2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Slm hamişler ben 19 haftalik hamileyim bugün sağ kasığım ağrıyor rahim ağzına da vuruyor belimde ağrıyor normalmi 19 haftalik olmamıza rağmen ben daha bebislerimin hareketlerini hissetmedim

Canim bel ağrısı kilo alımıyla ilgili olabilir dedi doktorum. Ben 3 kilo aldigim halde Kasık ağrısı için fitil verdi. Enfeksiyon olabilir bi idrar tahlili yaptırırsan çok iyi olur. Yada üşütmüş olabilirsin.
Yani aynı ağrıları bende yaşıyorum canim

Dualarimizdasin inşallah hayırlı haberlerle geleceksin canım

Evet sultangazide oturuyorum okulum bu ilçede olduğu için. Ben de erkek doktordan çekinirim aslında vajinal muayenede kadına da çok zor oluyorm geriliyorm ama şimdi karından bakılıyor ya sorun yapmıyorum ama doğum normal olursa yapamam herhalde sezeryan farketmez de

Kızlar hani doğru düzgün hissetmiyodum ya 2-3 gündür bebeği bugün hareketliydi baya hatta suan baya baya yukarda hissediyorum acaba biz bebekler yukarı tırmanırken mi hissedemiyoruz?

Aa canm çok güzel ablam da cok begendi:)nerden baktın canm fiyatı ne kadar?
Can'ım "meltem smart" markası. Biraz araştırdım ben de internetten. Meltem bebek beşikleri olarak bak. N11 de gittigidiyor da falan da var. Ayrıca çeşitli illerde şubeleri varmış bu mağazanın da. Meltem smart diye Web adresinde şubeleri görebilirsin. masko ya da bakıcam. Orda da varmış.
Can'ım gerçekten ne kadar uygunmuş yaaa. Sıkılınca git bebişini sev gel. Yalnız küçük dudak mevzusu ben bile utandım valla. Seni düşünemiyorum. Renkli miydi ultrasonu? Yüzü net göründü mü peki?

Tamam canısı çok sağol. İnş gidebilirim.

Evet canım 3 boyutluydu çok net gördüm yüzünü her şeyini. Sorma aklıma geldikçe utanıyorum hala :) Newjoy diye bir bebek mağazası var internet sitesi de var mağazaları da %50 indirim varmış 650 ye begendigin karyoladan sallanan var bir bak istersen ve ikeadakinden büyük 70/140 sanırım ölçüleri. Ben de sade sık diye ikea dusunuyodum beyaz sade seviyorum sallanmiyo diye dusunuyodum bu hem büyük hem istersen sallanabiliyor

Yaaa süper o zaman. Salı başka yere randevum var. Bi iki hafta sonra da oraya giderim. Yüzü de belki netleşir o zaman.
Bakarım Can'ım dediğin yere. Ya ikea daki çok şık aslında. Sade sık. Benim bugün attığım model biraz karışık alt kısımları :)) ama sallanıyor işte.

Insallah hersey guzel olucak. Benimde kontrolum yarin. Bizimde gelisime bakilacak 2 hafta bekledik. Yalniz benim perinatolog bakmicak kendi doktorum bakicak. Ikimizde guzel haberlerle gelelim insallah zeynepcim. Rabbim kabul eder persembe gecesi cok dua et.

Kizlar benim yarinki randevumda bebegin gelisimi bakilacak. Dr kultur aliriz bu haftalarda aliyoruz dedi. Bide rahim agzi uzunlugunu olceriz dedi. Sizinkilerde bu haftalarda bunlara bakiyomu. Ya 23. Haftadayim ve alttan bakicak ben tedirgin oluyorum yaa. Rahim agzi icn alttan bakiliyo ya

Hic demedi bunlarin birini bile. Acaba neden kultur aliyor? Rahim olcusu icin de erken degil mi?

Anladım, bizim doktorun cihaz 3 boyutlu değil sanirim hep siyah beyaz gorserdi bu zamana kadar bende pazartesi gidicem inşallah kontrole

Zeynepçim inşallah her şey gönlünce olur. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım ^_^

Aynı olay benimde başıma geldi dudak muhabbeti kadın olmasına rağmen bi çekindim eşimde bi tuhaf oldu

İnşallah canım benim senin randevum cumartesi diye hatırlıyorum demekki başka arkadaşındı o İnş hepimiz çok mutlu gelelim gerçekten güzel habere çok ihtiyacım var yaklaşık 1 yıldır hep stres yaşadım hiç mutlu gelemedim İnş budefa Rabbim yüzümüzü güldürsün... My net haberde çıkmıştı az önce okudum 300 gram tuğra bebek doğdu diye benim oğlum da tuğraydı minicik 475gramdı Rabbim İnş yardım etsin yeni doğan tuğra bebeğe ve ailesine

Rahim ağzını ellede ölebilir ultrasonlada canım merak etme hiç bişey olmaz ben bu konuda çok tecrübem oldu hiç bi sıkıntı yaşamadım rahim açılması çok çok çok daha tehlikeli

Canım ne oglum da nede şimdi hiç alttan muayene olmadım. Hatta kasik agrım vardı çok fazla tahlil sonrası fitil kullandım. Hatta şimdi de fitil kullanıyorum. Sadece Idrar kültürü verdim.
Rahim ağzı uzunluğunun alttan muayene ile bakıldığını bilmiyordum. Araştırayım dedim nette servikal uzunluk diye geçiyor onada ayrintiliya bakılmışti 31mm yaziyordu

2.hamileliğim, son haftaya kadar doktor hiç beni alttan muayene etmedi...servikal uzunluk için de detaylı ultrasonda sanırım 4,5 cm gibi bişey söyledi doktor

Canım rahim ağzını alttan bakmasına gerek yok diye biliyorum ben, yanı ben bi kere sormuştum rahim ağzı ölçülüyormuş falan diye, doktor normal ultrason ile bakıp normal olduğunu söylemişti. Bebeğinden güzel haberler alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…