İçebilirsin canım bugün tv de kadın doğum uzmanını dinledim ıhlamur nane limon çayı içebilirsiniz dedi ama adaçayı kesinlikle çok tehlikeliymis düşüklere bile sebebiyet verebiliyormuş acil şifalar olsun inşallahkızlar ay ben grip yada nezle oldum sanırım acayip burnum akıyor üşüttüm mü bilemiyorum çok hapşırıyorum nane limon felan olur mu ? içsem mi ?
Canim benim çok teşekkür ederim inan ki o kadar stresliyim ki ikinci bebegim birde 14 aylik oğlum var. Ikiz olma ihtimali nasıl oluyor doktor birşey demedi.ama o bebekten bebeğe değişir ki, senin artık 5. hafta oluyor 4 bittiği için ve normal bence aşağıdan 5'e bakacaksın. Başta az da olabiliyor bak hem her bebekte değişir artı ikiz ihtimali var böyle çok kafaya takma.
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 5 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
O zaten yedinci haftadan sonra belli oluyormus ikiz gebeliklerde farklı, tek yumurta çift yumurta ikizi falan erkenden belli olmuyor. Tek kesede çift kalp atışı duyabilir ya da çift kese olabilir tabi düşük ihtimal ama ihtimal sonuçta.ya ben de çok istiyorum ilk bebiş 12. Ayimizda geldi hemen olmadı ama bazen hamile olduğumu bile unutuyorum sadece çok okuyorum belki de ondan stres yapmamaya çalışıyorum cnm.Canim benim çok teşekkür ederim inan ki o kadar stresliyim ki ikinci bebegim birde 14 aylik oğlum var. Ikiz olma ihtimali nasıl oluyor doktor birşey demedi.
Canım haklısın korkmakta ama inanhiç belli olmuyor. Bu gebeliğimde bulantım geçti dedim korktum sonra hastaneye yatıcak derecede bulantı ve kusmam oldu. Kendini rahat bırak gevşe ve çok lafana takma.Canim meraba nasipse bende mayis annesi olacagm sana bisey sormak istyrm kalp atislarni duydun mu ? Bnmki gorulmustu cok skur ama cok fazla bulanan midem 2 gundur o kdr da bulanmiyo korkmaya basladm bende sennde ayni sorunu yasadgni gordum bi sorun olmus mydu
Canım içini ferah tut.bir sıkıntı olsa kanama filan olurdu bence.Allah korusun hepimizin bebişlerini,iyi düşünelim.Kizlarr 8.hafta bulantilari azalan kendni daha iyi hisseden var mi 2 gundur ilginc bi sekilde kendimi topladm lekelenme ok ama belirtiler gitti sanki cok korkuyrm okudum kalp durmasi fln diyolar
Canım benim de göğüs ağrılarım sisliklerim azalmisti.doktora gittiğimde lekem de vardı ağlaya ağlaya girdim doktorun yanına ama çok şükür kalbini duydum kuzumun.doktor da belirtiler gerileyebilir ilerleyebilir bu bisey ifade etmez bunlara caninizi sikmayin dedi.sen de üzme kendini müsait bi zamanında git gör bebisini için rahatlasinKizlarr 8.hafta bulantilari azalan kendni daha iyi hisseden var mi 2 gundur ilginc bi sekilde kendimi topladm lekelenme ok ama belirtiler gitti sanki cok korkuyrm okudum kalp durmasi fln diyolar
Sağol canim 12 aylik bebegim var anladığım kadarıyla kaç haftalik hamilesin canim zor olur mu acaba benim oğlum 22 aylik olacak doğumda bende ilk başlarda çok panik yapmıştım yardım edenimde yokO zaten yedinci haftadan sonra belli oluyormus ikiz gebeliklerde farklı, tek yumurta çift yumurta ikizi falan erkenden belli olmuyor. Tek kesede çift kalp atışı duyabilir ya da çift kese olabilir tabi düşük ihtimal ama ihtimal sonuçta.ya ben de çok istiyorum ilk bebiş 12. Ayimizda geldi hemen olmadı ama bazen hamile olduğumu bile unutuyorum sadece çok okuyorum belki de ondan stres yapmamaya çalışıyorum cnm.
Canım ben de burda o kadar sey okudum ki ama artık çok takilmamaya çalışıyorum böyle kötü dusuncelere eşim çok kızıyorKizlar hepinize cok tesekkr ederim aslnda dun aklimda kotu bisey yoktu bugun girdi bu korku aklima kk da da baya bi kotu sey okudum kasik agrilarm var ama onlar hep vardi kalbi 4 gun once duzgun bi sekilde atiyodu bakalim smdi yarin gideblirsem gdicem yoksa kafayi yicem kalbi mi durdu diye dua edin nolur
Birde birşey sorucam hamileyken emzirdim miSağol canim 12 aylik bebegim var anladığım kadarıyla kaç haftalik hamilesin canim zor olur mu acaba benim oğlum 22 aylik olacak doğumda bende ilk başlarda çok panik yapmıştım yardım edenimde yok
Aynen oyle benmkide cok kiziyo doktora gidelim dedm ona bile yanasmadi okuma surayi diyo ama benm icim rahat degil gideblirsem gidicm yarnCanım ben de burda o kadar sey okudum ki ama artık çok takilmamaya çalışıyorum böyle kötü dusuncelere eşim çok kızıyor
ben varım canım..Bende 3 gündür harikaydım..midem bulanmıyor uyku halim yok diye seviniyordum..Ohhh atlattım geçti galiba dedim ve nazar değdi galiba..Dün ve bgn mide yanmam başladı.Bundan da hoşlanmadım..yemek borum alev alev..soğuk su içiyorum sanki biyere değmeden mideme gidiyor.....Cayır cayır yanıyorummmmm..Umarım bnm gibi olmazsınKizlarr 8.hafta bulantilari azalan kendni daha iyi hisseden var mi 2 gundur ilginc bi sekilde kendimi topladm lekelenme ok ama belirtiler gitti sanki cok korkuyrm okudum kalp durmasi fln diyolar
Teşekkür ederim canım :)inan ben Dr sevmem ama dediğin gibi ayakta kalmak için mecbutHalsizlik için ben pekmez aldım iyi geldi sabahları birer kaşık yiyorum eczanede yanında tahta kaşıkla satiliyo ondan al cnm çok sevdiğim birşey değil ama ayakta kalmakta şart yani tez zamanda geçmesi dileğiyle...
Yok gülüm bende de uyku yok gece sabaha kadar gözüm açık bekliyorum ama halsizlik çok fazlabolca uyu yavrum ben cin gibiyim geceleri uyku tutmuyorbenim yerime de uyuyun kızlar.
İçebilirsin canım bugün tv de kadın doğum uzmanını dinledim ıhlamur nane limon çayı içebilirsiniz dedi ama adaçayı kesinlikle çok tehlikeliymis düşüklere bile sebebiyet verebiliyormuş acil şifalar olsun inşallah
içimde sanki yanardağ var o kadar çok susuyorum ki sizde de var mı aynı şey normal zamanda yediklerimin dışında bişey yok abur cubur falan da yemiyorum ama hani çoçukken koşar koşar gelir kana kana su içerdik ya vallahi öyleyim
agız tadım benimde yok griptim ondan sanıyordum geçti en sevdiğim şeyleri bile zevkle yemiyorumsayılır su içiyorum hala ağzım kuru bide hiç agzımın tadı yok yha acı hep
agız tadım benimde yok griptim ondan sanıyordum geçti en sevdiğim şeyleri bile zevkle yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?