol canim 12 aylik bebegim var anladığım kadarıyla kaç haftalik hamilesin canim zor olur mu acaba benim oğlum 22 aylik olacak doğumda bende ilk başlarda çok panik yapmıştım yardım edenimde yok
Birde birşey sorucam hamileyken emzirdim mi

Canım ben de burda o kadar sey okudum ki ama artık çok takilmamaya çalışıyorum böyle kötü dusuncelere eşim çok kızıyor
Aynen oyle benmkide cok kiziyo doktora gidelim dedm ona bile yanasmadi okuma surayi diyo ama benm icim rahat degil gideblirsem gidicm yarn

ben varım canım..Bende 3 gündür harikaydım..midem bulanmıyor uyku halim yok diye seviniyordum..Ohhh atlattım geçti galiba dedim ve nazar değdi galiba..Dün ve bgn mide yanmam başladı.Bundan da hoşlanmadım..yemek borum alev alev..soğuk su içiyorum sanki biyere değmeden mideme gidiyor.....Cayır cayır yanıyorummmmm..Umarım bnm gibi olmazsın

Teşekkür ederim canım :)inan ben Dr sevmem ama dediğin gibi ayakta kalmak için mecbut

içimde sanki yanardağ var o kadar çok susuyorum ki sizde de var mı aynı şey normal zamanda yediklerimin dışında bişey yok abur cubur falan da yemiyorum ama hani çoçukken koşar koşar gelir kana kana su içerdik ya vallahi öyleyim

sağol canım tşk ederim bakalım olmadı DR görünürüm idare edebilecek gibiyim ama

sayılır su içiyorum hala ağzım kuru bide hiç agzımın tadı yok yha acı hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…