- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #20.021
Dualarım seninle ve yavrunla canımArkadaşlar yarın tekrar ayrıntılı ultrasyon var Allah rızası için bebeğime dua edin gününe erişsin tada daha çok gerileme artmasın... Adım Zeynep duaya çook ihtiyacım var inş yarın çoook mutlu gelirim ve güzel haberler veririm... Cuma duanızda bulunmak ümidiyle
Ben de oyleyim. Kendim yapmaya karar vermistim. Ama makinam yok. Elde de duzgun durmaz diye vazgectim. Ben de hazir alacam. İnstagramda cok uygun fiyata satan sayfalar var. Suslu puslu degiller ama ben babynestin amacini sevdigim icin susune pusune takilmiyorum. Hep parka bahceye gittigimizde de bebek arabasina sigarsa super olur orda yatirmak icin.
Canim soktayim Ben epey alisveris yaptim bole bise olursa biterimKızlar ben şoklardayım, 18. haftada kız denmişti, artık %100 erkek olduğunu öğrendim bugün :) :) :)
Elimde bir sürü pembe kıyafet, avent biberon falan kaldı, erkek denip kız çıkan varsa değiş tokuş yapabiliriz :)
Canim ben bitane alt lc den aldim hic memnun kalmadim.bi tane de alt modanisadan aldim ondan memnun kaldim .lohusa pijamasi hamileliktede giyiliyor.kızlarrr lütfen cevap karnışım büyüdü pijamalarım olmuyor nete bakıyorum hamilelik pijaması diye hep lohusa pijamaları gösteriyor ya bu lohusa pijamaları hamilelikte de giyilebilirmi siz aldınız mı nerelerden aldınız e bebek uygun gibiydi büyük bedenler tükenmiş..
Canim cok guzelmis al derim.benim de esim mobilyaci gel gor iste modellerini begenmiyorum gozum sepet besikte .alicaz artik ins .Kızlar bugün bir bebek mağazasına gittim. Beşik falan satan. Bir model gördüm. Çok hoşuma gitti. Sizlere de danışayım dedim. Aslında aradığım tüm özelliklere sahip nerdeyse. 70*110 ölçüleri. Anne yanı olabiliyor. Kademeli. Alt kata alabiliyorsun. Sallanıyor. Yatak uyku seti cibinlik vs 1000 tl.
Resmini de atayım buraya. Nasıl sizce? İçimde kalacak süslü bir şey almayıp park yatak alırsam
Tek sıkıntı ilerde saklama sorunu. Oval olduğu için sıra sıra parçalar halinde saklanmaz
Canimm dualarim seninle icini ferah tut kuzun hissetmesin .Arkadaşlar yarın tekrar ayrıntılı ultrasyon var Allah rızası için bebeğime dua edin gününe erişsin tada daha çok gerileme artmasın... Adım Zeynep duaya çook ihtiyacım var inş yarın çoook mutlu gelirim ve güzel haberler veririm... Cuma duanızda bulunmak ümidiyle
Bursa da canim doktoruna guveniyosan gerek yoktur tekrarlamana hem belki zaten bugune kadar ki randevularinda da detayli bakiyodu. Oyle olunca kisa surmustur. Herkesin ayni uzunlukta surecek diye bir sey yok zaten. Gecistirmiyosa problem yok. Insallah saglikla kucagina alirsin bebegini. Bana rapor vermesinin sebebi kendi doktoruma vermem icindir belkide. Ama o doktorun standardi o. Her doktor vermiyor olabilir. Senin ayrintiliyi zaten kendi devam ettigin doktorun yaptiysa rapor ondan vermemis olabilir. Tetanoz asisi ben mecbur kaldim ayagima civi batti o gun ilk dozu vuruldum. Ilk dozu vurulunca ikiyi de vuruldum. Vurdurmayan bi cok kisi var. nasil icine sinerse oyle yap.canım ahmet bey dediğiniz dr hangi şehirde? kaçırdım ben galiba
kızlar benimde bugün kontrolüm vardı baktı ayrıntılı ultrasonu kendi droktorum baktı ama öyle uzun sürmedi 10 dk falan , baktı her yerine, bi sıkıntı yok dedi çok şükür herseyi iyiymiş :) ama rapor falan vermedi, 1.5 saat bakan doktorlar varmış yazmışsınız içime kurt düştü bide başka bi dr dan randevu alıp mı baktırsam bi kaç doktora sormuştum 400 tl dediler
tetenoz aşısı içinde gerek yok dedi doktor , kafam karıştı napsam bilemiyorum , benim doktorum iyi ama çok rahat bi doktor gerçi ben çok pimpirikliyimdir rahat bi doktor olması iyi ama bilemedim :S
Ilkkez duyuyorum ben pek hamilelikte alttan muayeneden taraf degilim .Kizlar benim yarinki randevumda bebegin gelisimi bakilacak. Dr kultur aliriz bu haftalarda aliyoruz dedi. Bide rahim agzi uzunlugunu olceriz dedi. Sizinkilerde bu haftalarda bunlara bakiyomu. Ya 23. Haftadayim ve alttan bakicak ben tedirgin oluyorum yaa. Rahim agzi icn alttan bakiliyo ya
Canim deniz suyu spreyi var .birburundan sikiyosun digerinden akip gidiyor.biraz kullanisi zor ama gunde iki kez yapmasini oneririm .Kızlar ya oğlumun yeşil burun akintsi var ilaçta kullandık su akıntı geçmedi gitti yavrum hep ağzından nefes alıyor oda çok zorluyor yokmu bunu geçiren bildiğiniz birşey
Guzelmis canim benimde elde yapmaya hic hevesim yok.beceriklide degilim.nekadardi fiyati .instada 100 e buldum acaba normalmiNe zamandır babynest yapmak istiyordum, bayağı da bi' heves ettim kumaş falan bile beğenmiştim.. sonra hazır almaya almaya karar verdim. Alacaklarım da bunlar, nasıl sizce??
Yaa o videoları gördüm bikaç yerde :)) gerçekten işe yarıyor mu bi taraftan sıkınca diğer taraftan foşur diye çıkıyor muCanım ben oglum da serum izotonik kullanıyorum. Şırınga ya çekiyorum bir burundan sıkıp diğer burundan çıkarıyorum. Tertemiz oluyor.
Sende dene istersen. Olmadi tuzlu su burnuna sıkmaya çalış. Oda akıtır akması iyi yoksa geriden cigerlere akar.
Geçenlerde yine burnunuz akıyor gibiydi burun temizliği sonrası yinede tikaniyordu bende yatarken çok az viks sürdüm burnuna rahat yattı.
Normalde okaliptüs yağı damlatirim pamuğa bas ucuna yakin birakirsim ama yağı bulamadım viks sürdüm. Viks sürmek istemezsen suya çok az bırak biraz kaynat odasına koy burnu açılır rahat nefes alır uyurken.
Ama çok ağır kokuyor
Evet canım çok şıktı. Ama alt mekanizmalı olduğundan biraz karışık görünüyor. Katalog fotoğrafını koyayım orda daha net görürsünüz.Canim soktayim Ben epey alisveris yaptim bole bise olursa biterim
Sen insallah birini bulursun .ayni sekilde de kolaylik olur .konu da acabilirsin kk da belki burda bulamazsan .
Canim ben bitane alt lc den aldim hic memnun kalmadim.bi tane de alt modanisadan aldim ondan memnun kaldim .lohusa pijamasi hamileliktede giyiliyor.
Canim cok guzelmis al derim.benim de esim mobilyaci gel gor iste modellerini begenmiyorum gozum sepet besikte .alicaz artik ins .
Canimm dualarim seninle icini ferah tut kuzun hissetmesin .
Canim merak ettim nasil bebegin insallah turp gibidir buyumustur minnosİnşallah canım benim senin randevum cumartesi diye hatırlıyorum demekki başka arkadaşındı o İnş hepimiz çok mutlu gelelim gerçekten güzel habere çok ihtiyacım var yaklaşık 1 yıldır hep stres yaşadım hiç mutlu gelemedim İnş budefa Rabbim yüzümüzü güldürsün... My net haberde çıkmıştı az önce okudum 300 gram tuğra bebek doğdu diye benim oğlum da tuğraydı minicik 475gramdı Rabbim İnş yardım etsin yeni doğan tuğra bebeğe ve ailesine
Ilkkez duyuyorum ben pek hamilelikte alttan muayeneden taraf degilim .
Canim deniz suyu spreyi var .birburundan sikiyosun digerinden akip gidiyor.biraz kullanisi zor ama gunde iki kez yapmasini oneririm .
Guzelmis canim benimde elde yapmaya hic hevesim yok.beceriklide degilim.nekadardi fiyati .instada 100 e buldum acaba normalmi
es_ese canım bende oglum olduğundan beri hep ona birşeyler alma telâşındaydım. Hiçbirşey olmasa bile çorap alıp giderim eve. 2 senedir kendime pek birşey almadım. Simdi kizim geliyor ve kız kıyafetleri daha bir göz alici
Yaa o videoları gördüm bikaç yerde :)) gerçekten işe yarıyor mu bi taraftan sıkınca diğer taraftan foşur diye çıkıyor muöyleyse çok iyi ya zararı falan yoksa
Canım ben oglum da serum izotonik kullanıyorum. Şırınga ya çekiyorum bir burundan sıkıp diğer burundan çıkarıyorum. Tertemiz oluyor.
Sende dene istersen. Olmadi tuzlu su burnuna sıkmaya çalış. Oda akıtır akması iyi yoksa geriden cigerlere akar.
Geçenlerde yine burnunuz akıyor gibiydi burun temizliği sonrası yinede tikaniyordu bende yatarken çok az viks sürdüm burnuna rahat yattı.
Normalde okaliptüs yağı damlatirim pamuğa bas ucuna yakin birakirsim ama yağı bulamadım viks sürdüm. Viks sürmek istemezsen suya çok az bırak biraz kaynat odasına koy burnu açılır rahat nefes alır uyurken.
Ama çok ağır kokuyor
Hayır olsun canım nırmalmiş hamilelikte böyle rüyalar görmekkotu ruya gorenler kervanina bende katildim sabah sabah sinirlerim bozuldu(
Ben de oyleyim :) kedime hicbir sey almiyorum nerdeyse. Dogumumu ozelde istiyordum. Ondan bile vazgectim o parayla bebegime daha iyi bir sey alirim siye :) dedigin gibi makina dikisleri daha duzgun ve kullanisli. Sen kaca aldim bu seti? Bir de icinde neler var?Ben instagram kullanmıyorum o yüzden pek haberim olmuyor o sayfalardan. Kıyafet, süs vs gibi şeylerde de arkadaşlar uygun uygun bulabiliyorlarmış ben de afedersin çoğu zaman yediğim kazıkla kalıyorum.
Dediğin gibi elde de pek düzgün durmuyor, makina işi olanların duruşu bile daha hoş ayriyetten çıkarılıp yıkanabiliyor.
Aslında bakma bende hiç süsünde püsünde değilim de ne bileyim ilk bebeğim olunca hevesim de çok fazla oluyor. Kendimden kısıyorum, en ucuza kaçıyorum ona gelince en iyisi olsun en güzeli olsun diyorum. Hâlbuki kullanışlı olması her şeyden önemli. Annem hep anne olunca anlarsın derdi anlıyorum galiba artık
evet cnm ama insan etkileniyor yinede hayirlisiyla su 3 ayida bitirsekde dogursakHayır olsun canım nırmalmiş hamilelikte böyle rüyalar görmek
serum fizyoloji ben kendime bile denedim bebegim acitiyormu diye acitmiyor.
Şuan sırada bekliyorum canım heyecanla İnş güzel haberlerle çıkıcam kızım annesini üzmeyecek Rabbim kuluna acıyacak..Canim merak ettim nasil bebegin insallah turp gibidir buyumustur minnos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?